Rabican Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ποσο θα θελα να ειμαι εκει περα, σε αυτα τα καταπληκτικα τοπια πινοντας ρουμι.... μαζι σου φιλος!!! ονειρο ζωης να βρεθω καραιβικη.. και ως ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ να παιξω ρακετες σε μια απο αυτες τις αμμουδιες! να με κοιταζουν ολοι σα χανοι!!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μαζι σου φιλος!!! ονειρο ζωης να βρεθω καραιβικη.. και ως ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ να παιξω ρακετες σε μια απο αυτες τις αμμουδιες! να με κοιταζουν ολοι σα χανοι!!! :mrgreen: Μπα δεν θα σε κοιτάει κανείς, και μεις παίζαμε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μαζι σου φιλος!!! ονειρο ζωης να βρεθω καραιβικη.. και ως ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ να παιξω ρακετες σε μια απο αυτες τις αμμουδιες! να με κοιταζουν ολοι σα χανοι!!! :mrgreen: ετσι ρε, χαλαρα, το εχουμε μεσα μας να εχει και κανα καλο κομματι για να δειξουμε τι εστι Έλληνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Είδα το The Man From Nowhere πολύ καλή 8/10 άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
humoraddict Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το Hugo. Πολύ καλό αν και αρχικά το βρήκα λίγο αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις είδα το Harold & Kumar Go to White Castle Απίστευτη ταινία, έλιωσα. Πραγματικά την συνηστώ, όλα μου άρεσαν, υπερκαμμένο σενάριο , υπερκαμμένα εφέ και υπερκαμμένοι ηθοποιοί. Κάποιες σκηνές θα μου μείνουν χαραγμένες για πάντα (battleshits κορυφαία σκηνή) 8/10 άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχα ναι τρελή καμενια. Η 2η οχι και τόσο καλη. Την 3η δεν την εχω δει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Agora Περιεργη ταινια. Ενδιαφερον θεμα, ενδιαφερουσα εποχη, ομως καπου εχανε. Η rachel weisz ηταν πολυ καλη στο ρολο της υπατιας, αλλα σε καποια σημεια το σεναριο καπου "εχανε". δε με κρατουσε και παρα πολυ. Απο την αλλη οι υπολοιποι πρωταγωνιστες δεν ηταν και τοσο καλοι. ισως επειδη τους εχω συνηθισει σε ρολους κομπαρσου και ξαφνικα κληθηκαν να παιξουν πρωταγωνιστικους ρολους. παρολαυτα ειχε εξαιρετικη σκηνοθεσια και οπτικα εφε τα οποια θεωρω απεικονιζουν με τροπο αντικειμενικο και σωστο την αλεξανδρεια της αρχαιοτητας. Θα εβαζα ενα 7/10, αλλα τελικα θα μπει 6/10 λογω κυριως ερμηνειων των πρωταγωνιστων (με εξαιρεση τη weisz). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Blood Out Απο μετριότατη εως χάλια παρόλο το ενδιαφέρον καστ. Η υπόθεση χιλιοειπωμένη, ο πρωταγωνιστής μέτριος, η σκηνοθεσία κακή, ο Val Kilmer ... ας μην σχολιάσω καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είδα πρόσφατα τη σουηδική εκδοχή από το the girl with the dragon tattoo. Δε ξέρω για το αμερικάνικο αλλά αυτό το βρήκα πολύ ωραίο. Ένα 8.5 παίρνει άνετα νομίζω. Επειδή είναι στο πρόγραμμα να δω και τα άλλα δύο, μήπως ξέρει κανείς τη σειρά τους; Έχει σημασία η σειρά; Το παραπάνω μου φάνηκε σα να ήταν το πρώτο χρονολογικά. Έλπίζω να μην έκανα πατάτα που το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thisamenis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είδα το Jagarna 2. Σουιδικής παραγωγής αστυνομικο. Για οποιους αρέσουν οι ταινίες μυστηρίου και πλοκής πιστεύω πως ε'ιναι καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Jane Austen's Mafia! Πολύ γέλιο!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 crazy stupid love. πολύ καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το Κick-Ass... Απιστευτα καραγκιοζιλικια και το imdb να του βαζει 8/10:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μαρεσε περισσοτερο απο τι περιμενα 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις