Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To Into The Wild το λατρεύουν όσοι λατρεύουν την φύση, το κάμπινγκ και την ελευθερία που νιώθεις εκέι, όσοι πνίγονται στις πόλεις και στον "πολιτισμό" που πλασάρουν. Και ο λόγος είναι γιαιτ πολυ απλά είναι ένα ποίημα που εκθειάζει όλα τα παραπάνω. Εγω προσωπικά την έχω δεί 3-4 φορές και θα την βλέπω κάθε χρόνο απο μία φορά σίγουρα. Εχθές μίλγα με μία παρέα που δεν ξέρει τι θα πέι δάσος και όλοι μου λέγανε τι μαλακία ταινία το Into The Wild και πόσο χαζός ο πρωταγωνιστής.

Το The Hunter δεν προσφέρει τίποτα απο τα παραπάνω εκτός αν εννοείς τα τοπία. Έχει ελάχιστα survival στοιχεία και ο τρόπος που είναι δομημένη η ταινία τα προσπερνάει κι αυτά.

Υ.Γ. Με πήρες στον λαιμό σου και είχα ψηθεί για Into The Wild 2...γαμώ

Edit:

Εγω επίσης είδα και το Hunger. Άμα την δώ καθαρά τεχνικά θα την πώ αριστούργημα. Σου δίνει τα πάντα (για τον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο) και στα δίνει στον σωστό χρόνο, σε βάζει μέσα στην φυλακή και γίνεσαι ένας πολιτικός κρατούμενος κι εσύ. Μόνο που το θέμα το πιάνει πολυ μονοδιάστατα και σε καθοδηγεί συναισθηματικά κάτι που δεν μου άρεσε. Θα έπρεπε να την συνόδευαν άλλα δύο μέρη. Μία για το πρίν και το μετά, έτσι ώστε να σου δίνει την δυνατότητα να σχηματίσεις άποψη.

Πάντως αν σκοπός της ταινίας ήταν να σε ερεθίσει ώστε να ψάξεις σε πιο μεγάλο βάθος την ιστορία της κατοχής στην Ιρλανδία, το κατάφερε πολύ καλά.

Άμα την δώ σαν ταινία προπαγάνδας της βάζω 8/10 γιατι κάνει την δουλειά της.

Και το Hugo και το The Adventures of Tintin.

Και οι δύο πολυ καλές παιδικές ταινίες. Στο Hugo βάζω ένα 7/10 ενώ στο Tintin 9/10 και περιμένω πώς και πώς την συνέχεια (πραγματικά στην δεύτερη δεν μπορώ να βρώ κάτι λάθος, τέλεια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

WARRIOR οσοι δεν το εχουν δει ας μην διαβασουν το κειμενο.........

Μολις ειδα το Warrior και δεν μπορω να καταλαβω τι βρηκαν ολοι σε αυτην την ταινια (βαθμολογια στο imdb 8.3).Το σενάριο της ταινίας είναι γεματο απο χολυγουντιανά κλισέ.Συγκεκριμένα εχούμε τον κλασσικο οικογενειάρχη ο οποιός για χάρη της οικογενειάς του αλλα και της υπόληψης του δεχεται να μπει στο ''κλουβι'' μετα απο καμια 10αρια χρονια, εχουμε τον βαρύ και ασήκωτο ήρωα πολέμου ο οποίος δεν συγχωρεί κανένα ουτε τον ιδιο τον πατέρα του (αλλα δεχεται να τον προπονήσει),εχουμε τα κλασικα παιδια του highschool και φυσικα εχουμε και μια δοση προπαγανδας αφου σκαει μύτη και ο ρωσσος ανίκητος μαχητης του MMA.

To θεμα όμως ειναι οτι εκτος απο τα πολλα κλισέ το σεναριο δεν δενει, δηλαδη ο αλλος απο εκει που ηταν στα θρανια σηκωνεται και μετα απο 1 μηνα προπονησεων πλακωνει στον ρωσσο (ανικητο) πρωταθλητη ο αδερφος του απο την αλλη αφου σαπιζει τους παντες χωρις να χρειαστει 2ος γυρος τις τρωει στο τελος απο τον ''δασκαλο'' και αδερφο του ο οποιος ετρωγε ξυλο για 2 μερες...

Αν εξαιρεσω την ερμηνεια του Nolte ισως και του Hardy οπως και ορισμενες σκηνες στο ρινγκ η ταινια δεν λεει και πολλα(δεν φτανει ουτε καν το ΡΟΚΥ)

ενα 6-7/10

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Καθολου μα καθολου ρεαλισμος.

Μολις ειδα το Warrior και δεν μπορω να καταλαβω τι βρηκαν ολοι σε αυτην την ταινια (βαθμολογια στο imdb 8.3)

Αν εξαιρεσω την ερμηνεια του Nolte ισως και του Hardy οπως και ορισμενες σκηνες στο ρινγκ η ταινια δεν λεει και πολλα(δεν φτανει ουτε καν το ΡΟΚΥ)

Η συγκεκριμένη ταινία απευθύνεται σε 7χρονα. Τα σίκουελς του Ρόκι (κι όχι η πρώτη ταινία) μπροστά σ'αυτό μοιάζουν με το Λόρενς της Αραβίας. Για όσους λεν ότι οι βαθμολογίες στο IMDB έχουν κάποια αξιοπιστία...

Η συγκεκριμένη ταινία απευθύνεται σε 7χρονα και ηλίθιους. Τα σίκουελς του Ρόκι (κι όχι η πρώτη ταινία) μπροστά σ'αυτό μοιάζουν με το Λόρενς της Αραβίας. Για όσους λεν ότι οι βαθμολογίες στο IMDB έχουν κάποια αξιοπιστία...

Εκτός από λάθος είσαι και απαράδεκτος. Δε χρειάζεται να μειώνεις έτσι όσους τους άρεσε η ταινία και είναι πάνω από 7 χρονών.

Τα σίκουελς του Ρόκι (κι όχι η πρώτη ταινία) μπροστά σ'αυτό μοιάζουν με το Λόρενς της Αραβίας. Για όσους λεν ότι οι βαθμολογίες στο IMDB έχουν κάποια αξιοπιστία...

σιγουρα τα ΡΟΚΥ μπροστα σε αυτο ειναι πολυ καλυτερα χωρις αμφιβολια.Οσον αφορα τις βαθμολογιες στο imdb κατα τη γνωμη εχουν αξιοποιστια σε ενα ικανοποιητικο ποσοστο αλλα παντα μα παντα οι βαθμολογιες που εχουν οι 'αμερικανιες' ειναι λιγο παραπανω τσιμπιμενες οσο και οι καινουργιες κυκλοφοριες, κατι που κατα τη γνωμη μου ειναι θεμα των εταιριων και σιγουρα κατι παιζεται εκει....(πχ το Inception με το που ειχε βγει ηταν στο no.8 αν θυμαμαι καλα ενω τωρα βρισκεται στο 13)

underworld 2011

θα μπορουσε να ηταν καλυτερο

αλλα δεν ηταν κακο

σε glorius hd θα λεει περισσοτερα

Συμφωνώ στο ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο!Πάντως ή εγώ απορροφήθηκα τόσο πολύ από την ταινία ή η ταινία ήταν μικρή! :P

Εκτός από λάθος είσαι και απαράδεκτος. Δε χρειάζεται να μειώνεις έτσι όσους τους άρεσε η ταινία και είναι πάνω από 7 χρονών.

Έχεις δίκιο, το διόρθωσα. Είναι η χειρότερη ταινία που είδα φέτος (αναλογικά με τους συντελεστές και τις προσδοκίες) και μόλις είδα το σχόλιο του παιδιού μου βγήκε ο εκνευρισμός. Όχι τίποτε άλλο, αλλά νομίζουν ότι έχουν και κάποιο οσκαρικό υλικό στα χέρια τους και την τραβάν στις σχεδόν δυόμισι ώρες, λες κι είναι η Λίστα του Σίντλερ or something.

Συνήθως τέτοιες φθηνές δευτεράντζες της κακιάς ώρας τις αποφεύγω, καθότι έμπειρος σινεφίλ lol, αλλά εδώ την πάτησα άσχημα εξαιτίας των ονομάτων και κάποιων bloggers που γράψαν καλά λόγια

Εγώ θα διαφωνήσω. Σίγουρα είναι τίγκα στα κλισέ αλλά με πόρωσε άσχημα (πάντα γι αυτό που είναι, και προς Θεού φυσικά δε μιλάμε για οσκαρική ταινία ή κουλτούρα). Επίσης βρήκα τις ερμηνείες των Nolte & Hardy πάρα πολύ καλές. Και γενικά επείδη το είδα και με μεγάλη παρέα άρεσε σε όλους (σημ. όλοι πάνω από 7 ετών).

Και γενικά επείδη το είδα και με μεγάλη παρέα άρεσε σε όλους (σημ. όλοι πάνω από 7 ετών).

Εμ, έτσι πες! Και το Καλημέρα Ζωή να βλεπες με μεγάλη παρέα θα σου άρεσε lol. Eγώ την είδα μόνος μου και παραλίγο να την πληρώσει ο υπολογιστής.

Πάντως οι ηθοποιοί, όντως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν

The grey.

Δυνατή ταινία με ωραίο τέλος. Όχι τόσο για cinema (μόνο ο ήχος είναι στα υπέρ του σινεμά) όμως.

8/10.

Επίσης ότι είχε μουσική από το soundtrack του Ink το προσέξατε;

http://www.youtube.com/watch?v=iQsZKTgB18I

Ok.....ιωση......βηχας,καταρροη και 38 πυρετος.....αρα κρεββατωμα και ευκαιρια για ταινιουλες....

Οποτε εχουμε και λεμε.....

1)Τhe Girl with the Dragon Tatoo :Δεν εχω διαβασει ουτε τα βιβλια ουτε εχω δει την Σουηδικη πρωτοτυπη ταινια οποτε η 'επαφη' μου με αυτη ειναι καθαρα ανεγγιχτη απο αλλους παραγοντες!!Τιμια ταινια...δεν βαρεθηκα....καλες ερμηνειες (ειδικα απο την Μara και τον Skarsgard-ηθοποιαρα!!)και σεναριο μαλλον προβλεψιμο....ο Craig δεν ταιριαζε και τοσο πολυ!!!Overall καλη ταινια.....με ξενερωσε λιγο το μισαωρο μετα το τελος του αστυνομικου Θριλερ!!

6/10

2)Tower Heist :Γιατι Θεε μου??Ειχα τις καλυτερες προθεσεις.....προσπαθησα πραγματικα....αλλα δεν καταφερα να γελασω καθολου...τοσο ο Stiller οσο και ο Murphy ειναι αγαπημενοι μου κωμικοι....συνηθως περναω καλα μαζι τους...αλλα δυστυχως εδω δεν...ουτε το σεναριο (διαλογοι) τους βοηθησαν ουτε η πλοκη του εργου!!Απιστευτα κλισε ατάκα....ξέρω....αλλα Αμερικλανιά του χειριστου ειδους!!!

3/10

3)ΤHe Hunter :Ε λοιπον εμενα μου αρεσε!!!!Δεν ειχε ουτε τις απιστευτες ερμηνειες...ουτε τα φοβερα και τρομερα τοπια που εχουμε θαυμασει σε αλλες παραγωγες....αλλα αυτο το eco-drama σε κραταει για καποιο παραξενο λογο σε αγωνια....

Εξαιρετικος ο Dafoe,λιτος και απεριττος βασταει στις πλατες του ολο το εργο!!

(Διαβαζωντας λιγο πιο πανω τον συσχετισμο του συγκεκριμενου με το Into The Wild...θα παρατηρησω οτι δεν εχουν καμια σχεση....το δευτερο ειναι απειρος πληρεστερο και πιο συνθετο του πρωτου)

5,5/10

4)J Edgar :Δεν το κρυβω!!!!!Λατρευω τον Eastwood σαν σκηνοθετη..οχι μονο για τις ταινιαρες του (Mystic River,Unforgiven) αλλα και για τις λιγοτερο καλες (Million babe,Flags).Oπως διαβασα και καπου ....ειναι ταινια 'Give Leo the fucking Oscar'....η ερμηνεια του ειναι εξαιρετικη και καταφερνει να αποδωσει τον αθηρωματικο και καταπιεσμενο ομοφυλοφυλο χωρις ομως να πεφτει σε ευκολες πεπατημενες.Αυτα για την ερμηνεια του Caprio.....η σκηνοθεσια δυστυχως ανευρη και προσπαθει να πει πολλα χωρις ομως να καταφερνει να τα υποστηριξει επαρκως ολα...κριμα θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερη.

6/10

5)Crazy Stupid Love :Κωμωδια για να περασει κανεις καλα.....ουτε κατι το ιδιαιτερο και βαθυ....αλλα σιγουρα και οχι κατι το αδιαφορο!!!Μια χαρα περασε η ωρα...με τις στιγμες της και τα αστεια της....τον υπερτονισμο των κοιλιακων του Gosling,της γλυκυτητας της Moore και της απιστευτης φατσας του Carell (λατρεμενοι και οι 3)...ευχαριστα cameo (Tomei,Bacon).....φρεσκο pop corn και το κοριτσι αγκαλια...μια χαρα ολα,δεν γινεται να παει κατι λαθος!!!

5,5/10

6)Τhe Grey :Ειχα διαβασει τοσες πολλες καλες κριτικες εδω μεσα που μαλλον περιμενα κατι πολυ ανωτερο!!Δεν θα πω βαρεθηκα...αλλα αυτο το θριλερ επιβιωσης δεν ειχε να μου πει κατι καινουργιο....ουτε ενδοσκοπικους προβληματισμους βρηκα....ουτε καν εξαιρετικες ερμηνειες (ο Neeson δεν χρειαζεται το συγκεκριμενο εργο για να μας πεισει οτι ειναι ηθοποιαρα...το εκανε στην λιστα).Στα υπερ της το αντισυμβατικο (για εργο made in αντιπερα οχθη) τελος και η ελλειψη εκνευριστικων και τραβηγμενων εφε!!Στα κατα....ειδαμε λυκους με αξιοπεριεργα χαρακτηριστικα ....με ανθρωπινη ευφυια (να ουρλιαζουν ολοι μαζι και να σιωπουν ολοι ταυτοχρονα)και εκδικητικη μανια...να ειναι ταυτοχρονα στο κατοπι αλλα και στο τελος του φαραγγιου...να επιτιθονται στο ποταμι ισα ισα για να προκαλεσουν πανικο και να εξαφανιζονται....και στο τελος να καθαριζει το αφεντικο για παρτυ ολων.....ελεος δηλ!!

5/10 (και πολυ της ειναι)

7)The Descendants :To δυναμικο ελληνικο διδυμο (Payne-Papamichael) επιστρεφει με μια πολυ καλη ταινια!!!!Τους ειχαμε αγαπησει το Sideways....θα τους ξαναθαυμασουμε και εδω!!!Δεν εχει αλλαξει κατι αλλωστε....ομορφα πλανα....ξακαθαρο (και απλοικο) σεναριο.....ανθρωπινοι χαρακτηρες που κατι μας θυμιζουν...ερμηνεις ρεαλιστικες και γλαφυρες....το υποκωφο χιουμορ εκκωφαντικο...βγαζει την γλωσσα στους δηθεν....τι αλλο να ζητησει κανεις???Για Oscar δεν ξερω ....(σιγουρα οχι παντως για τον Clooney).....αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ταινια....

6,5/10

A Better Life

Η πραγματικά πολύ καλή ερμηνεία του Demián Bichir (Υποψηφιότητα Α' Ανδρικου ρόλου (oscar)) δεν ήταν τελικά αρκετή για να σώσει τη ταινία που εξαιτίας του εκβιαστικά αλλά όχι πειστικού -κλάψε με το ζόρι- συγκινητικού φινάλε χάνει τελικά πολλούς πόντους στη τελικά καταμέτρηση.

5,8/10

J.Edgar

περιμενα ενα αριστουργημα. νομιζα οτι θα ηταν απο τις καλυτερες ταινιες του di caprio. ολα ηταν χαλια

το μακιγιαζ και στους 3 (edgar, κλαιν, και της γραμματεας) ηταν απαισιο. λες και ηταν γεροξεκουτιδες. ηθελα να την σταματησω απο τα πρωτα 30 λεπτα. αλλα επρεπε να την δω για να μην εχω αμφιβολιες οτι ειναι βλακεια. γιατι επρεπε να ειναι gay? που κολλαγε αυτο; δεν μπορουσαν απλα να ειναι φιλοι και να εχουν μια δυνατη φιλια; επρεπε να τους κανει gay ο ντι καπριο; ημαρτον. τα κανεις αυτα σε μια σοβαρη ταινια; που το νοημα της δεν ειναι καν ξεκαθαρο;

δακρυσα λιγο στο τελος οταν ειδε τον edgar στο πατωμα γιατι σκεφτομουν διαφορα και λεω ετσι θα γινω και εγω τοτε; δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου; γιατι; τεσπα

4/10 με πολυ επιηκεια

ξεχασα...

ο di caprio φαινεται πολυ μικρος. λες και ειναι 25αρης. τα ματια του ηταν μαυρα και γουρλωμενα λες και τον ειχες περασει πρωτα απο το photoshop

Μόλις είδα το Cafe De Flore και αν και δεν πιστεύω στις ιδεαλιστικές αηδίες πάνω στις οποίες βασίζεται όλο το story, η ταινία μου άρεσε πολυ.

Η δομή της, οι ερμηνείες, το soundtrack, καθώς και το γεγονός οτι δεν σου κάνει ξεκάθαρα απο την αρχή για το τι παίζει. Για το soundtrack δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω, Υπέροχο. Εγω προσωπικά θα το λιώσω με κρασάκι. Είναι must για όλες τις κοπέλες και ειδικά για τις ρομαντικές.

Θα τολμήσω και θα της βάλω ένα 8/10 γιατι την απόλαυσα και γιατι μου θύμισε συναισθήματα που τα είχα βάλει στην άκρη τον τελευταίο καιρό. Αααα τα παιδάκια με το σύνδρομο down πολύ καλή ερμηνεία.

Υ.Γ. Είχα καιρό να δώ ρομαντικο-δράμα ταινία και να μην την βγάλω γιατι οι περισσότερες είναι για "ονειροπόλα" κοριτσάκια. Αν και είμαι καθαρά αντίθετος σε αυτό που πλασάρουν όλες αυτές οι ταινίες, την προτίνω αυτήν.

http://www.youtube.com/watch?v=bNsn-4Lkn-c

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...