BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Hannibal 10/10 http://www.imdb.com/title/tt0212985/ Red Dragon 10/10http://www.imdb.com/title/tt0289765/?ref_=tt_rec_tt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 BluE PantHer 0/10 :-P 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 R100 Okay, ηταν περίεργη ταινια ακόμη και για εμένα. Επίσης, καλα το πήγαινε μέχρι που βάλανε την καυκασια... Frailty Αν και προβλέψιμη, ηταν καλη ταινια Beyond the reach Αν δεν ειχε το τέλος που ειχε θα ηταν καλη. Με αυτο το τέλος πατάς shift+del Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) The Duke of Burgundy Πολύ καλή,αλλά θα μπορούσε να ήταν και άριστη αν δεν τράβαγε τόσο πολύ.Ήδη μέσα στην 1 ώρα περίπου,ξέρουμε τα πάντα.Μετά κάνει μια κοιλιά και έχουμε κάτι ακατανόητες σκηνές όπως με τις πεταλούδες,που δεν κατάλαβα και τι νόημα είχαν στη ταινία. 7/10 Την ειδα και εγω ,δεν μου αρεσε .Ενω υποτιθεται οτι ηταν ενα πιο εκλεπτυσμενο και καλλιτεχνικο 50 shades of grey απετυχε παταγωδως και σε αυτο το κομματι .Κριμα γιατι σαν σεναριο ειχε ενδιαφερον θα μπορουσε να γινει πολυ καλη στο ειδος. Επρεπε να με ρωτησουν αυτοι εχασαν... 6/10 λογω θεματολογιας και μονο κανονικα θα εβαζα λιγοτερο. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 AVENGERS,AGE OF ULTRON. φόλα ολκής λεπτομέρειες ανάλογο νήμα ,σε φάση βρήκα στο the age of adalain,πολύ καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ειδα και εγω το avengers age of ultron . το βρηκα "παιδικο" , ουτε καν εφηβικο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κι ομως, αν διαβασεις αναλυση γιατι ειναι η καλυτερη ταινια της τριλογιας και ξεχωριστα πολυ καλη ταινια, θα σου φυγει το κεφαλι. Διάβασα κάποια πράγματα αλλά τι να μου κάνουν αυτά αν εγώ δεν είδα/ένιωσα τα ίδια πράγματα με αυτόν που τα γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Είδα το Run all night. Μέτρια πλοκή, συμπαθητική σκηνοθεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ομολογώ οτι τοσα χρόνια δεν είχα δει το αριστούργημα του Coppola.Κακώς.Είναι ίσως η καλύτερη μαφιοζικη ταινια με φοβερούς ηθοποιούς κυλάνε οι 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.Κοιλιά δεν κανει ουτε λεπτο και το τέλος είναι αντάξιο όλης της ταινίας και κλείνει πολύ όμορφα. 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Following Πάρα πολύ καλή περνάει γρήγορα η ώρα,δε σε κουράζει μιας και κρατάει μόνο 68 λεπτά και σε κρατάει σε ενδιαφέρον(δε θα έλεγα αγωνία).Ίσως κάποιοι στο τέλος να πουν WTF,μιας και εκεί αποκαλύπτονται όλα,αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από την αρχή της ταινίας. Υ.Γ:Είναι η πρώτη ταινία του Νόλαν και δείχνει το τι θα ακολουθήσει από μεριάς του. 7,5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ομολογώ οτι τοσα χρόνια δεν είχα δει το αριστούργημα του Coppola.Κακώς.Είναι ίσως η καλύτερη μαφιοζικη ταινια με φοβερούς ηθοποιούς κυλάνε οι 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.Κοιλιά δεν κανει ουτε λεπτο και το τέλος είναι αντάξιο όλης της ταινίας και κλείνει πολύ όμορφα. 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. δικος μου εισαι!Οτι καλυτερο εχω σε μαφιοζικη ταινια...πραγματικα ταινια που ουτε για κατουρημα δεν πας!Φανταζομαι οτι ειδες και τα τρια?10/10 απο εμενα μιας και τις ειδα προσφατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δικος μου εισαι!Οτι καλυτερο εχω σε μαφιοζικη ταινια...πραγματικα ταινια που ουτε για κατουρημα δεν πας!Φανταζομαι οτι ειδες και τα τρια?10/10 απο εμενα μιας και τις ειδα προσφατα 9-12 το βραδυ τελείωσε και σήμερα έχει σειρα η δεύτερη και αυριο η τριτη για αυτό δεν έγραψα για αυτές.Πιστεύω οτι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του άρεσε αυτό το έπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 9.5/10 και δικαίως έχει αυτή την βαθμολογία στο imdb. Για μένα η μόνη τανία μαζί με το godfather II που πάιρνουν 10/10. Ban στον κύριο παρακαλώ :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το 3ο μερος αν το δεις καπακι μετά τα 2 πρώτα απογοητευει λίγο. Παραμένει καλή ταινία αλλά δεν μπορεί να φτάσει τις 2 αρχικες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εχει δει κανεις το A Most Violent Year? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις