Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 2 ειναι χειροτερο του 1ου αλλα ειναι παλι καλη ταινια και εκει περιεχεται ολη η φιλοσοφια των ταινιων. Αν σε ενδιαφερει θα πρεπει να εστιασεις αρκετα σε μια συγκεκριμενη συζητηση. Το 3 ηταν μια κακη ταινια, ειχε δραση αλλα δεν προσεφερε κατι αλλο.

Επειδή απλά λάτρεψα το πρώτο παίζει ακόμα κι απόψε να βάλω να δω το δεύτερο απλά δεν θα πάω και με τις τρελές απαιτήσεις..

Ταινία να με έχει καθηλωμένο σε όλη την διάρκειά της δεν θυμάμαι και το πέτυχε το matrix εχθές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επιγραμματικά

1.ποιος στο καλό αποφάσισε να ξεχωρίσει το χιούμορ??(σαν την μουσική) 

2.έγραψα και προηγουμένως μια ταινία με "βρετανικό" χιούμορ που μάλλον δεν επέλεξες να την αναφέρεις -μάλλον προς οφελός σου- εννοόντας στο προηγούμενο ποστ μου οτι δεν είναι η προέλευση του χιούμορ αλλά η ταινία σε παρακαλώ μην με προκαλείς να σου γράψω ταινίες ή σειρες βρετανικές με κλάσεις ανώτερο χιούμορ (μία την έχω είδη αναφέρει)

και 

3.σέβομαι τα "γούστα" του καθενός στις ταινίες, το μνμ μου φάνηκε επιθετικό αλλά έψαχνα κάποιον που του άρεσε να μου πεί γιατί του άρεσε (δεν καταφερες να μου δώσεις απάντηση γενικολογόντας οτι είναι "βρετανικό" χιούμορ)

αυτά και θα συμφωνήσω με το ποστ σου οτι ο "καθένας έχει διαφορετικά γούστα"

Δηλαδη τι θες να σου πω? Οτι ηταν αστεια για την ταδε και την ταδε σκηνη?

Εγω και πολυ αλλη την θεωρουμε πολυ καλη την ταινια, πολυ αστεια, με αστειους διαλογους και καταστασεις. Επισης οι ηθοποιοι ειναι φοβεροι...

Αλλα αφου δεν αρεσε καθολου σε εσενα δεν εχει αλλο νοημα να το συζηταμε.

Τέλος το δεύτερο matrix. Σαφέστατα κατώτερο του πρώτου γενικότερα κι ενώ υποτίθεται πως λύνει απορίες εμένα άλλες τόσες μου γέννησε. Άξιζε πάντως σαν ταινία. Για το γαμώτο θα δώ και το 3.

7/10

Guardians of the Galaxy

Μετά από τόσο θόρυβο και τόσο φανατική υποστήριξη από τα μικρομέγαλα geeks του 9gag αποφάσισα να τη δω και εγώ. Μια λέξη μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Πέραν των οπτικών εφέ που αξίζουν όσκαρ όλα τα υπόλοιπα είναι για γέλια (εκτός τις δήθεν αστείες στιγμές).

Πιθανώς να απογοητεύτηκα τόσο εξαιτίας των πολύ καλών reviews που είχα διαβάσει που τελικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει πάντως σενάριο μάπα, ηθοποιία κάτω του μετρίου και με το ζόρι ορισμένες σκηνές να προσπαθούν να βγάλουν γέλιο (που τελικά δεν έβγαινε).

Από την άλλη η ταινία μάλλον απευθύνεται σε εφηβικό κοινό οπότε να την αδικώ.

4/10

• Like 3

Τέλος το δεύτερο matrix. Σαφέστατα κατώτερο του πρώτου γενικότερα κι ενώ υποτίθεται πως λύνει απορίες εμένα άλλες τόσες μου γέννησε. Άξιζε πάντως σαν ταινία. Για το γαμώτο θα δώ και το 3.

7/10

Πρέπει να δεις και το Animatrix.

• Like 3

Guardians of the Galaxy

Μετά από τόσο θόρυβο και τόσο φανατική υποστήριξη από τα μικρομέγαλα geeks του 9gag αποφάσισα να τη δω και εγώ. Μια λέξη μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Πέραν των οπτικών εφέ που αξίζουν όσκαρ όλα τα υπόλοιπα είναι για γέλια (εκτός τις δήθεν αστείες στιγμές).

Πιθανώς να απογοητεύτηκα τόσο εξαιτίας των πολύ καλών reviews που είχα διαβάσει που τελικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει πάντως σενάριο μάπα, ηθοποιία κάτω του μετρίου και με το ζόρι ορισμένες σκηνές να προσπαθούν να βγάλουν γέλιο (που τελικά δεν έβγαινε).

4/10

Σεναριο μην περιμενεις περισσοτερα απο ταινια της marvel.Καλοι vs κακοι θα ειναι παντα και παντα θα νικανε οι καλοι.Εστιασε σε αλλα πραγματα στις ταινιες της marvel.Το ιδιο ηταν και το avengers.Το guardians of the galaxy εβγαλε αφθονο ποιοτικο γελιο ειχες ωραιες σκηνες δρασης αψογα εφε και μας εδειξε και για πρωτη φορα τον Thanos.Πρωτοτυπο σεναριο μην περιμενεις απο ταινιες με ηρωες της marvel.Το 4/10 ειναι πολυ αυστηρο για τη συγκεκριμενη.4/10 περνουν τα 2 thor οχι αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: The Judge

Δυσκολη ταινια να την παρακολουθησει καποιος   αν εχει ιδιαιτερη σχεση με τον πατερα του .  Ειδικα καποιες σκηνες ειναι συγκλονιστικες και εντονα  ρεαλιστικες .Ο Duvall  κανει με διαφορα την καλυτερη ερμηνεια της καριερας του  φοβερη εκφραστικοτητα και  συγχρονως "γηινη ".

Ο  Thornton  κλεβει την παρασταση κυριως με τις σιωπες του . Α παιζει και ο Downey   :P

8/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3

Σεναριο μην περιμενεις περισσοτερα απο ταινια της marvel.Καλοι vs κακοι θα ειναι παντα και παντα θα νικανε οι καλοι.Εστιασε σε αλλα πραγματα στις ταινιες της marvel.Το ιδιο ηταν και το avengers.Το guardians of the galaxy εβγαλε αφθονο ποιοτικο γελιο ειχες ωραιες σκηνες δρασης αψογα εφε και μας εδειξε και για πρωτη φορα τον Thanos.Πρωτοτυπο σεναριο μην περιμενεις απο ταινιες με ηρωες της marvel.Το 4/10 ειναι πολυ αυστηρο για τη συγκεκριμενη.4/10 περνουν τα 2 thor οχι αυτο.

Το Avengers ήταν απείρως καλύτερο. Ίσως απογοητεύτηκα τόσο λόγω του ενθουσιασμού  που διάβαζα σε διάφορα forum για την ταινία.

ΥΓ. Μην ξεχάσω τους ημίχαζους (ελληνόφωνους ή μη) που για κανά μήνα γράφανε "i am groot" "i am groot"

• Like 1

7500

http://www.imdb.com/title/tt1975159/

Ένα αεροπλάνο ξεκινά για το Τόκιο από τις ΗΠΑ και στη διαδρομή φαίνεται ότι πλήρωμα και επιβάτες δεν είναι μόνοι!

Για θρίλερ άκουσα, για στοιχειωμένο αεροπλάνο, τον σκηνοθέτη της ταινίας "η κατάρα" είδα στους τίτλους, και σκέφτηκα ότι θα περάσουμε ένα όμορφο βράδυ. Αμ δε...

Η ταινία είναι επιεικώς απαράδεκτη καθώς δεν υπάρχει σχεδόν καμία συνοχή στα γεγονότα, και οι τίτλοι τέλους σε αφήνουν ... παγωτό προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί έχασες τόσο χρόνο από τη ζωή σου... 

4 στα 10 (και πολύ λέω)

Guardians of the Galaxy

4/10

αν και ''εφηβος'' ουτε και εμενα μ'αρεσε ;)

Το πρώτο Matrix. Δεν βρίσκω λόγο που δεν είδα αυτό το αριστούργημα νωρίτερα. Δεν έχω λόγια απλά. Προτροπή μου σε όποιον δεν το έχει δεί ακόμα να το βάλει το συντομότερο δυνατόν.

10/10 και δεν είμαι κι εύκολος στις ταινίες.

Απορία για τους γνώστες. Αν και με το που το τελείωσα έψαξα να βρω αν αξίζει αν δω τα επόμενα δύο και οι πρώτες απαντήσεις που βρήκα στο google είναι κρύο/ζέστη. Ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο πράγμα αλλά λύνονται κάποιες απορίες απο το πρώτο. Η δική σας άποψη ποιά είναι, αξίζουν τον κόπο (που ξέρω πως σαν το πρώτο δεν θα είναι) ή να τις αφήσω;

Αν δεν ξερεις απο πριν τι βλεπεις,δεν θα καταλαβεις τιποτε.Αν δεν εισαι γνωστης,ζητα απο καποιον που γνωριζει-τι ενοει το εργο-να σου εξηγει κομματι-κομματι.Παντα μιλαω για το πρωτο.Ειδαλλως απολαυσε μια ωραια ταινια επι.φαντασιας ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...