Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

The equalizer.

Γαμάτη περιπέτεια μ' έναν Denzel Washington οδοστρωτήρα. Μου άρεσαν πολύ οι στιγμές όπου οι στιγμές όπου η χρόνος κυλούσε αργά κι έδειχνε το βλέμμα του να παρατηρεί όλες σημαντικές λεπτομέρειες πριν τελικά εξαπολύσει την επίθεσή του. Το Soundtrack επίσης καυλωτικό. Μια ταινία που θυμίζει λίγο commando (ένας εναντίων όλων) και με αρκετό σφάξιμο (το ευχαριστήθηκα). 

10 / 10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι εκδοση αυτη που ειδες αλλα τελως παντων. Να γινει εναυσμα και για αλλους το ποστ σου

Τι εννοείς δεν ειναι έκδοση αυτό που είδα;

ποια εκδοση ειδες? θα προτεινα το fanedit alternative edition redux

εμενα παντως αγαπωντας πολυ τα βιβλια του χερμπερτ, μου αρεσε πολυ και η ταινια...ισως να μη μου αφηνε κενα, επειδη εχω διαβασει τα βιβλια και να θεωρουσα καποια πραγματα δεδομενα...

παντως ταινιες οπως το dune, το krull ή το excalibur τις αγαπαω πολυ

Μωρέ, τα βιβλία ήταν κορυφή, δεν αντιλέγω. Την έκδοση που αναφέρεις δεν την έχω υπόψη μου. Κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη;

Whiplash 

Εξαιρετικη ταινια , εξαιρετικες ερμηνειες απο Teller κ Simmons ( του Simmons αν δεν αποσπασει βραβειο στα Οσκαρ θα ειναι εγκλημα ) κ εξαιρετικη σκηνοθεσια . Must see ταινια απο ολους

9/10

• Like 3

Whiplash 

Εξαιρετικη ταινια , εξαιρετικες ερμηνειες απο Teller κ Simmons ( του Simmons αν δεν αποσπασει βραβειο στα Οσκαρ θα ειναι εγκλημα ) κ εξαιρετικη σκηνοθεσια . Must see ταινια απο ολους

9/10

και αν σας αρεσει και η μουσικη ακομη καλυτερα. Ταινιαρα. 8/10 πανευκολα 

Time Lapse

Πρωτότυπο sci-fi thriller διότι χρησιμοποιεί τον χρόνο χωρίς time travel και εξιστορεί το παρόν με γνώμονα το πιθανό-γνωστό μέλλον.Αν δεν ήταν low budget μπορεί να έβγαινε χειρότερη

Προτείνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πείσατε το whiplash (οκ, φταίει και η βαθμολογία στο imdb) και την είδα.

Δεν κατάλαβα γιατί σας άρεσε τόσο πολύ. Είχε ενδιαφέρον σενάριο και πολύ καλές ερμηνείες (ειδικά ο Simmons), αλλά μέχρι εκεί.

Τελείωσε, και προσπάθησα να σκεφτώ τι είναι αυτό που ήθελε τελικά να μας πει η ταινία..

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος, αλλά το προφανές είναι πως εμμέσως δικαιολογεί τον ηλίθιο τραμπουκισμό και τις προσβολές ως μέθοδο διδασκαλίας για να βγάλει ένας μαθητής και καλά τον καλύτερο εαυτό του. Καλώς ήλθατε στο 1950 δηλαδή. 

Επίσης, διάλεξαν την Jazz, που τυχαίνει να είναι το είδος μουσικής με την μεγαλύτερη ίσως ανοχή στον αυτοσχεδιασμό, και μας την παρουσίασαν σαν ένα ευνουχισμένο πράγμα κομμένο και ραμμένο σε ένα βιβλίο που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά, αλλιώς μπορεί να φας και μπάτσες από έναν καραγκιόζη που η ταινία στο τέλος δικαιώνει, ενώ στην πραγματικότητα στην καλύτερη θα κατέληγε κριτικός σε reality του ant1.

Προσπερνάω το filler με την γκόμενα που το χώρεσαν ίσα για να εκβιάσουν συμπάθεια για τον ήρωα που τα παράτησε όλα για να γίνει ο "ξεχωριστός"..

Προσπερνάω και την στούκα που έφαγε και βγήκε αλώβητος και συνέχισε να τρέχει, φάση σιγά, συμβαίνει συχνά να τρως πλευρική από φορτηγό, να ντελαπάρεις, να ξεσκονίζεσαι και να πηγαίνεις στην δουλειά σου..

Λυπάμαι, αλλά 6/10 χαριστικά για τις ερμηνείες και το τελευταίο σόλο.

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 3

ο ορισμος της υπερεκτιμημενης ταινιας το whiplash, ακομα και η ερμηνεια του simmons.

βλεπεται η ταινια, αλλα δεν ειναι και το αριστουργημα που λενε ολοι, τουλαχιστον για μενα...γενικα συμφωνω με τον απο πανω

wizzy ναι ρε, γραψε dune redux το βρισκεις ανετα

Με πείσατε το whiplash (οκ, φταίει και η βαθμολογία στο imdb) και την είδα.

Δεν κατάλαβα γιατί σας άρεσε τόσο πολύ. Είχε ενδιαφέρον σενάριο και πολύ καλές ερμηνείες (ειδικά ο Simmons), αλλά μέχρι εκεί.

Τελείωσε, και προσπάθησα να σκεφτώ τι είναι αυτό που ήθελε τελικά να μας πει η ταινία..

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος, αλλά το προφανές είναι πως εμμέσως δικαιολογεί τον ηλίθιο τραμπουκισμό και τις προσβολές ως μέθοδο διδασκαλίας για να βγάλει ένας μαθητής και καλά τον καλύτερο εαυτό του. Καλώς ήλθατε στο 1950 δηλαδή. 

Επίσης, διάλεξαν την Jazz, που τυχαίνει να είναι το είδος μουσικής με την μεγαλύτερη ίσως ανοχή στον αυτοσχεδιασμό, και μας την παρουσίασαν σαν ένα ευνουχισμένο πράγμα κομμένο και ραμμένο σε ένα βιβλίο που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά, αλλιώς μπορεί να φας και μπάτσες από έναν καραγκιόζη που η ταινία στο τέλος δικαιώνει, ενώ στην πραγματικότητα στην καλύτερη θα κατέληγε κριτικός σε reality του ant1.

Προσπερνάω το filler με την γκόμενα που το χώρεσαν ίσα για να εκβιάσουν συμπάθεια για τον ήρωα που τα παράτησε όλα για να γίνει ο "ξεχωριστός"..

Προσπερνάω και την στούκα που έφαγε και βγήκε αλώβητος και συνέχισε να τρέχει, φάση σιγά, συμβαίνει συχνά να τρως πλευρική από φορτηγό, να ντελαπάρεις, να ξεσκονίζεσαι και να πηγαίνεις στην δουλειά σου..

Λυπάμαι, αλλά 6/10 χαριστικά για τις ερμηνείες και το τελευταίο σόλο.

Συμφωνώ, οι ερμηνείες ήταν πολύ καλές κι από τους δύο, αλλά

όντως με το ξύλο δεν γίνεσαι μαστερ. Παρ' όλα αυτά, πολλοί δάσκαλοι είναι έτσι, έχω ακούσει κάποια horror stories ειδικά σε υψηλό επίπεδο. Το τέλος ειδικά στην φάση "we're jamming, δώσε" ήταν υπερβολικό.

Ανάμεσα σε αυτό και το Begin Again ας πούμε θα προτιμήσω το δεύτερο.

Τεκμηρίωσε.

Δε διαφωνώ αλλά τεκμηρίωσε

Το μονο σχολιο που ειχα κανει στο forum οταν την ειδα στις νυχτες πρεμιερας ηταν οτι απλα πρεπει να την δειτε και ειδικα σε σινεμα. Ετριζε ολος ο δαναος!

Ειχα γραψει ενα κειμενο εκεινο τον καιρο, δεν εμφανιστηκε καπου, αλλα πρεπει να το αλλαξω αρκετα για το βαλω και εδω (μην γινουν συσχετισμοι). Μεσα στην εβδομαδα... Το εχω βαλει κιολας στην λιστα μου με τις <10 καλυτερες ταινιες της χρονιας

Τι εννοείς δεν εμφανίστηκε κάπου? Λογοκρίθηκε ή θέλησες να το κρατήσεις αδημοσίευτο... κάτι σαν άσσο στο μανίκι σου?

• Like 3

The Imitation game http://www.imdb.com/title/tt2084970/?ref_=fn_al_tt_1 6/10 απο εμένα λογω της υπέρανάλυσης του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή αδιαφορώντας πλήρως για τους υπόλοιπους και της ελάχιστης αναφοράς στο μαθηματικό κοματι της ιστορίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...