Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας μην υπερβάλλουμε. Ήταν πολύ καλός στα Libertine, Finding Neverland, Sweeney Todd, ακόμη και στο Charlie and the Chocolate Factory ή το Secret Window (που δεν είναι τόσο κακή ταινία, αλλά βγήκε σε μια εποχή όπου όλα όσα γίνονται ήταν ήδη κλισέ).

Όπως και να 'χει, δε βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Αυτά που γράφεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό που έγραψα εγώ.

Οι ταινίες που λές είναι όλες πρίν ξεκινήσει η κατρακύλα δηλαδή τα τελευταία 7 χρόνια (πέραν του Sweeney Todd που μου άρεσε κι εμένα). Η πρώτη ταινία Πειρατές ήταν πολυ καλή και εκείνος επίσης.

Και σε αυτές που αναφέρεις αξίζουν μόνο το Libertine και το Sweeney Todd .

Τέσπα, εγω βρίσκω χειρότερο να περιμένω την ταινία του Johny (που πραγματικά υπήρχε εποχή που περίμενα πώς και πώς την επόμενη ταινία του) και να με κοροϊδεύει. Όταν θα παώ να δώ μία χαζοταινίες με εφέ ή 1500 σκοτωμούς με ατάλαντους κομπάρσους για πρωταγωνιστές θα ξέρω τι πάω να δώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και το dr parnassus ηταν αρκετα καλο...ενω και το neverland μου αρεσε πολυ...το public enemies βλεποταν αλλα δεν νομιζω οτι ηταν και το καλυτερο του...

παντως ειναι το λιγοτερο αδικο να κραζουμε τον ντεπ... ο ανθρωπος για μια δεκαετια εκανε αρτιστικα αριστουργηματα ενω ανετα θα μπορουσε να παει σε πιο ευκολες και εμπορικες επιλογες...

τι να πρωτοθυμηθουμε... ed wood, dead man, arizona dream, fear and loathing in las vegas...

ακομα και τα ρομαντικα του δον ζουαν ντε μαρκο, τσοκολα ηταν μια χαρα ταινιουλες...

Ατάλαντος ο Johnny Depp;! Ότι να 'ναι.

Εντωμεταξύ αν ήθελε να κάνει καριέρα μόνο με τους "κοιλιακούς" του, θα μπορούσε άνετα (αυτό ακριβώς ήθελαν να τον βάλουν να κάνει). Αλλά προτίμησε να παίζει ρόλους τύπου Ψαλιδοχέρη.

Και παραδόξως, παρότι ατάλαντος, έκανε και πάλι καριέρα.

αν ξαναδιαβασεις το σχολιο μου..θα καταλαβεις οτι δεν τον ειπα αταλαντο..για τους αλλους με τους κοιλιακους μιλουσα..οχι οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο.. απλα αταλαντο δεν τον λες..

εμενα απλα δεν μου αρεσει..θελω να σταματησει να εμφανιζεται σε ταινιες που μπορει και να μου αρεσαν αν δεν επαιζε(οχι οτι ειναι πολλες αυτες)..βασικα μιλαω για παλιες ταινιες πχ Ed Wood Donnie Brasco Fear and Loathing in Las Vegas ..γιατι στις καινουργιες που παιζει ουτε επιπληρωμη δεν τις βλεπω..

The Change-Up

πολυ ωραια ταινια, νομιζα οτι απλα θα αλλαζαν και θα εκτιμουσαν ο ενας τον αλλον τελικα αλλα ειχε το κατι παραπανω

μου δημιουργησε αισθηματα τα οποια εχω οταν μου αρεσει μια ταινια. η olivia wilde ΘΕΑ

8.5/10

Johnny Depp

Η περίπτωση του Johnny Depp είναι ιδιάζουσα. Χωρίς να είναι εντελώς ατάλαντος πρόκειται για έναν πολύ μέτριο και περιορισμένου ρεπερτορίου ηθοποιό ο οποίος όμως παρότι ήταν όμορφος και δημοφιλής στα κοριτσάκια (και σε κάποια αγοράκια) και θα μπορούσε κάλιστα να επιλέξει τον γνωστό δρόμο του glamour και των κοιλιακών (όπως ωραία περιέγραψε κάποιος φίλος πριν) επέλεξε τον δύσκολο δρόμο είτε των πιο δύσκολων ταινιών (Arizona Dream, The Brave, The Man who cried, Fear and Loathing in Las Vegas, What's Eating Gilbert Grape), είτε κάποιων ημί-mainstream ταινιών (κυρίως του Barton). Με αυτή του τη πορεία κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς (μαζί και εμένα) και να πείσει ότι όντως είναι ταλαντούχος. Ομολογώ ότι κάποτε ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Blow, Fear and Loathing, Donnie Brasco, From Hell, Ninth Gate, Fear and Loathing ήταν ταινίες που πάντα εκτιμούσα), παρατηρώντας τον πλέον αποστασιοποιημένα να επαναλαμβάνει τη γνωστή καρικατούρα-ερμηνεία καταλαβαίνω όχι ότι πλέον δε κάνει σωστές επιλογές αλλά ότι πάντα ήταν μια μετριότητα καμουφλαρισμένη σε ποιοτικές ταινίες. Είναι σίγουρα καλός σε ρόλους που πουλάνε τρέλα και βγάζουν γέλιο, παγώνω και μόνο στην ιδέα να τον φανταστώ σε κάποιον απαιτητικό δραματικό ρολο. Σέβομαι ότι δεν επέλεξε τον εύκολο και mainstream-δρόμο προς τη δόξα, δε ξεγελιέμαι πλέον όμως όσον αφορά τις πολύ περιορισμένες ερμηνευτικές δυατότητες.

5/10

εγω παντως κακη κουβεντα δεν μπορω να πω...οταν πηγαινα στο δημοτικο καναμε αστυνομικες ταυτοτητες με τη φοτο του ντεπ, απο το 21th jump street...ειδωλο

Johnny Depp

Η περίπτωση του Johnny Depp είναι ιδιάζουσα. Χωρίς να είναι εντελώς ατάλαντος πρόκειται για έναν πολύ μέτριο και περιορισμένου ρεπερτορίου ηθοποιό ο οποίος όμως παρότι ήταν όμορφος και δημοφιλής στα κοριτσάκια (και σε κάποια αγοράκια) και θα μπορούσε κάλιστα να επιλέξει τον γνωστό δρόμο του glamour και των κοιλιακών (όπως ωραία περιέγραψε κάποιος φίλος πριν) επέλεξε τον δύσκολο δρόμο είτε των πιο δύσκολων ταινιών (Arizona Dream, The Brave, The Man who cried, Fear and Loathing in Las Vegas, What's Eating Gilbert Grape), είτε κάποιων ημί-mainstream ταινιών (κυρίως του Barton). Με αυτή του τη πορεία κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς (μαζί και εμένα) και να πείσει ότι όντως είναι ταλαντούχος. Ομολογώ ότι κάποτε ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Blow, Fear and Loathing, Donnie Brasco, From Hell, Ninth Gate, Fear and Loathing ήταν ταινίες που πάντα εκτιμούσα), παρατηρώντας τον πλέον αποστασιοποιημένα να επαναλαμβάνει τη γνωστή καρικατούρα-ερμηνεία καταλαβαίνω όχι ότι πλέον δε κάνει σωστές επιλογές αλλά ότι πάντα ήταν μια μετριότητα καμουφλαρισμένη σε ποιοτικές ταινίες. Είναι σίγουρα καλός σε ρόλους που πουλάνε τρέλα και βγάζουν γέλιο, παγώνω και μόνο στην ιδέα να τον φανταστώ σε κάποιον απαιτητικό δραματικό ρολο. Σέβομαι ότι δεν επέλεξε τον εύκολο και mainstream-δρόμο προς τη δόξα, δε ξεγελιέμαι πλέον όμως όσον αφορά τις πολύ περιορισμένες ερμηνευτικές δυατότητες.

5/10

Ζητωντας συγγνωμη απο τους διαχειριστες για το off topic........πιστευεις οτι τα ιδια πανω ισχυουν και για τον Ed Norton???

Johnny Depp

5/10

Χαχα, προκειται για το πρωτο character review του topic? :mrgreen:

εγώ νομίζω ότι ο Depp είναι ταλαντούχος ηθοποιός.

αλλά στην ποιότητα της ερμηνείας παίζει τεράστιο ρόλο ο σκηνοθέτης και...το σύστημα.

αν πρόκειται για κλασσική χουλιγουντιανή αρπαχτή που θα τη δουν όλοι επειδή παίζουν οι φίρμες,

ο καθένας όπως ξύπνησε το πρωΐ...ζήτημα να ξαναγυρίσουν την ίδια σκηνή κτλ κτλ.

στην αρχή του ο Depp, όπως και ο κάθε De Niro, είχε το πάθος/την όρεξη/... να καταξιωθεί.

Τώρα μπορεί να κάνει το κομμάτι του με τη Τζολί και πληρώνονται αδρά, απλά για το όνομα τους.

Ζητωντας συγγνωμη απο τους διαχειριστες για το off topic........πιστευεις οτι τα ιδια πανω ισχυουν και για τον Ed Norton???

Σαφώς και όχι. Πρώτον γιατί ο Norton δε θα μπορούσε να στηριχθεί απλά στο παρουσιαστικό του για να κάνει καρίερα και δεύτερον, γιατί ερμηνευτικά έχει πολύ μεγαλύτερη γκάμα δυνατοτήτων. Ερμηνείες όπως αυτές των Fight Club, American History X, 25th Hour, Primal Fear είναι παραπάνω από καλές.

εγω παντως κακη κουβεντα δεν μπορω να πω...οταν πηγαινα στο δημοτικο καναμε αστυνομικες ταυτοτητες με τη φοτο του ντεπ, απο το 21th jump street...ειδωλο

+1 :-D

στην αρχή του ο Depp, όπως και ο κάθε De Niro, είχε το πάθος/την όρεξη/... να καταξιωθεί.

Τώρα μπορεί να κάνει το κομμάτι του με τη Τζολί και πληρώνονται αδρά, απλά για το όνομα τους.

Ιεροσυλία και μόνο να το σκέφτεσαι...πόσο μάλλον να το γράφεις. Απλά αναλογήσου τι μας έχει δώσει ο Depp ερμηνευτικά και τι ο De Niro στα ντουζένια τους.

Χαχα, προκειται για το πρωτο character review του topic? :mrgreen:

Δεν είναι κακή η ιδέα... Ας τα μεταφέρει κάποιος moderator σε ένα καινουργιο thread για character reviews :-D

Δεν είναι κακή η ιδέα... Ας τα μεταφέρει κάποιος moderator σε ένα καινουργιο thread για character reviews :-D

Ή... χχαχα, ακου τωρα τι μου ρθε εμενα στο μυαλο, χαχχα, δεν θα παει ο νους σου... χαχαχ, γιατι δεν το ποσταρες κατευθειαν σε ενα νεο θέμα? χαχχα... Ε ρε κάτι ιδέες που έχω ώρες ωρες.

:devil:

Και ναι, βρήκαμε τον πρώτο moderator δημόσιο υπάλληλο! :-D

Να ποστάρω ρε μάγκα...αλλά κάποιος πρέπει να μεταφέρει και τα off topic posts από εδώ... ταλαιπωρία ε? :devil:

Και ναι, βρήκαμε τον πρώτο moderator δημόσιο υπάλληλο! :-D

Να ποστάρω ρε μάγκα...αλλά κάποιος πρέπει να μεταφέρει και τα off topic posts από εδώ... ταλαιπωρία ε? :devil:

Φιλε θα το κανα, αλλα ειναι 1 και 36 και 2 σχολάω. Καταλαβαίνεις.

To thread αυτο πρεπει να γινει πραγματικοτητα, μετα τον αυθορμητισμο του Dead Organ να δημιουργησει το πρωτο οργανωμενο προφιλ για ενα πολυσηζητημενο ηθοποιο και τηλε-περσονα :P

On-Topic

Don's Plum

Don%27s_Plum_FilmPoster.jpeg

Το ειχα πολυ καιρο στα υποψιν και σημερα το ειδα. Δεν με χαλασε. Παρειστικο υφος με καφροζητησεις και ανωριμες συμπεριφορες. Σιγουρα θα εχουμε περασει ή ακομα περναμε καποια τετοια φαση, οποτε οποιοσδηποτε θα μπορουσε να συσχετισει. Με χαλασε μονο ο ηχος, οπου οι συζητησεις καληπτωντας απο τον παρασκηνιακο ηχο και σε πολλες φασεις αδυνατουσα να βγαλω τι λεγανε. Και δεν υπαρχουν ουτε και υποτιτλοι για αυτην την ταινια.. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...