Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Core (2003)

Το ξέρω ότι θα με κράξετε αλλά εμένα μου αρέσει και προσωπικά την απόλαυσα. 7/10.

Haters gonna hate :P

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cell-211-movie-poster-2009-1020532539.jp

Εύκολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. Σκληρή χωρίς να χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. 9.5/10

• Like 5
Δημοσ.

Run all night

Δεν μου πολύ άρεσε. Δεν μπορείς να συμπαθήσεις τους χαρακτηρες και το νυχτερινό σκηνικό ψιλό κούρασε. 4/10

Δημοσ.

The Zero Theorem (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2333804

Δύσκολη ταινία. Την βρήκα μελαγχολική μπορώ να πω, αλλά η ταινία είναι πολύ δύσκολη να την αντιληφθείς. Το τέλος δεν κατάλαβα. Γνώμη κανείς;

Ούτε βαθμολογία μπορώ να βάλω. Κάλλιστα μπορεί να πάρει 1 από έναν που θέλει πίου πίου δράση, αλλά και μέχρι 7-8 πιστεύω μπορεί να πάρει από έναν κριτικό.

Δημοσ.

Mad Max : Fury Road.

Δε περιμενα οτι θα υπαρχει ταινια που θα εχει ατελειωτη δραση σχεδον καθ'ολη τη διαρκεια της. Απλα επικη! Απιστευτη και η μουσικη στις καταδιωξεις, οπως και ο κιθαριστας!

9,5/10

Δημοσ.

cell-211-movie-poster-2009-1020532539.jp

Εύκολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. Σκληρή χωρίς να χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. 9.5/10

Στην κατηγορια της με φυλακες κτλπ ισχυει .Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει δεν ειναι και δεν θα μπορουσε να ειναι εξ'ορισμου .

• Like 2
Δημοσ.

Στην κατηγορια της με φυλακες κτλπ ισχυει .Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει δεν ειναι και δεν θα μπορουσε να ειναι εξ'ορισμου .

Για μένα καλύτερη έτσι. Προσωπικά την προτιμώ από το 99% των αμερικανικών ταινιών που είναι όλο κλισέ. Ακομα και το η τελευταία έξοδος ίσως την βάζω ένα κλικ κάτω από αυτή σε ότι αφορά ταινίες με φυλακές.

• Super Moderators
Δημοσ.

The Man from Nowhere

http://www.imdb.com/title/tt1527788/

O κινεζος John Wick ( βασικα καλυτερο ειναι απο το JW ειναι )  :-D

χαίρομαι που δεν είμαστε μόνο εμείς με τους άκυρα μεταφρασμένους τίτλους....

Ajeossi=Middle-aged man :P

• Like 2
Δημοσ.

Focus

Αρκετά καλή ταινία για να περάσει η ώρα. 

Για μένα είχε επική ανατροπή στο φινάλε

H πρωταγωνίστρια ΔΕΝ είναι η Emma Stones :P

6/10

Δημοσ.

Για μένα καλύτερη έτσι. Προσωπικά την προτιμώ από το 99% των αμερικανικών ταινιών που είναι όλο κλισέ. Ακομα και το η τελευταία έξοδος ίσως την βάζω ένα κλικ κάτω από αυτή σε ότι αφορά ταινίες με φυλακές.

ρε συ κινγκ  την είχα δει όταν είχε βγει  , εντάξει μια καλή ταινιούλα του 7 είναι για μένα ! και οκ εσένα πες σου άρεσε πάρα πολύ βάλε της κάνα 8ρακι , το 9-5 όμως που κολλάει ?  και πάνω και από την τελευταία έξοδο κι ολας /?

μιας και έχεις λιώσει στις ταινίες σε εμπιστευόμουν , για κάτσε να σε προσέχω λίγο τώρα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...