Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εαν θελετε να δοκιμασετε τις αντοχες σας και να ανακαλυψετε τα ορια σας....προσπαθηστε να δειτε ολοκληρη την ταινια The Pyramid.......

Eχω δει και εχω δει μπαρουφες.....αλλα σαν αυτο....

1/10

Αυτή βλέπεται..Δεν είναι τόσο χάλια.Την είδα χτες..

Αυτή εδώ είναι η πιο άθλια ταινία που έχει υπάρξει ever..ερασιτέχνες να την γυρνούσαν, καλύτερη θα έβγαινε..

Την είδα όλη διότι είμασταν παρέα και πήγαιναν οι ατάκες μία πίσω από την άλλη

Έριξα κάτι γέλια..

Σας προκαλώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή βλέπεται..Δεν είναι τόσο χάλια.Την είδα χτες..

Αυτή εδώ είναι η πιο άθλια ταινία που έχει υπάρξει ever..ερασιτέχνες να την γυρνούσαν, καλύτερη θα έβγαινε..

Την είδα όλη διότι είμασταν παρέα και πήγαιναν οι ατάκες μία πίσω από την άλλη

Έριξα κάτι γέλια..

Σας προκαλώ..

Challenge accepted http://www.imdb.com/title/tt0250990/

Η πιο άθλια ταινία είναι το disaster movie.Στο 20λεπτο την εβγαλα γιατι είχε αρχίσει να πέφτει το iq μου.Παρόμοιες φολες είναι το meet the spartans/epic movie.Τους δημιουργους αυτών των ταινιων έπρεπε να τους κλεισουν σε κλουβί.

• Like 1

Link.png Site: Six Degrees of Separation (1993)

Η ταινία είναι βασισμένη σε θεατρικό έργο και αυτό κάνει μπαμ. Προσωπικά τη βρήκα πολύ κουραστική και βουτηγμένη στην υπερβολή και τη "δηθενιά". Είμαι σίγουρος ότι αυτό το στυλάκι με τους ατελείωτους διαλόγους γύρω από τη ζωγραφική, τα βιβλία και άλλα θέματα που αφορούν τις τέχνες θα ταιριάζει πολύ περισσότερο στο θεατρικό, χωρίς να το έχω δει ποτέ. Για ταινία όμως δυστυχώς δεν. Δεν λέω ότι δεν μου άρεσε επειδή ασχολείται με αυτά τα θέματα, αλλά θα μπορούσαν να τα παρουσιάσουν με κάποιον διαφορετικό τρόπο.

5/10

Η πιο άθλια ταινία είναι το disaster movie.Στο 20λεπτο την εβγαλα γιατι είχε αρχίσει να πέφτει το iq μου.Παρόμοιες φολες είναι το meet the spartans/epic movie.Τους δημιουργους αυτών των ταινιων έπρεπε να τους κλεισουν σε κλουβί.

To meet the spartans ήταν ωραίο, δε συγκρίνεται με τις άλλες που λες, που και αυτές είναι καλύτερες από αυτή που παρέθεσα...

Link.png Site: In The Name of the Father (1993)

Ένας καταπληκτικός Daniel Day-Lewis σε μία πολύ καλή ταινία. Η ταινία αφηγείται μία πραγματική ιστορία που έχει να κάνει με μια βομβιστική επίθεση του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού στο Λονδίνο το 1974 και την άδικη καταδίκη κάποιων Ιρλανδών πολιτών (δεν είναι spoiler το λέει και στην περιγραφή της ταινίας :P ).

Ο Day-Lewis προτάθηκε για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για τη συγκεκριμένη ταινία και όχι άδικα. Αν και ο συγκεκριμένος μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές ερμηνείες. Από ότι διάβασα οι δημιουργοί της ταινίας έχουν αποκρύψει/αλλάξει κάποια πράγματα αλλά έχουν καταφέρει να μεταφέρουν πολύ καλά την ατμόσφαιρα της εποχής. Επίσης έχει πολύ ωραίο soundtrack.

8/10

• Like 1

The Duke of Burgundy

Πολύ καλή,αλλά θα μπορούσε να ήταν και άριστη αν δεν τράβαγε τόσο πολύ.Ήδη μέσα στην 1 ώρα περίπου,ξέρουμε τα πάντα.Μετά κάνει μια κοιλιά και έχουμε κάτι ακατανόητες σκηνές όπως με τις πεταλούδες,που δεν κατάλαβα και τι νόημα είχαν στη ταινία.

7/10

Avengers: Age of Ultron

[Εδώ να σημειώσω ότι δεν έχω δει το 1ο Avengers ούτε μ'αρέσουν γενικά οι ταινίες μαρβελοσουπερχίροου φάση. Αλλά είπα να πάω να την δω λόγω καλής παρέας που με παρέσυρε.]

μάχη-αστεία ατάκα-μάχη-η ίδια αστεία ατάκα-μάχη-ρομάτζο-guess what! η ίδια αστεία ατάκα-μάχη και .... μάχη ξανά

5.5/10 επειδή γουστάρω Robert Downey Jr. και Chris Hemsworth.

Σαν σενάριο, σαν σκηνοθεσία, σαν μουσική [ποιάααα; δεν είχε βρε :P σας δουλεύω], σαν πρωτοτυπία προσωπικά δεν είχε να μου πει κάτι.

Στους 3 απ'τους 5 της παρέας πάντως άρεσε η ταινία και γούσταραν, αλλά γενικά είναι fans της Marvel. Οπότε πιστεύω θα ικανοποιήσει όσους σας αρέσει τέτοια φάση.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...