viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 puss in boots καλο ητανε, γελασα countdown 2011 τραγωδια ή κοινωνικο δραμα ή δεν ξανακατεβαζω κορεατικο dorama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις είδα το Cafe De Flore και αν και δεν πιστεύω στις ιδεαλιστικές αηδίες πάνω στις οποίες βασίζεται όλο το story, η ταινία μου άρεσε πολυ. Η δομή της, οι ερμηνείες, το soundtrack, καθώς και το γεγονός οτι δεν σου κάνει ξεκάθαρα απο την αρχή για το τι παίζει. Για το soundtrack δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω, Υπέροχο. Εγω προσωπικά θα το λιώσω με κρασάκι. Είναι must για όλες τις κοπέλες και ειδικά για τις ρομαντικές. Θα τολμήσω και θα της βάλω ένα 8/10 γιατι την απόλαυσα και γιατι μου θύμισε συναισθήματα που τα είχα βάλει στην άκρη τον τελευταίο καιρό. Αααα τα παιδάκια με το σύνδρομο down πολύ καλή ερμηνεία. Υ.Γ. Είχα καιρό να δώ ρομαντικο-δράμα ταινία και να μην την βγάλω γιατι οι περισσότερες είναι για "ονειροπόλα" κοριτσάκια. Αν και είμαι καθαρά αντίθετος σε αυτό που πλασάρουν όλες αυτές οι ταινίες, την προτίνω αυτήν. http://www.youtube.com/watch?v=bNsn-4Lkn-c εμενα παλι δεν με κρατησε...τελικα πως(αν) συνδεονταν οι 2 ιστοριες? και νταξ το Le Vent Nous Portera οποιος και να το διασκευασει ειναι κομματαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η σύνδεση ήταν οι ιδεαλιστικές αηδίες που είπα παραπάνω. Ε για να μην το έπιασες αυτό μάλλον δεν πολυ πρόσεχες γιατι απο μία στιγμή και μετά είχε επικερντωθεί εκέι και άμα δεν το είχες καταλάβει είναι λογικό οι πράξεις τις μελαχρινής να σου φαίνονται παράλογες. Λοιπόν Σου δείχνει παράλληλα δύο ιστορίες αγάπης, μία 1900κάτι και μία σύγχρονη. Το σενάριο βασίζεται στις καρμικές σχέσεις και έτσι δένει και τις δύο ιστορίες. Αυτό που λέμε ήταν γραφτό να είναι αυτοί οι δύο μαζί. Επίσης και στο οτι όταν δύο ψυχές που είναι γραφτό να είναι μαζί , θα είναι μαζί σε ΟΛΕΣ τις ζωές. (οτι και καλα όταν πεθαίνουμε, ξαναγενιόμαστε) Η σύχρονη μελαχρινή είναι η μετενσάρκωση της μαμάς του αγοριού με το σύνδρομο down, η σύγχρονος τυπάς ήταν η μετενσάρκωση του αγοριού με το σύνδρομο down και η σύγχρονη ξανθιά ήταν η μετενσάρκωση του κοριστιού με σύνδρομο down. Η καρμική σχέση είναι αυτή των δύο παιδιών και αντίστοιχα του τυπάς και της ξανθιάς.ν τώρα έτσι όπως τα εξηγώ άντε να βγάλεις άκρη. Τι να σου πώς ρε. Απο την στιγμή που η μελαχρινλη πάει στο μέντιουμ, ο σεναριογράφος μας λέει αυτήν την θεωρία και μετά όλες οι πράξεις τις μελαχρινής είναι σχετικές. Γιαυτό δεν σου έβγαζε νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η σύνδεση ήταν οι ιδεαλιστικές αηδίες που είπα παραπάνω. Ε για να μην το έπιασες αυτό μάλλον δεν πολυ πρόσεχες γιατι απο μία στιγμή και μετά είχε επικερντωθεί εκέι και άμα δεν το είχες καταλάβει είναι λογικό οι πράξεις τις μελαχρινής να σου φαίνονται παράλογες. Λοιπόν Σου δείχνει παράλληλα δύο ιστορίες αγάπης, μία 1900κάτι και μία σύγχρονη. Το σενάριο βασίζεται στις καρμικές σχέσεις και έτσι δένει και τις δύο ιστορίες. Αυτό που λέμε ήταν γραφτό να είναι αυτοί οι δύο μαζί. Επίσης και στο οτι όταν δύο ψυχές που είναι γραφτό να είναι μαζί , θα είναι μαζί σε ΟΛΕΣ τις ζωές. (οτι και καλα όταν πεθαίνουμε, ξαναγενιόμαστε) Η σύχρονη μελαχρινή είναι η μετενσάρκωση της μαμάς του αγοριού με το σύνδρομο down, η σύγχρονος τυπάς ήταν η μετενσάρκωση του αγοριού με το σύνδρομο down και η σύγχρονη ξανθιά ήταν η μετενσάρκωση του κοριστιού με σύνδρομο down. Η καρμική σχέση είναι αυτή των δύο παιδιών και αντίστοιχα του τυπάς και της ξανθιάς.ν τώρα έτσι όπως τα εξηγώ άντε να βγάλεις άκρη. Τι να σου πώς ρε. Απο την στιγμή που η μελαχρινλη πάει στο μέντιουμ, ο σεναριογράφος μας λέει αυτήν την θεωρία και μετά όλες οι πράξεις τις μελαχρινής είναι σχετικές. Γιαυτό δεν σου έβγαζε νόημα. ναι, το ειδα μεχρι ενα σημειο και μετα σθνεχισα κανοντας και αλλα πραγματα παραλληλα... αυτη η ιστορια της μετενσαρκωσης μου φανηκε τοσσο ηλιθια που προτιμησα να την αγνοησω...αν ημουν εγω στη θεση της αδερφης της θα πλακωνα στο ξυλο και τη μελαχρινη και το μεντιουμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 countdown 2011 τραγωδια ή κοινωνικο δραμα ή δεν ξανακατεβαζω κορεατικο dorama imdb λινκ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 imdb λινκ;; http://www.imdb.com/title/tt1814665/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ειδα το the grey και απογοητευτηκα πλήρως Μου αρεσε αρκετά η αντιμετωπιση της καταστασης αλλά και της ζωης από τους πρωταγωνιστές αλλά τίποτα αλλο από την ταινία, εκτός αν η ομάδα των λύκων είχε να κανει με κάποιο συμβολισμό που δεν έπιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε...η ταινία ήταν επιστημονικής φαντασίας, με λύκους που συμπεριφέρονταν σαν άνθρωποι . Το πιο αστείο ήταν που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όντως η αγέλη έτσι συμπεριφέρετε στη πραγματικότητα. Δηλαδή βασικά πράγματα να διαβάσει κάποιος για τη συμπεριφορά των λύκων, θα πιστέψει πως βλέπει κωμωδία μετά από κάποια φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μου θυμησε το GREY την ταινια με τους 3 νεαρους που ξεμειναν πανω στο λιφτ και απο κατω ειχε λυκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Την επόμενη φορά αντί για transformers δείτε καμία έκθεση αυτοκινήτων και αντί για λύκους, άλογα και σκυλιά, δείτε κάποιο ντοκιμαντέρ. Ταινίες του hollywood πάτε να δείτε. Να περάσει η ώρα δηλαδή και να πάτε σπίτια σας. Εάν θέλετε κάτι πιο "βαθύ", διαβάστε κάποιο βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καμία σχέση το ένα με το άλλο φίλε. Οταν ακούς τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογία πάνω από 9 για μια ταινία, η οποία δίδετε ακριβώς λόγω της ρεαλιστικότητας που φημίζεται ότι υπάρχει στη ταινια, ε ναι...περιμένω να δω λύκους να συμπεριφέροντε σα λύκοι και όχι σαν άνθρωποι!!! Στο φινάλε οταν πάω να δω transformers ξέρω ακριβως τι θα δω και όταν θα δω ταινία hollywood γενικά θα διαβάσω σε πια κατηγορία ανήκει. Η συγκεκριμένη ανήκει στις δραματικές περιπετειώδης επιστημονικής φαντασίας ταινίες. Ξέχασαν όμως να μας πουν για την επιστημονικη φαντασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 2 ταινιες στα γρηγορα που ειδα σημερα The Man From Earth Ειχε συζητηθει στο παρελθον και εμελα να το δω. Αρχικα το πρωτο πραμα που σκεφτηκα οταν ξεκινησε ηταν "Ωχ τι b-moviato πραμα με χωσανε να δω τωρα" αλλα ομολογω πως στην εξελιξη της καταπιαστηκα με την ιστορια. Απλως εχω να πω πως δεν μπορεις να το θεωρησεις ακριβως σαν ταινια. Το ολο ζητημα διαδραμιζετε σε ενα σκηνικο με μια ομαδα ατομων που απλα κουβεντιαζουν. Ενταξει οκ, σε τραβαει το concept ειδικα αν εισαι σεκπτικο-στωικος, αλλα μιλαμε ουτε ενα εξωτερικο γυρισμα, ουτε τπτ! 1 ωρα και 20 λεπτα συζητησης σε ενα δωματιο! Αλλο και τουτο... Brazil Αλλο quirky ταινιακι και αυτο. Σαν κωμωδια του David Lynch μου φανηκε (Χωρις να θελω να το κακοχαρακτηρισω). Πολυ ιδιαιτερο για την εποχη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Machine Gun Preacher. 7/10. Μπόλικες ακραίες σκηνές. Μερικά πράγματα σαν να μην έδεναν στην ταινία, ίσως προσπάθησαν να χωρέσουν πολλά μέσα σε 2 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffalgernon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καμία σχέση το ένα με το άλλο φίλε. Οταν ακούς τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογία πάνω από 9 για μια ταινία, η οποία δίδετε ακριβώς λόγω της ρεαλιστικότητας που φημίζεται ότι υπάρχει στη ταινια, ε ναι...περιμένω να δω λύκους να συμπεριφέροντε σα λύκοι και όχι σαν άνθρωποι!!! Στο φινάλε οταν πάω να δω transformers ξέρω ακριβως τι θα δω και όταν θα δω ταινία hollywood γενικά θα διαβάσω σε πια κατηγορία ανήκει. Η συγκεκριμένη ανήκει στις δραματικές περιπετειώδης επιστημονικής φαντασίας ταινίες. Ξέχασαν όμως να μας πουν για την επιστημονικη φαντασία... Και στο Jaws η συμπεριφορα του καρχαρια ειναι εξωπραγματικη,ειναι μηπως κι αυτη η ταινια "επιστημονικης φαντασιας"? Παντα υπαρχει υπερβολη στην τεχνη προκειμενου να ειπωθουν καποια πραγματα πιο γλαφυρα,μεχρι και στο θεατρο στην αρχαιοτητα υπηρχε ο απο μηχανης Θεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω αργή καταθλιπτική με απίστευτο soundtrack. Κυρίως σε drama (όχι βιογραφίες, όχι χαζορομαντικοί έρωτες για κοριτσάκια κάτω των 14ρων και όσο γίνεται να μην στηρίζονται σε ιδεαλιστικές ιδέες. Πιο πολυ μαρέσεουν οι ιστορίες, πχ η ιστορία ενός ανθρώπου και να μου δείξει τρείς μέρες απο την ζωή του και ας μην έχεις κάποιο σκοπό η ταινία). Για προτίνετε μου καμία. Επειδή λογικά θα την έχω δεί, προτίνετε πάνω απο μία. Ευχαριστώ Τι τραγουδάρα είναι αυτή, έχω κολλήσει απο εχθές http://www.youtube.com/watch?v=zQ5Grncdjlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις