Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Gravity ειναι η πατατα της δεκαετιας.Αν υπηρχε αρνητικος βαθμος θα τον εβαζα.Αν το Interstellar το βαζετε 4.5 καποιοι το Gravity πρεπει να παρει -10.Το Sunshine μεχρι καποιο σημειο μου αρεσε.Μετα χαλασε τραγικα.Το prometheus ειχε ενα σωρο κλισε δυστυχως αλλα επειδη ειμαι φαν του κοσμου των Alien το ειδα ευχαριστα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ δεν το συζηταμε , σεβαστες ολες οι αποψεις , ομως με το να θεωρεις πιο αξιολογο το Sunshine απο το Interstellar μου δειχνει ποσο διαφορετικοι ανθρωποι απο μενα υπαρχουν και ποσο βαρετος θα ηταν ο κοσμος αν ημασταν ολοι ιδιοι ...

του βαζεις 4.5 /10 και αυτο χαριστικά ! δηλαδη  κανα τριαρακι  αν ησουν στις μαυρες σου  ..

το αδικεις το εργο λιγακι νομιζω ..

συμφωνω

οπως για μενα ας πουμε το interstellar ειναι πολυ ανωτερο του gravity. 

αλλα αυτη απλα ειναι η γνωμη μου.

Εδώ έβαλε και το The Core σε καλύτερη μοίρα, το Sunshine σας πείραξε? μα το the Core???

νταξει το core δεν το εχω δει καν δεν μπορω να εχω αποψη για εργο που δεν εχω δει ! 

επισης και γω θεωρω το interstellar ανωτερο του gravity ! αποψεις ..

νταξ κι εγω το θεωρώ ανώτερο του Gravity και του Sunshine... αν και το sunshine μου άρεσε περισσότερο μέχρι λίγο πριν το τέλος...

αλλά το the Core???

Πωω το Gravity, τι πατάτα ήταν αυτή. Πως και πως περίμενα να δω αυτή την ταινία και όταν τελικά την είδα, η απογοήτευσή μου πλησίαζε την απογοήτευση που ένιωσα όταν είδα το Prometheus. Και το Prometheus ήταν και το μόνο πρόσφατο scifi που είχε πιο μούφα σενάριο από το Gravity.

Την είδα με έναν φίλο μου μηχανικό, ο οποίος ήθελε να σπάσει την τηλεόραση.Τα επιστημονικά και διαδικαστικά λάθη και οι παραλήψεις για να δικαιολογηθεί το σενάριο σε άπειρες περιπτώσεις δεν περιγράφονται. Για να μην μιλήσω για το με το ζόρι μελόδραμα μπας και χυθεί κανά δάκρυ.

Οι ερμηνείες θα μπορούσαν να ήταν καλές, αν οι χαρακτήρες δεν ήταν τόσο λάθος. Θυμάμαι μια σκηνή

που τελείωνε το οξυγόνο της τύπισσας και έπρεπε να ολοκληρώσει μια διαδικασία (κοιτώντας το spacing for dummies για οδηγίες χρήσης διαστημοπλοίου) προκειμένου να επιβιώσει, και αυτή καθόταν και σπαταλούσε αναπνοές για να διηγηθεί τις βόλτες της με το αμάξι στον κλούνει.

Seriously? Ρεαλισμός, ένστικτο επιβίωσης και κοινή λογική 0/10.

Το Gravity ειναι η πατατα της δεκαετιας.Αν υπηρχε αρνητικος βαθμος θα τον εβαζα.Αν το Interstellar το βαζετε 4.5 καποιοι το Gravity πρεπει να παρει -10.Το Sunshine μεχρι καποιο σημειο μου αρεσε.Μετα χαλασε τραγικα.Το prometheus ειχε ενα σωρο κλισε δυστυχως αλλα επειδη ειμαι φαν του κοσμου των Alien το ειδα ευχαριστα.

Ευτυχώς όσοι δεν έχουμε φίλους μηχανικούς απολαμβάνουμε καλύτερα τις ταινίες.

Ignorance is bliss.

Προς όλους. Δεν ήθελα να πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά έχετε υπ' όψιν ότι δεν υπάρχει λάθος άποψη για μια ταινία όσων αφορά αν αρέσει κάποιον ή όχι. Για άλλους είναι -10 μία ταινία, για άλλους +100 η ίδια. Πάντως δεν μου άρεσε :P

το Gravity -και με βαση οσα ειχαν γραφτει γι αυτο- το περιμενα και γω πως και πως και το ειδα την πρωτη μερα που παιχτηκε σε 3d ! το αποτελεσμα ηταν βγαινοντας απο τον κινηματογραφο να ψαχνω να βρω εναν λογο να δικαιολογησω τα χρηματα και τον χρονο που εχασα αλλα να μην μπορω να βρω με τιποτα :)

• Like 3

Ευτυχώς όσοι δεν έχουμε φίλους μηχανικούς απολαμβάνουμε καλύτερα τις ταινίες.

Ignorance is bliss.

Μπαα, μη το λες, δεν χρειάζεται κανείς μηχανικό για να ξέρει ότι ένας αστροναύτης μετά από ένα Α χρονικό διάστημα εκτός βαρύτητας, όταν επιστρέφει στη Γη δεν μπορεί να κουνήσει ούτε δάχτυλο. Ή ότι δεν πατάμε ότι σκατά κουμπί βρούμε σε ένα διαστημόπλοιο αν δεν είμαστε ο Ντάφι Ντακ.

Ανεξαρτήτως άθλιου σεναρίου πάντως, προσωπικά μια χαρά απόλαυσα το Gravity μετά την αποδοχή ότι πρόκειται περί πατάτας. Είχα λιώσει στο γέλιο. Δεν ξέρω αν γελούσα πιο πολύ με τον εκνευρισμό του φίλου μου ή με τη γελοιότητα του σεναρίου, αλλά καλά πέρασα.

Σε όλες τις ταινίες που οι αστροναύτες γυρνάνε στη γη τα κουνάνε όλα τα δάχτυλα πάντως. Άρα δεν είναι θέμα του Gravity αυτό αλλά γενικότερο πρόβλημα μάλλον. Τεσπά, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα... εμένα και το Gravity, και το Prometheus και το Interstellar μου άρεσαν. Το καθένα είχε τα προβληματά του αλλά σε γενικές γραμμές και για διαφορετικούς λόγους μου άρεσαν.

• Like 4

• Super Moderators

Εδώ έβαλε και το The Core σε καλύτερη μοίρα, το Sunshine σας πείραξε? μα το the Core???

Jordan.gif

btw το OST του Sunshine τα σπάει...

ας μου επιτρέψετε και μένα μία τοποθέτηση. φυσικά και όλες οι γνώμες δε μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενες και σεβαστές.

σαν απλός θεατής θεωρώ πως το interstellar σέβεται περισσότερο το θεατή από ότι το gravity και αυτό γίνεται αντιληπτό από το πρώτο δεκάλεπτο.

κάτι η μουσική του που έχει απόλυτο timing με τη σκηνή , κάτι που βγάζει περισσότερο συναίσθημα , κάτι που δεν έχει κλούνεϊ μέσα,το γεγονός πως σου μεταφέρει περισσότερα συναισθήματα ενώ το gravity προσπαθεί να σου τα επιβάλλει και φυσικά τη διάσταση της ιστορίας που χωρίζει τις δύο ταινίες. το δε gravity είναι flat μία και έξω, μονοδιάστατο, ενώ το interstellar πραγματεύεται τουλάχιστον σε πολλά επίπεδα την ιστορία του.και το κάνει με κανένα ίχνος συμπλεγματισμού και φυσικά το ότι δε φοβάται να εξερευνήσει νέα επιστημονικά πεδία και καθαρώς θεωρητικά πεδία και να τα απεικονίσει στο θεατή είναι κάτι σπουδαίο. το αν το κάνει με επιτυχία ή ως παρωδία, εμένα ,ως απλό θεατή και όχι ερευνητή μηχανικό ή έμπειρο αστροναύτη με ικανοποιεί απολύτως και δε με ενοχλεί. Συμφωνώ λίγο για τα τελευταία λεπτά όπου γίνεται υπερβολικό λίγο το θέαμα και κάπου το "χάνει" αλλά συμβαίνει σε όλες τις ταινίες με τέτοια θεματολογία.για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης .το gravity το είδες και λες " οκ τί έχει την άλλη εβδομάδα;" ενώ το interstellar θα το ξαναδείς και σίγουρα πολύ περισσότερες φορές. ακόμα και στο insomnia το gravity συζητήθηκε σε 18 σελίδες όλες και όλες ενώ το interstellar 61(!)

φιλικά!

από low budget ακόμα και europa report το θεωρώ από τις πιο τίμιες.

• Like 1

Ηρεμα με το "The core". Μπορει να μην ειναι η απολυτη ταινια αλλα η σχεση μου μαζι της ειναι παλια οσο το prime time του star channel 

χα χα χα

από low budget ακόμα και europa report το θεωρώ από τις πιο τίμιες.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτή μου άρεσε!

Όπως και το Battle Los Angeles του '11.

Αφού έχει πέσει τρελή ξεραϊλα (!!!) στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς είδα το Stretch, μπιμουβιά ολκής με λίγο από Ed Helms και Jessica Alba και λίγο περισσότερο Chris Pine.

Μια νύχτα στη ζωή καψερού σωφέρ που δεν έχει ξεπεράσει την γκόμενα που τον παράτησε, τον κυνηγάνε Μεξικανοί, το FBI, το LAPD και φαίνεται ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

3/10, άντε αν του αναγνωρίσουμε το ελαφρυντικό της μπιμπουβιάς και να του δώσουμε ένα 4.

το Battlefield Earth πως σου φάνηκε?

Αν μιλάς σοβαρά, δεν το έχω δει. Αν trol-άρεις, η αίσθηση του χιούμορ μου με εγκαταλείπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...