Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 μ ανησυχεί περισσότερο αυτοί που σου έκαναν like.... Mηπως δεν την είδαν ούτε αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μόλις έκανα κι εγώ like (δε την εχω δει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μόλις έκανα κι εγώ like (δε την εχω δει) Μόλις έκανα like γιατί μου αρέσουν οι ταινίες με μπαλέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δε με ανησυχεί οτι δεν είδες την ταινία-γιατί προφανώς δεν την είδες- και γράφεις την αποψή σου η οποία είναι κουκουρούκου τελείως μιας και ουδεμιά νύξη κάνει στο θέμα αφού είναι ξεκάθαρο τι θέλει να πεί ο "ποιητής" μ ανησυχεί περισσότερο αυτοί που σου έκαναν like.... Aνησυχείς ξε-ανησυχείς του το κάνες με αστεράκι το μήνυμα ρε μπαγάσα !! και γω like 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Like, share και on-topic παίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 It follows 7/10 Έχουν γίνει της μόδας τα θρίλερ που το τέρας της υπόθεσης ειναι μια ασθένεια. Στο Babadook ήταν ψυχικη ασθένεια, εδώ ήταν σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Καλή ιδέα οκ, αλλά μου φαίνεται ότι πλέον χρησιμοποιείται απο τους δημιουργούς σαν άλλοθι για να φτιαξουν ένα θρίλερ που θα το πάρει πιο σοβαρά ο κόσμος. Απο την άλλη, απο το να γεμίζουμε με θριλερ της κακιάς ώρας που σε 90 λεπτά το μόνο που έγινε είναι ότι κοψοχολιάστηκες 5 φορές απο 5 jump scares, καλύτερα αυτό. Χαλι μαυρο...Μπορεις να μου εξηγησεις το τελος σε παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Επιασα κλασσικές ταινίες να δω που είχα να δω χρόνια. The Italian Job (2003) 8/10 .Πολύ καλή περιπέτεια με ληστείες και δράση. και The Crimson Rivers (2000) 9.5/10για μένα είναι ίσως η καλύτερη αστυνομική θρίλερ ταινία που υπάρχει. Κάθε φορά που την βλέπω ,δε θέλω να τελειώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple fanboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt1823672/ ChappieΚαι γαμώ τις ταινίες. Ο σκηνοθέτης του district 9 έδωσε πάλι ρεσιταλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Battlefield Earth Ανούσια π@π@ριά στην οποία έπαιζε ο Τραβολτα κ το μοντάζ ήταν βγαλμένο από windows movie maker. Μείνετε μακριά!!! 2/10 κ πολύ λέω. Kingsman Ωωω ναι! Διαμαντάκι βρετανικού στυλ. Γούσταρα τρελά. Γρήγοροι ρυθμοί, τέλειο χιούμορ, άψογοι ηθοποιοί κλπ. 8.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 The Lazarus Effect Ξεκίνησα να το βλέπω για την Olivia Wilde, να πω την αμαρτία μου Η ταινία ήταν ωραία. Λίγο έψαχνες να καταλάβεις τι φάση σε κάθε σκηνή αλλά τελικά εντάξει. Τελειώνει και όπως της αξίζει. Ένα 7,5/10 από εμένα αν και 8, θα μπορούσα να έβαζα. Αν θέλει κάποιος να περάσει χαλαρά και ταυτόχρονα ωραία την ώρα του, προτείνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Battlefield Earth Ανούσια π@π@ριά στην οποία έπαιζε ο Τραβολτα κ το μοντάζ ήταν βγαλμένο από windows movie maker. Μείνετε μακριά!!! 2/10 κ πολύ λέω. ...τι είναι αυτό που σας κάνει να αποφασίσετε να δείτε αυτές τις ...δημιουργίες; Διάθεση να δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Βεβαιότητα ότι θα ζήσετε καμιά πεντακοσαριά χρόνια, οπότε δεν τρέχει τίποτα για κάμποσες χαμένες ώρες; Βοηθήστε με να καταλάβω, πλιιιιζ!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εμενα το μπατλφιλντ μου αρεσε. Δεν ξετρελάθηκα, ουτε θα πρότεινα ευκολα σε κάποιον αλλά θα το εβλεπα ευχαριστα αν το πετύχαινα στην τιβι. 4-5/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ...τι είναι αυτό που σας κάνει να αποφασίσετε να δείτε αυτές τις ...δημιουργίες; Διάθεση να δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Βεβαιότητα ότι θα ζήσετε καμιά πεντακοσαριά χρόνια, οπότε δεν τρέχει τίποτα για κάμποσες χαμένες ώρες; Βοηθήστε με να καταλάβω, πλιιιιζ!!! Πρέπει να φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις χειρότερες ταινίες ever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Run all Night 7.5/10 Από τις καλύτερες ταινίες δράσης του Neeson για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εγω μολις ειδα τα τελευταια 8 λεπτα(source code).το επαιξε στο star.φοβερο εργακι!! http://www.imdb.com/title/tt0945513/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις