Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

είδα το "adventures of tintin". σε θέμα animation/γραφικών/σκηνών είναι η καλύτερη δουλειά που έχω δει. οσον αφορά το σενάριο και οι διάλογοι, ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

df9e3_rachel-mcadams-channing-tatum-vow-poster.jpg

πολυ ωραια

9/10

4.5/10 απο εμενα.Ωραιο θεμα αλλα το εκτελεσαν στην εκτελεση του.Οταν μαλιστα αποκαλυφθηκε και ο λογος της αλλαγης συμπεριφορας της κοπελας, ε εκει γελασε και το παρδαλο κατσικι.

Θέλω αργή καταθλιπτική με απίστευτο soundtrack. Κυρίως σε drama (όχι βιογραφίες, όχι χαζορομαντικοί έρωτες για κοριτσάκια κάτω των 14ρων και όσο γίνεται να μην στηρίζονται σε ιδεαλιστικές ιδέες. Πιο πολυ μαρέσεουν οι ιστορίες, πχ η ιστορία ενός ανθρώπου και να μου δείξει τρείς μέρες απο την ζωή του και ας μην έχεις κάποιο σκοπό η ταινία).

Ε πιάσε τον Lars Von Tier και ξεκίνα

Melancholia

Dancer in the Dark

Ε πιάσε τον Lars Von Tier και ξεκίνα

Melancholia

Dancer in the Dark

Το Melancholia το έχω δεί και μπορώ να πώ οτι μου φάνηκε ανούσια και επιτιδευμένη. Αν είναι όλα του τα έργα έτσι, δεν ψήνομαι. Θα δοκιμάσω το Dancer in the Dark και θα σου πώ (αν και πρέπει να το έχω δεί γιατι κάτι μου θυμίζει τρελά).

Πραγματικά μόλις είδα μία απίστευτα περίεργη ταινία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Διάβασα μετά κάτι reviews να εκθιάζουν κάποια στοιχεία της τα οποία εμένα δεν μου προσθέτουν κάποιο +. Το σενάριο ήταν παιδικό (με στοιχεία καθόλου ρεαλιστικά), ο τρόπος που έπαιζαν οι ηθοποιοί ιδιαίτερος, χωρίς πολλές κινήσεις και εκφράσεις, με μία απάθεια που σου βγάζει ο βασανισμένος, ψημένος άνθρωπος. Σκηνοθετικά επιτηδεβμένα απλή. Το σύνολο σου έβγαζε ταινία του 60, ένα παραμύθι.

Κάποιοι λένε ότι βγάζει μία χαρά και ελπίδα για την ανθρωπινη φύση, εμένα μου εβγαλε μιζέρια. Υπάρχουν πολυ πιο αξιόλογες προσπαθειες που αγγίζουν το συγκεκριμένο θέμα πολυ πιο όμορφα.

Μιλαώ για το Le Havre. Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν βρίσκω κάποιο λάθος γιατι το όλο στήσιμο ήταν επιτηδεβμένο (φαινόταν καθαρά) και τον πετυχαίνει τον στόχο του, απλα εμένα δεν με άγγιξε καθόλου. Θα με ενδέφερε να πεί και κάποιος άλλος την άποψη του.

Θα την αδικήσω την ταινία και θα της βάλω ένα 6/10 (μπορεί και λιγότερο)

Υ.Γ. Μία ταινία που είχα δεί πρίν 1-2 χρόνια ανάλογης θεματολογίας που μου άρεσε πολυ και την προτίνω είναι η Welcome

Rundskop (Bullhead)

Υποψήφιο για Όσκαρ ξένης ταινίας από το Βέλγιο φέτος. Crime-Drama που μέχρι ένα σημείο το έβρισκα έως και βαρετό, μέχρι που έρχεται μία πολύ δυνατή σκηνή που σε ταρακουνάει για τα καλά (πραγματικά όμως, όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ), σε ξυπνάει και σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Δε θα την έλεγα ποτέ αριστούργημα -ίσα ίσα θεωρώ ότι δύσκολα θα αρέσει σε κάποιον που δεν είναι φαν τέτοιου στυλ ταινιών-, θα την πρότεινα όμως ανεπιφύλαχτα σε κάποιον για να τη δει. Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του πρωταγωνιστή ο οποίος παρεπιπτόντως πήρε πολλά κιλά και έκανε τρελή γυμναστική για να φτιάξει το σώμα που βλέπουμε στη ταινία.

7/10

Το Melancholia το έχω δεί και μπορώ να πώ οτι μου φάνηκε ανούσια και επιτιδευμένη. Αν είναι όλα του τα έργα έτσι, δεν ψήνομαι. Θα δοκιμάσω το Dancer in the Dark και θα σου πώ (αν και πρέπει να το έχω δεί γιατι κάτι μου θυμίζει τρελά).

Αntichrist εχεις δει? (παλι Von Trier)

Μαλικ ψηνεις?

Τhin Red Line ας πουμε...

Rundskop (Bullhead)

Υποψήφιο για Όσκαρ ξένης ταινίας από το Βέλγιο φέτος. Crime-Drama που μέχρι ένα σημείο το έβρισκα έως και βαρετό, μέχρι που έρχεται μία πολύ δυνατή σκηνή που σε ταρακουνάει για τα καλά (πραγματικά όμως, όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ), σε ξυπνάει και σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Δε θα την έλεγα ποτέ αριστούργημα -ίσα ίσα θεωρώ ότι δύσκολα θα αρέσει σε κάποιον που δεν είναι φαν τέτοιου στυλ ταινιών-, θα την πρότεινα όμως ανεπιφύλαχτα σε κάποιον για να τη δει. Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του πρωταγωνιστή ο οποίος παρεπιπτόντως πήρε πολλά κιλά και έκανε τρελή γυμναστική για να φτιάξει το σώμα που βλέπουμε στη ταινία.

7/10

Thanks, και έψαχνα τι να δω το βραδυ.

Thanks, και έψαχνα τι να δω το βραδυ.

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, οφείλω να σου πω ξεκάθαρα ότι δεν είναι στυλ Transformers που ξέρω ότι γουστάρεις.

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, οφείλω να σου πω ξεκάθαρα ότι δεν είναι στυλ Transformers που ξέρω ότι γουστάρεις.

Ε τι διάλο, ούτε ενας δεν μεταμορφώνεται σε όλη την ταινία?

hugo

καλη ταινια αλλα την περιμενα καλυτερη..σιγουρα τα εφε ειναι αυτο που ξεχωριζει στην ταινια μιας και το ολο θεμα οπως προσεγκιστηκε δεν με πολυ αγγιξε..με αφησε καπως αδιαφορο..αλλα σιγουρα το ολο εγχειρημα ηταν ενδοιαφερον..μου εδωσε την εντυπωση οτι κοιταω κινουμενα σχεδια απλα με ανθρωπους..που ηταν κατι διαφορετικο και ωραιο θα πω..

απλα για Scorsese εχω πολυ ψηλα τον πηχη..

7/10

παντως να σου πω και εγω που ειμαι φαν του τριερ δεν μου πολυαρεσε το melancholia..εχει κανει πολυ καλυτερες κατεμε παντα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...