Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πάντως έχει πέσει πολύ κουλτούρα καλό είναι να βαθμολογούμε τις ταινίες ανάλογα με το είδος τους. Όταν λοιπόν κάποιος πάει να δει το Real Steel καλό είναι να ξέρει τι περιμένει και να το κρίνει ανάλογα. Είναι για παράδειγμα σαν να προσπαθώ να κρίνω το The Artist έχοντας ως σημείο αναφοράς τα Transformers και το αντίστροφο.

Χωρίς παρεξήγηση καθώς η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή αλλά καλό είναι να έχουμε κάθε φορά το αντίστοιχο μετρό σύγκρισης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άκυρο σχόλιο, το Real Steel μέχρι στιγμής και με μιά γρήγορη ματιά όσοι το έχουν βαθμολογήσει το έχουν κάνει με βάση το είδος της. Που την είδες τη κουλτούρα?

Γενικά μιλάω. Ακόμα και τα pop corn movies τα βαθμολογούν λες και είναι να δώσουν Οσκαρ. Αν τα είδες και πέρασε η ώρα ευχαριστα τον σκοπό τους τον επιτελεσαν. Άρα βαθμολογίες του στυλ 5/10 είναι ψιλοακυρες.

Για το In Time συμφωνώ. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο και πιο dark. Αλλά οι παραγωγοί αποφάσισαν να το κάνουν πιο mainstream. Παρόλα αυτα η ώρα πέρασε ευχάριστα. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν το 2.5 είναι απλά υπερβολικό. Εγώ θα του έβαζα πχ ένα 8 για την ιδέα και ένα 6 για την υλοποίηση.

Βεβαίως γνώμες είναι αυτές οπότε κουβέντα να γίνεται.

Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Μια ταινία κρίνεται μόνο για την υλοποίηση όχι για την ιδέα. Και η υλοποίηση για το In Time δεν είναι σε καμμία περίπτωση για 6 ούτε η ώρα περνάει ευχάριστα. Τουλάχιστον αν έχεις απαιτήσεις από μία ταινία. Και από τον άνθρωπο που σου έχει προσφέρει το Gattaca και έχει γράψει το Truman Show αναγκαστικά έχεις απαιτήσεις. Η υλοποίηση ήταν πραγματικά για γέλια, υπήρχαν στιγμές που ντρεπόμουν που έβλεπα αυτή τη ταινία. Δίχως υπερβολή.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος κανείς να ντρέπεται που βλέπει μια ταινία. Και για το In Time συγκεκριμένα όταν βλέπεις ότι πρωταγωνιστες είναι ο Justin, η Olivia και η κοπέλα από το Mama Mia μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τι θα δεις πάνω κάτω. Άρα για αυτό που περίμενα να δω δεν απογοητεύτηκα. Όσο για τον σκηνοθέτη να σου πω την αλήθεια ούτε με το Gattaca τρελαθηκα ούτε με το Truman Show.

Καλα ο Justin είναι απο του ηθοποιούς που δεν αντέχω να δώ. Δύο ηθοποιοί με το που βλέπω την φάτσα τους τρελαίνομαι. Το Αλέξανδρος Μπουρδούμης και τον Justin Timberlake. Δυστυχώς τον πρώτο όλο και κάπου τον πιάνει το μάτι στην TV. Κανα τραίλερ κτλ. Τον δεύτερο μία φορά έκαναν το λάθος να δώ ταινία του και απο τότε ποτέ ξανα. Άθλιος

εγω απαιχθανομαι johnny depp :eek:..και ενοειτε ολους τους ανταλαντους αντρες που παιζουν μονο επειδη εχουν κοιλιακους..για καποιο περιεργο λογο δεν απαιχθανομαι τις γυναικες με προσοντα που ειναι αταλαντες..

jumanji...αν το βαθμολογούσα με βάση τις παιδικές μου αναμνήσεις θα του έβαζα 8/10.

Τώρα: τραγική απομυθοποίηση...

Κακές ερμηνείες, ό,τι να 'ναι σκηνοθετικά ευρήματα για να τραβήξει σε διάρκεια, μηδενική ανάπτυξη χαρακτήρων.

Κρίμα...εκτός των άλλων θα προτιμούσα να είχε επικεντρωθεί περισσότερο στο ίδιο το jumanji. :(

Επισκέπτης

εγω απαιχθανομαι johnny depp :eek:..και ενοειτε ολους τους ανταλαντους αντρες που παιζουν μονο επειδη εχουν κοιλιακους..για καποιο περιεργο λογο δεν απαιχθανομαι τις γυναικες με προσοντα που ειναι αταλαντες..

Ατάλαντος ο Johnny Depp;! Ότι να 'ναι.

Εντωμεταξύ αν ήθελε να κάνει καριέρα μόνο με τους "κοιλιακούς" του, θα μπορούσε άνετα (αυτό ακριβώς ήθελαν να τον βάλουν να κάνει). Αλλά προτίμησε να παίζει ρόλους τύπου Ψαλιδοχέρη.

Και παραδόξως, παρότι ατάλαντος, έκανε και πάλι καριέρα.

Πολυ περίεργος λόγος.

Ακόμα και μία απάισια ταινία χωνεύεται πιο εύκολα αν βλέπεις ένα απίστευτο κωλαράκι. Η αλήθεια να λέγεται.

Ατάλαντος ο Johnny Depp;! Ότι να 'ναι.

Εντωμεταξύ αν ήθελε να κάνει καριέρα μόνο με τους "κοιλιακούς" του, θα μπορούσε άνετα (αυτό ακριβώς ήθελαν να τον βάλουν να κάνει). Αλλά προτίμησε να παίζει ρόλους τύπου Ψαλιδοχέρη.

Και παραδόξως, παρότι ατάλαντος, έκανε και πάλι καριέρα.

Καλός ηθοποιός είναι και θα μπορούσε να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αλλα απο του Πειρατές και μετά τα έχει παρατήσει. Απαίσιες επιλογές, αδιάφορο παίξιμο (λές και βαριέται και περιμένει να τελειώσει το γύρισμα). Θυμίζει μεγάλους ηθοποιούς που έχουν φτάσει 60-70 χρονών και πλέον απλα παίζουν για τα λεφτά.

Και αυτό είναι απόλυτα εκνευριστικό. Βλέπεις άλλους ηθοποιούς σαν τον De Caprio που προσπαθούν συνέχεια (παρα την πολυ γρήγορη "επιτυχία" με τον Τιτανικό) να εξελίσσονται και να πηγαίνουν παρα πέρα το ηθοποιηλίκι. Και έχεις ένα Johny που βλέπεις τις ταινίες του και είναι σαν να σου λέει "Καλός μαλάκας είσαι, εγω κάνω τον χαβαλέ μου και εσύ με πληρώνεις κιόλας. Μαλάκα" Ε τρ@βα και γαμήσου θα του πω κι εγώ.

Την τελευταία απογοήτευση την είδε;;;;;

Χωρις να σημαινει οτι δεν σεβομαι την αποψη σου.....αλλο οι λανθασμενες επιλογες και ταινιες που προσωπικα δεν σου ειπαν κατι....και αλλο ή υπαρξη ή οχι ταλεντου!!!!!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος κανείς να ντρέπεται που βλέπει μια ταινία. Και για το In Time συγκεκριμένα όταν βλέπεις ότι πρωταγωνιστες είναι ο Justin, η Olivia και η κοπέλα από το Mama Mia μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τι θα δεις πάνω κάτω. Άρα για αυτό που περίμενα να δω δεν απογοητεύτηκα. Όσο για τον σκηνοθέτη να σου πω την αλήθεια ούτε με το Gattaca τρελαθηκα ούτε με το Truman Show.

h Seyfried δεν ειναι κακη ηθοποιος, στο λιγο που επαιξε στο veronica mars αλλα και στο big love μου αρεσε πολυ...απο τοτε που εκανε το αλμα στο σινεμα, μονο στη Χλοη μου αρεσε, αλλα απο εκει και περα ολες οι επιλογες της ηταν ή κακες ή αδιαφορες προς εμενα...

Χωρις να σημαινει οτι δεν σεβομαι την αποψη σου.....αλλο οι λανθασμενες επιλογες και ταινιες που προσωπικα δεν σου ειπαν κατι....και αλλο ή υπαρξη ή οχι ταλεντου!!!!!

Κοίτα τι γράφω παραπάνω <<Καλός ηθοποιός είναι και θα μπορούσε να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...>>

Αυτό σημαίνει οτι πιστεύω οτι ΕΧΕΙ ταλεντο απλα μας κοροϊδεύει.

Επισκέπτης
Καλός ηθοποιός είναι και θα μπορούσε να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αλλα απο του Πειρατές και μετά τα έχει παρατήσει. Απαίσιες επιλογές, αδιάφορο παίξιμο (λές και βαριέται και περιμένει να τελειώσει το γύρισμα).

Ας μην υπερβάλλουμε. Ήταν πολύ καλός στα Libertine, Finding Neverland, Sweeney Todd, ακόμη και στο Charlie and the Chocolate Factory ή το Secret Window (που δεν είναι τόσο κακή ταινία, αλλά βγήκε σε μια εποχή όπου όλα όσα γίνονται ήταν ήδη κλισέ).

Όπως και να 'χει, δε βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Αυτά που γράφεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό που έγραψα εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...