Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα δοκιμάσει να την δω όταν πρώτοκυκλοφόρησε και το έκλεισα στο πρώτο μισάωρο εκνευρισμένος. Του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία σε 1080p και νομίζω άξιζε. Η ταινία, αν μπεις στο κλίμα, σε απορροφά, μπαίνεις μέσα στο χώρο πραγματικά. Τρομερός ο Edward Norton και πανέμορφη η Emma Stone. Δυνατό νόημα, που μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες βεβαία και 3-4 σκηνές που είναι ξεκαρδιστικές. 

7,7/10

Δεν είχα δει την συγκεκριμένη ταινία του Nick Cave (sceenplay). Δυστυχώς η ιστορία είναι προβλέψιμη σε όλα τα σημεία τις, είναι και αληθινή ιστορία...Αρκετό αίμα και βια. Ηθοποιία που δεν με κράτησε κανένας, αν και έχει δυνατά ονόματα. Μέτρια όλα. Μονο δυνατό σημείο είναι οι φωτογραφία. Έγινε τρομερή δουλειά. πολύ ωραίες εικόνες, χρώματα και πλάνα.

Προτεινόμενο μόνο για εγκυκλοπαιδικο σκοπό ως ταινία του Nick Cave και "pre-movie" της άλλης ταινίας του που αξίζει με τα 1000 (The Proposition)

6,5/10

• Like 1
Δημοσ.

JURASSIC WORLD

πιστευω αξιζει σε σινεμα λωγο των εφε φυσικα, και εχει αρκετη δραση, και καλες σκηνες που σε ταρακουνιζουν.Βασικα  η ταινια θα μπορουσε να αποτελει σικουελ της αρχικης, αν βγαζαμε τα αλλα 2 που ακολουθησαν μετα μιας και το στορυ και δω ειναι παρομοιο . φυσικα συμμετεχει και ενας χαραστηρας απ τη πρωτη ταινια. προς το φιναλε γινεται λιγακι προβλεψιμο αλλα εχει τη φαση του, και περνα ευχαριστα η ωρα.Ισως ηταν απ τις λιγες φoρες που δα ταινια πανω απο 2 ωρες οσο αφορα τετοιου ειδους και δε βαρεθηκα.
Η μπρις χαουαρντ ηταν πανεμορφη αλλα  βρηκα καπως στυφνη την ερμηνεια της   ενω ο κρις πρατ του ταιριαζε γαντι ο ρολος.τα 2 παιδακια εμμ προτιμω τα παιδια απ τη πρωτη ταινια, μιας και αυτα ηταν ολιγον νευροσπαστα.Περα απ αυτα σαν αλλο ενα εργο με δεινοσαυρους κανει καλα τη δουλεια του και   δε σε ξενερωνει
Δημοσ.

One False Move

Μία από τις καλύτερες road movies!Πολύ ωραία ταινία,που για κάποιο λόγο,δεν είχε την προβολή που θα έπρεπε και ίσως ο κόσμος να μην τη ξέρει.

7.5/10

Δημοσ.
WILD TALES 2014 (Relatos salvajes)

Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ο Μ Ε Ν Η !!!!!

Μικρές ιστορίες (6) που περιέχουν τα πάντα. Άγχος, οργή, αγωνία, συμπόνια, εκνευρισμό και και και....πάρα πολύ καλά γυρισμένη με ωραία σενάριακια και καθόλου προβλέψιμα. Ισπανόφωνη, γυρισμένη στην Αργεντινή...θα βρείτε αρκετές ομοιότητες με την χώρα μας σε αρκετά σημεία...! Ο βαθμός δύσκολος λόγω τις ιδιαιτερότητας της. 

7,6/10

• Like 1
Δημοσ.

The Dictator

Πιστευω οτι η ταινια θα ηθελε να πει πιο πολλα και με πιο ουσιαστικο τροπο αλλα τοτε δεν θα υπηρχε σαν ταινια.

Καλυτερα δειτε και αυτο για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Παρτε μια δωση πραγματικοτητας.

Ζουμε σε εναν κοσμο οπου η συνομωσιες ειναι η μονη πραγματικοτητα. Ενας κοσμος που κυβερνατε απο πολυ λιγους οι οποιοι θελουν να ζησουν αιωνια (κυριολεκτικα).

Τεσπα. Αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Link.png Site: The Crow (1994)

Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει 7.6 στο IMDB. Ίσως κάτι μου ξέφυγε εμένα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει το Sin City. Αλλά στο πιο μούφα.

4/10

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει 7.6 στο IMDB. Ίσως κάτι μου ξέφυγε εμένα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει το Sin City. Αλλά στο πιο μούφα.

4/10

Του '94...είναι καλτ..και εγώ είδα το blade runner και λέω "τι μούφα",αλλά έχω δει και καμμια 50αρια σαν αυτό...πριν από αυτό όμως;;;

Δημοσ.

4/10

Από συναίσθημα τίποτα; Δεν ένιωσες; ...μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

JURASSIC WORLD

πιστευω αξιζει σε σινεμα λωγο των εφε φυσικα, και εχει αρκετη δραση, και καλες σκηνες που σε ταρακουνιζουν.Βασικα  η ταινια θα μπορουσε να αποτελει σικουελ της αρχικης, αν βγαζαμε τα αλλα 2 που ακολουθησαν μετα μιας και το στορυ και δω ειναι παρομοιο . φυσικα συμμετεχει και ενας χαραστηρας απ τη πρωτη ταινια. προς το φιναλε γινεται λιγακι προβλεψιμο αλλα εχει τη φαση του, και περνα ευχαριστα η ωρα.Ισως ηταν απ τις λιγες φoρες που δα ταινια πανω απο 2 ωρες οσο αφορα τετοιου ειδους και δε βαρεθηκα.
Η μπρις χαουαρντ ηταν πανεμορφη αλλα  βρηκα καπως στυφνη την ερμηνεια της   ενω ο κρις πρατ του ταιριαζε γαντι ο ρολος.τα 2 παιδακια εμμ προτιμω τα παιδια απ τη πρωτη ταινια, μιας και αυτα ηταν ολιγον νευροσπαστα.Περα απ αυτα σαν αλλο ενα εργο με δεινοσαυρους κανει καλα τη δουλεια του και   δε σε ξενερωνει

Ποιος είναι αυτός που συμμετείχε και στην 1η ταινία;

Δημοσ.

Lucy

Β-movie! Για καλοκαιρινό βράδυ συμπαθητικό. Τίποτα παραπάνω. 3.8/10

Δεν ήταν τόσο χάλια. Μια περιπέτεια δράσης με φουτουριστικό θέμα το οποίο είναι κάπως τολμηρό να το ακουμπήσει κανείς σε αυτό το επίπεδο (το limitless εδω το ακούμπησε όσο έπρεπε) εδώ όμως σαν σκηνοθέτης δράσης ο λικ μπεσσον, το ξεχειλώνει απλά για την ικανοποίηση των ματιών μας (και της φαντασίας μας) . η πρωταγωνίστρια πάντως το στήριξε καλύτερα απο ότι στήριξε ο σκηνοθέτης το έργο του,

Βλέπετε ...  6,4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...