twiner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ^ωραίο βίντεο. moon, once, spirited away, life in a day Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το Life In A Day το είχα στο menu. Το moon το έχω δεί ήδη 3 φορές και το soundtrack το ακούω κάθε βδομάδα. Θεϊκό... Το once φαίνεται καλό, θα σου πώ μάλλον αύριο βράδυ. To spirited σίγουρα το έχω δεί αλλα δεν το θυμάμαι, παίζει να του ρίξω ένα replay. Πείτε και κανα άλλο, τόσο κρασί έχω και δεν κατεβαίνει χωρίς ταινία. Edit: Το Turin Horse σε ποιον άρεσε;;; Εμένα μου άρεσε υπερβολικά πολυ αυτή η μονοτονία της "μουσικής" καθώς και η υπέροχη εικόνα, αλλα παρόλαυτα δεν κατάφερα να το δώ με την μία. Λέω να το ξαναδώ μέσα στην βδομάδα, αυτήν την φορά ολόκληρο με την μία για να βιώσω όλη την εμπειρία χωρίς διάλειμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffalgernon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω αργή καταθλιπτική με απίστευτο soundtrack. Κυρίως σε drama (όχι βιογραφίες, όχι χαζορομαντικοί έρωτες για κοριτσάκια κάτω των 14ρων και όσο γίνεται να μην στηρίζονται σε ιδεαλιστικές ιδέες. Πιο πολυ μαρέσεουν οι ιστορίες, πχ η ιστορία ενός ανθρώπου και να μου δείξει τρείς μέρες απο την ζωή του και ας μην έχεις κάποιο σκοπό η ταινία). Για προτίνετε μου καμία. Επειδή λογικά θα την έχω δεί, προτίνετε πάνω απο μία. Ευχαριστώ Τι τραγουδάρα είναι αυτή, έχω κολλήσει απο εχθές http://www.youtube.com/watch?v=zQ5Grncdjlc Αν σου αρεσει η τζαζ,το La Notte(1961) του Antonioni ειναι αυτο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 βλεπω παντου να λετε οτι μια ταινια εχει καλη φωτογραφιατι εννοειτε; πολυ χονδρικα σημαινει πως εχει φωτιστει η ταινια. http://en.wikipedia.org/wiki/Cinematography ΠΧ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @RottenLungs, για τσέκαρε και όσα δεν έχεις δει από τα παρακάτω: The Fountain, Gran Torino, Pan's Labyrinth, Atonement, the Pianist, Schindler's List, Million Dollar Baby, ίσως και το Gatacca. Επίσης τα κινέζικα Hero (Ying xiong) και House of Flying Daggers και το αυστραλικό animation Mary and Max είναι κοντά στη κατηγορία που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Transit. Μια περιπέτεια χαμηλού κόστους, με μερικούς καλούς ηθοποιούς. Βλέπεται ευχάριστα. Καλός στον ρόλο του ο James Frain (ο κύριως λόγος που είδα την ταινία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @RottenLungs, για τσέκαρε και όσα δεν έχεις δει από τα παρακάτω: The Fountain, Gran Torino, Pan's Labyrinth, Atonement, the Pianist, Schindler's List, Million Dollar Baby, ίσως και το Gatacca. Επίσης τα κινέζικα Hero (Ying xiong) και House of Flying Daggers και το αυστραλικό animation Mary and Max είναι κοντά στη κατηγορία που θες. To "ίσως" σου είναι το μόνο που δεν έχω δεί και κατεβαίνει τώρα που μιλάμε. Πάντως καλοί ηθοποιοί παίζουν αν και δεν αντέχω την Uma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 RottenLungs δες το heima http://www.youtube.com/watch?v=8LeQN249Jqw στο θεμα μας, εγω ειδα το goon πολυ πλακα εχουν τα καναδεζικα σπορτς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω αργή καταθλιπτική με απίστευτο soundtrack. Λογικά θα τις έχεις δει και τις 5 αλλά ποτέ δε ξέρεις. 1. 21 Grams Καταθλιπτικη και ωραίο soundtrack ναι. Αργή έτσι κι έτσι... 2. Requiem FOr A Dream Καταθλιπτική και ωραίο soundtrack full. Αργή όχι. 3. Dead Man Walking Καταθλιπτική και αργή ναι. Soundtrack δε θυμάμαι αλλά μάλλον όχι. 4. Magnolia Καταθλιπτική σίγουρα... δε θα την έλεγα αργή αλλά αρκετά μεγάλη σε διάρκεια. Soundtrack δε θυμάμαι, παει καιρός... 5. Crash Σίγουρα καταθλιπτική, ίσως όχι όσο οι προηγούμενες όμως. Το soundtrack ήταν ambient-στυλ και θυμάμαι μου άρεσε πολύ. Εξαιρετικές ταινίες και οι 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Role models . την είδα με παρέα μαζί . πεθάναμε στο γέλιο. πολύ καμμένη βέβαια αλλά μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λογικά θα τις έχεις δει και τις 5 αλλά ποτέ δε ξέρεις. 1. 21 Grams Καταθλιπτικη και ωραίο soundtrack ναι. Αργή έτσι κι έτσι... 2. Requiem FOr A Dream Καταθλιπτική και ωραίο soundtrack full. Αργή όχι. 3. Dead Man Walking Καταθλιπτική και αργή ναι. Soundtrack δε θυμάμαι αλλά μάλλον όχι. 4. Magnolia Καταθλιπτική σίγουρα... δε θα την έλεγα αργή αλλά αρκετά μεγάλη σε διάρκεια. Soundtrack δε θυμάμαι, παει καιρός... 5. Crash Σίγουρα καταθλιπτική, ίσως όχι όσο οι προηγούμενες όμως. Το soundtrack ήταν ambient-στυλ και θυμάμαι μου άρεσε πολύ. Εξαιρετικές ταινίες και οι 5. Το Dead Man Walking δεν μου θυμίζει κάτι (το στέλνει ο θείος). Παιδιά ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Sorry για το OFFTOPIC αλλα βαριόμουν να φτιάξω καινούριο θέμα... RottenLungs δες το heima ... Thnx θα το τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραια 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisleto Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το "Crazy,Stupid,Love." και μπορω να πω οτι με εξεπληξε θετικα. Η αληθεια ειναι οτι πριν την δω ελεγα οτι θα ειναι καμια κλασσικη ρωμαντικη κωμωδια που απλα περνα ευχαριστα η ωρα σου, τελικα ομως η ταινια εκτος απο το γελιο που δινει περναει και ορισμενα μυνηματα.Το σεναριο μπορω να πω οτι δεν ειναι μονοτονο αφου στη διαρκεια της υπαρχουν εκπληξεις οι οποιες κανουν τη συνεχεια αρκετα ενδιαφερουσα.Με λιγα λογια η ταινια ειναι πολυ καλη και την προτεινω σε οσους θελουν να περασουν ενα ευχαριστο 2ωρο .Μπορω να πω πως σιγα σιγα ο Goosling μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενας καλος ηθοποιος και οχι απλως ο νεος 'ωραιος' του hollywood. βαθμολογια:8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 τις προάλλες είδα το "the girl with the dragon tattoo"..(το αγγλικό). η ταινία ήταν πολύ καλή αλλά δεν είχε κάτι το ξεχωριστό ώστε να σου μείνει αξέχαστη. σκηνοθεσία και φωτογραφία σε πολύ καλό επίπεδο. 7/10 Πω ... .23 Απριλίου 2012 βγαίνει η blu ray release.Αργεί πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις είδα το once. Όμορφη ταινία, ωραίο soundtrack, καλοί ηθοποιοί... Για το είδος της νομίζω οτι είναι ένα 9/10. Δείχνει την κατάσταση των μουσικών σε αρκετά ρεαλιστικό επίπεδο (αν και δεν δείχνει τα παρατράγουδα γιατι θα πήγαινε στο καθαρά drama, ενω τώρα είναι μια όμορφη ιστορία. Καλύτερα έτσι). Ο κολλητός μου είναι επαγγελματίας μουσικός και τα ξέρω απο μέσα τα παρατράγουδα. Είναι ταινία καθαρά για όσους τους αρέσει η μουσική. Ευχαριστώ για την πρόταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις