stratigos24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειδα το Hugo. Απο φωτογραφια, ηθοποιια, χρωματα, σκηνικα ηταν τελειο. Γενικα μαρεσε, ηθελα να την δω οπωσδηποτε μιας και ειναι του Σκορτσεζε, αλλα σε ενα πραγμα πιστευω υστερουσε. Δεν ειχε την ατμοσφαιρα που θα ηθελαν πιστευω να περασουν. Δηλαδη καποιες στιγμες ηταν μαγικο σαν παραμυθι και καποιες κατι αλλο. Γενικα κλασσικη γλυκαναλατη σαν αλλες του στυλ της ταινια, αλλα μια χαρα περασε η ωρα μου. Είδα κι εγώ το Hugo. Ομολογώ ότι το περίμενα λίγο καλύτερο. Σκηνοθετικά ήταν πάρα πολύ καλό, οι ερμηνείες επίσης, η ατμόσφαιρα καταπληκτική (η αναβίωση του Παρισιού των 30ς μαγική), το 3D αν και δεν είμαι φαν από τα καλύτερα. Παρόλα αυτά ένιωσα ότι κάτι έλειπε. Ίσως το story δε με τράβηξε τόσο παρόλο που βασίζεται σε υπαρκτά πρόσωπα και γεγονότα (εν μέρει). Τα πραγματικά αποσπάσματα από ταινίες του Georges Méliès στο τέλος νομίζω θα αγγίξουν κάθε κινηματογραφόφιλο. 6,7/10 Aυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ronin 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μη σου πω και 9/10 στο ronin.. εκπληκτικη ταινια (για μενα).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είδα το Un prophète (2009). Δεν μπορώ να θυμιθώ καλύτερη ταινία με φυλακές, καλύτερη και από το Celda 211 (2009). Σκλήρη, χωρίς λογοκρισία, και παρά τη μεγάλη διάρκειά της δεν κουράζει λόγω των συνεχών δολοπλοκιών και ανατροπών. 8,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 crazy stupid love. πολύ καλή ετσι, τρελααα ps βλεπω παντου να λετε οτι μια ταινια εχει καλη φωτογραφια τι εννοειτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είδα το Un prophète (2009). Δεν μπορώ να θυμιθώ καλύτερη ταινία με φυλακές, καλύτερη και από το Celda 211 (2009). Σκλήρη, χωρίς λογοκρισία, και παρά τη μεγάλη διάρκειά της δεν κουράζει λόγω των συνεχών δολοπλοκιών και ανατροπών. 8,5/10 Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά με την τελευταία σκηνή έμεινα μαλ*****άκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μολις ειδα το Blazing Saddles, γνωστο ως "Μποτες σπιρουνια και καυτες σελες". Η πρωτη μιση ωρα πραγματικα δεν βλεπονταν... Επειδη ομως το εργο αυτο εχει μεγαλη φημη παρακολουθησα ανακατα και την υπολοιπη μια ωρα οπου η κατασταση φαινοταν βελτιωμενη και υπηρχαν πολλες αστειες σκηνες, οπως αυτη που οι καουμπουδες ετρωγαν φασολαδα και αρχισαν να ρευονται και να κλανουν εν χορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είδα το Un prophète (2009). Δεν μπορώ να θυμιθώ καλύτερη ταινία με φυλακές, καλύτερη και από το Celda 211 (2009). Σκλήρη, χωρίς λογοκρισία, και παρά τη μεγάλη διάρκειά της δεν κουράζει λόγω των συνεχών δολοπλοκιών και ανατροπών. 8,5/10 αυτη η ταινια ειναι μεσα στο τοπ20 μου 10/10 απο μενα..απιστευτη ταινια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είδα πρόσφατα τη σουηδική εκδοχή από το the girl with the dragon tattoo. Δε ξέρω για το αμερικάνικο αλλά αυτό το βρήκα πολύ ωραίο. Ένα 8.5 παίρνει άνετα νομίζω. Επειδή είναι στο πρόγραμμα να δω και τα άλλα δύο, μήπως ξέρει κανείς τη σειρά τους; Έχει σημασία η σειρά; Το παραπάνω μου φάνηκε σα να ήταν το πρώτο χρονολογικά. Έλπίζω να μην έκανα πατάτα που το είδα. Πρωτο ειναι αυτο που ειδες,μετα το The Girl Who Played with Fire και τριτο το The Girl Who Kicked the Hornets' Nest. Προσωπικά μου αρεσε παρα πολυ το πρωτο,τα αλλα δυο λιγοτερο.Παιζει ρολο να τα δεις με τη σωστη σειρα γιατι ειναι ιστορια που εξελισσεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τελείωσα μόλις το Super 8. Αν κοιμόμουν καλύτερα θα πέρναγα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η ταινία. Ούτε να την κράξω δε μου ρχεται. Εκνευριστικά κακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τελείωσα μόλις το Super 8. Αν κοιμόμουν καλύτερα θα πέρναγα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η ταινία. Ούτε να την κράξω δε μου ρχεται. Εκνευριστικά κακή. Kατά την γνώμη μου ο JJ Abrams δεν είναι για όλα τα γούστα... Δεν το λέω προσβλητικά. Ούτε εμένα μ' αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ET go Home 30 χρόνια μετά! Μετριότατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Donnie Brasco 9/10 Από τις καλύτερες γκανγκστερικές που έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τελείωσα μόλις το Super 8. Αν κοιμόμουν καλύτερα θα πέρναγα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η ταινία. Ούτε να την κράξω δε μου ρχεται. Εκνευριστικά κακή. Οντως οπως ειπε και ενας φιλος δεν ειναι για ολα τα γουστα ο J.J Abrams... Αλλα το παν ειναι να ξερεις τι πας να δεις...Δηλαδη τι αλλο περιμενες απο μια sci-fi περιπετεια? Και δεν λεω οτι ηταν καμια φοβερη ,αλλα ηταν απλως μια καλη ταινια που περασε ευχαριστα η ωρα της οχι ομως και για 1/10 που λες εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 αν ήταν το Super 8 καλή τότε δεν θέλω να αξιολογήσω άλλες αντίστοιχες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις