bscyb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 30 minutes or less Για κωμωδία αρκετά καλή με αρκετά αστείες σκηνές 8/10 ως κωμωδία και 7/10 ως ταινία γενικά
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ειδα το Κοναν 6/10 και ας μην παίζει η Ναταλι... Ο Μομοα μαμαει σαν Κοναν και σε κανει να ξεχνάς τον Αρνι που προσωπικά ποτε δεν συμπαθησα., αν είχε και ενα υποτυπώδες σενάριο θα ηταν πολύ καλύτερη ταινία γιατί τώρα απλώς ειναι μια ταινία που βλέπεται ευχαριστα και τίποτα παραπάνω.. Το side story μου αρεσε αρκετα παντως.
giorgospan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Rise Of The Planet Of The Apes. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Οι ηθοποίοι γενικώς σε ρηχά νερά αλλά δε με ενόχλησε αφού δεν ήταν το κέντρο της ταινίας και οι διάλογοι πάνω-κάτω αναμάσημα παρόμοιων ταινιών. Ωστόσο είχε ωραίο ρυθμό και ένα φανταστικό πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Caesar που με εξέπληξε. Πολύ καλή δουλειά από τους υπευθύνους και μπράβο στο σκηνοθέτη που επικεντρώθηκε περισσότερο σ' αυτόν και όχι στο Franco και την (κούκλα όπως πάντα) Pinto. Αν ήταν και καλύτερα εκτελεσμένη η σκηνή της γέφυρας ή δεν υπήρχε καν θα του έβαζα άνετα ένα 8αράκι. Ωστόσο με χάλασε αρκετά για κάποιο λόγο και θα μείνει στο 7/10
twiner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ωχ μετακομίσαμε; Κάποιος μας πουλάει και μας αγοράζει μου φαίνεται. είδα το Shrek Forever After. Έχει γέλιο, έχει εξυπνάδα, και τελικά: έχει κάτι να πει. Λοιπόν, αν αγνοήσουμε εντελώς το Shrek the Third, με το Forever After είναι μια πραγματικά ωραία τριλογία. ξέχασα: είναι λιγάκι υποτιμημένο στο imdb.
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 limitless πρωτοτυπο σεναριο, δραση, πολυ καλη ροη και πλοκη, ωραιοι ηθοποιοι.. καιρο ειχα να δω καλη ταινια.. Δεν ηξερα τι να περιμενω και αυτο μαλλον την εκανε καλυτερη! Μπραβο.. Να την δειτε!
mmpampiss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Lord of war για δευτερη φορα μετα απο αρκετα χρονια. 9/10.
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Killer Elite Jason Statham Clive Owen Robert De Niro Πολυ δραση και οι γνωστες υπερβολες O De Niro κρατειται όμηρος απο Αραβες και ο Statham για να τον σωσει παει να καθαρισει. 6/10 Δεν καταλαβα γιατι υποτιθεται οτι το εργο ηταν το 1980 Μαλλον δεν ειχαν συγχρονα αυτοκινητα για καταστροφη 1
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1570728/ Crazy, Stupid, Love (2011) 7/10 Νταξ δεν ηταν και το κατι αλλο, παντως ειχε και το γελιο της και το νοημα της, και τις ανατροπες της ! ! !
bscyb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Rise of the planet of the apes Αρκετά καλή κύριός στα τελευταία 25-30 λεπτά 7,5/10
giorgospan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 La Vita e Bella (1997) Άνετα από τις πιο feel-good ταινίες που έχω δει. Ο Benigni εξαιρετικός όπως και ο πιτσιρικός. Το πρώτο μισό της ταινίας μου άρεσε περισσότερο από το δεύτερο μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά που ήμουν μ' ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά όλη την ώρα. Πολύ χάρηκα. Ένα 9/10 από μένα.
Aplostra Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Killer Elite Jason Statham Clive Owen Robert De Niro Πολυ δραση και οι γνωστες υπερβολες O De Niro κρατειται όμηρος απο Αραβες και ο Statham για να τον σωσει παει να καθαρισει. 6/10 Δεν καταλαβα γιατι υποτιθεται οτι το εργο ηταν το 1980 Μαλλον δεν ειχαν συγχρονα αυτοκινητα για καταστροφη Ειναι βασισμένο σε βιβλίο,σε πραγματικά γεγονότα (νομιζω)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Another Earth Δράμα με πινελιές sci-fi. Αρκετά ενδιαφέρον αν και θα ήθελα να βγει λιγό πιο πολύ προς τα έξω το sci fi στοιχείο που σαν ιδέα ήταν πολύ καλή. Super ερμηνευτικά η Marling που προσωπικά δε τη γνώριζα. 7,2/10 Hanna Το πρώτο μισάωρο μου άρεσε πολύ, η συνέχεια λιγότερο. Γνώμη μου ότι κάπου έχασε τη ταυτότητά της η ταινία (αν είχε ποτέ). Βλεπεται πάντως. 6,1/10
Pantelthekiller Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 In Time Του δίνω ένα 8αρακι για το σενάριο και ότι κύλησε η ταινία πολύ ευχάριστα. Επίσης είναι η πρώτη ταινία που βλέπω τον Justin Timberlake να συμπεριφέρεται σαν ηθοποιός και όχι σαν τραγικός κακομαθημένος τραγουδιστής... 8/10 1
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 In Time Του δίνω ένα 8αρακι για το σενάριο και ότι κύλησε η ταινία πολύ ευχάριστα. Επίσης είναι η πρώτη ταινία που βλέπω τον Justin Timberlake να συμπεριφέρεται σαν ηθοποιός και όχι σαν τραγικός κακομαθημένος τραγουδιστής... 8/10 Η ταινια βγηκε σε σινεμα; η την ειδες απ τον θειο
Pantelthekiller Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Η ταινια βγηκε σε σινεμα; η την ειδες απ τον θειο Σινεμά το έχω κόψει γιατί αν για μια ταινία πρέπει να πληρώνω τα μαλλιοκεφαλα μου και να έχω και την φασαρία από την πιτσιρικαρία....αστο καλύτερα Δεν ξέρω για τον θείο Αλλα αν κοιτάξεις σε Ολλανδία μεριά στο πυρηνικό εργοστάσιο (δεν ξέρω αν με πιάνεις) θα το βρείς σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις