Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις είδα το Whiplash .

Υπέρ εκτιμημένο θα έλεγα με βάση την βαθμολογία στο IMDB.

Ειναι διαφορετική ταινία στο σύνολο της παραγωγής του Hollywood αλλά σε κάποια κομβικά σημεία παρατραβηγμένη. Αν σταθούμε στο νόημα που θέλει να περάσει η ταινία ναι είναι καλή. Στα τεχνικά σημεία της όμως υπερβολική σε βαθμό παροδίας !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The Insider (1999)

Μετά την απόλυση του, ο πρώην επικεφαλής R&D μεγάλης καπνοβιομηχανίας (Russell Crowe) πείθεται να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά της στην τηλεόραση από τον παραγωγό της διάσημης εκπομπής 60 Minutes (Al Pacino).

ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ που με πώρωσε όσο λίγες. Δείχνει πως από την πραγματική ζωή βγαίνουν τα καλύτερα σενάρια. Κατ'αρχάς έχει καταπληκτική υπόθεση που δείχνει το μέγεθος της διαπλοκής και της διαφθοράς των εταιρειών, των ΜΜΕ, των αρχών και των δικαστηρίων. Οι ερμηνείες είναι υποδειγματικές τόσο από τον Pacino (κλασικά, τεράστιος ηθοποιός) όσο και από τον Crowe, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Και όλη η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι τόσο καλή που με απορρόφησε. Έχει μεγάλη διάρκεια και κούρασε κάπως τους υπόλοιπους, αλλά εγώ παρακαλούσα να μην τελειώσει καθώς η μια εξέλιξη διαδεχόταν την άλλη. Ίσως ήταν απλά η ταινία που κάνει κλικ ακριβώς σε ότι μου άρεσε, αλλά εγώ θα της δώσω το 9.

9/10

Για μένα αξίζει το 10ρι, τη θεωρώ τη καλύτερη ταινία του Mann.

• Like 2

Ειδα το kingsman. Οκ δε πηγα με υψηλες προσδοκιες, δεν ειναι ταινια για σινεμα αλλα ηθελα να σκοτωσω το χρονο μου..

Προκειται λοιπον για... Καλη χαζοκωμωδια. Ναι οπως το διαβαζετε...χαζοταινια μεν, καλη δε! Ειχε αρκετα υπερβολικες σκηνες αλλα που βγαζαν και σε καποιες φασεις γελιο.

Βεβαια ο Σαμουελ Τζακσον επεσε λιγο στα ματια μου επιλεγοντας να παιξει σε τετοιο κονσεπτ..

6/10 γιατι περασα ευχαριστα την ωρα μου

• Like 3

Nightcrawler

Φοβερή περσόνα από τον Gyllenhaal. Συμφωνώ για τη παρομοίωση με Ντε Νίρο (από Ταξιτζή και Cape Fear).

Από τις ταινίες που αξίζει να τις βλέπεις μόνο και μόνο για τις ερμηνείες. Πολύ σημαντικό επίσης μια ταινία να έχει απρόβλεπτη εξέλιξη χωρίς να καταφεύγει σε twists.

7,8/10

• Like 4

Ναι ρε μάγκες. Ωραία το Nightcrawler. Είναι από αυτές που σε ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα από την αρχή της ταινίας και σε όλη την διάρκεια το κρατάνε σταθερό. Πολύ καλή.

• Like 1

Δωσε και κανα credit  για την προταση αχαριστη pfff.

Σ'ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

• Like 1

Nightcrawler

Φοβερη ερμηνεια απ τον Gyllenhaal.Tον ρολο του sociopath τον εκανε πολυ καλα.Δεν κουρασε σε κανενα σημειο και δεν ειχε καμια κλισε πλοκη

8.5/10

• Like 4

<p><strong>Dark City 6/10 </strong>Την περίμενα αρκετά καλύτερη από αυτά που είχα διαβάσει αλλά τελικά μου φάνηκε μέτρια.</p>

Ban και έξω!

• Like 5

γενικα Gyllenhaal μονο ταινιαρες και τερμα πρωτοτυπες

Με εξαίρεση το Enemy που έβριζα μια ώρα συνεχόμενα απο την στιγμή που τελείωσε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...