DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Once upon a time in America No fucking words. 9/10 Με στοίχειωσε η μουσικη. best fuckin theme ever: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Relatos Salvajes(Wild Tales) Μαύρη κωμωδία που αφηγείται 6 περιπτώσεις εκδίκησης.Πολύ καλή,περνάει ευχάριστα η ώρα. Υ.Γ:Μια από αυτές τις ιστορίες φέρεται να εμπνεύστηκε ο τρελάρας που έριξε το αεροπλάνο στις Άλπεις. Ωραία ταινία, να'σαι καλά που την πρότεινες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Furious 7 [3.5/5] Είτε είστε οπαδός του franchise, είτε αρχάριος σε αυτό τον κόσμο, καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας, πάρτε το ποπ-κορν σας και ετοιμαστείτε να περάσετε δύο τέλειες ώρες στο σινεμά. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/04/furious-7-355.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τί γαμάτη ταινία είναι το Up που παίζει αυτή τη στιγμή στον Άλφα! Ειδικά το κομμάτι της ανασκόπησης της ζωής του είναι τουλάχιστον οσκαρικό! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 best fuckin theme ever: Δεν εχω ξανακούσει πιο αδιαφορη και κακή για το αυτί μουσική.Χωρίς πλάκα.Σορρυ ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν εχω ξανακούσει πιο αδιαφορη και κακή για το αυτί μουσική.Χωρίς πλάκα.Σορρυ ε No problem bro. Σίγουρα δεν ειναι Παντελίδης αλλά με 2-3 ποτά μπορείς να το ακούσεις. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σορρυ ε Γιατι σόρρυ; Αυτός την έγραψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Taken 3 Ψιλοαδιαφορο. Άμα η ταινία με πυροβολισμούς δεν έχει αίμα δεν λέει. Κυνηγητό με κοντινά κουνημένη πλάνα και γρήγορα κοψίματα που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο Liam γερασμένος και κουρασμένος. Χειρότερο από το 2 που ήταν χειρότερο από το 1. Ο κουμπάρος δίπλα μου κοιμήθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πριν λιγο τελειωσε το collateral στον αντ1!ταινιαρια!πολυ ωραιο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Γιατι σόρρυ; Αυτός την έγραψε; Εμένα πάντως μου πρόσβαλε το γούστο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τί γαμάτη ταινία είναι το Up που παίζει αυτή τη στιγμή στον Άλφα! Ειδικά το κομμάτι της ανασκόπησης της ζωής του είναι τουλάχιστον οσκαρικό! Το παιδικο λες η αλλη ταινια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Celda 211 πολύ ωραίο εργακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το παιδικο λες η αλλη ταινια ? http://www.imdb.com/title/tt1049413/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Fast and Furious 7 (2015) Είναι η καλύτερη ταινία της σειράς,ωραίο το tribute στο τέλος αλλά δεν έλειπε η υπερβολή και η ψευτοκαγκουριά στην υπόλοιπη ταινία....οι φαν θα γουστάρουν. 7/10 Γιατί τελείωσε όπως έπρεπε αλλιώς πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Jaws 10/10 'nough said. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις