BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 The Boxtrolls http://www.imdb.com/title/tt0787474/ Πολύ καλή 7/10 1
frenzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ask me anything Δεν ήταν κακή ταινία, αλλά δεν μου έκανε κλικ. Παρ' όλα αυτά η πιτσιρίκα ήταν καταπληκτική, δεδομένου του ρόλου πάντα, την βρήκα πολύ εκφραστική και φρέσκια.
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 kyoto inferno 2014 η εικονα ηταν καλη αλλα το brawl ηταν ακομα καλυτερο. Not for everyone. the guest 2014 okay δεν ηταν MOTY αλλα καταλαβαινω γιατι επαθε ταρακουλο το /tv/. Η ταινια ηταν απροσδοκητα καλη ετσι και καταλαβεις οτι δεν ειναι thriller. Also, εχει το καλυτερο παντρεμα ost με motion picture που εχω ακουσει εδω και δεκαετιες... https://www.youtube.com/results?search_query=the+guest+ost
broxopios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Rourouni Kenshin: Kyoto Inferno Αχ μου θύμησε τις μέρες που ήμουν νιος. Την ευχαριστήθηκα την ταινία. Δίνω ένα 9/10 για το είδος της. Θα ήθελα να την δω αλλά δυστυχώς τα βιντεοκλαπ της γειτονιάς μου δεν το έχουν. Καμία πρόταση? Εχω πάρει με τη σειρά όλα τα REC. Εχω δει το 1ο,το 2ο ,τώρα βλέπω το 3ο και μόλις τελειώσει θα δω το 4ο. Περιττό να σας πω οτι θα χρειαστεί να με βοηθήσει ο ψυχολόγος μου μετα απ αυτές τις ταινίες. Δε μπορώ να κλείσω μάτι την νύχτα εδω και 2 νύχτες... Το REC 1 & 2 ήταν κορυφή. Το 3 δεν μου άρεσε. Το 4 το είδε κανείς? Τι λέει?
amika Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Harold & Kumar Go to White Castle (2004) κωμωδία με πολύ γέλιο από το πρώτο 5λεπτο...Δύο συγκάτοικοι με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αλλά με την ίδια αγάπη για "χόρτο" μπλέκονται σε τρελές περιπέτειες για ένα......μπέργκερ!!!
lefter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 The maze runner 7/10 πολυ ενδιαφερον Lucy 4/10 δεν... Gone girl 9/10 καθηλωτικο
tds2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 2046 http://www.imdb.com/title/tt0212712/?ref_=ttsnd_snd_tt 7/10 καλή ταινία, για sci-fi το νομιζα, καμία σχεση βγηκε. Το soundtruck ηταν φοβερό!
trayban Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 2046 http://www.imdb.com/title/tt0212712/?ref_=ttsnd_snd_tt 7/10 καλή ταινία, για sci-fi το νομιζα, καμία σχεση βγηκε. Το soundtruck ηταν φοβερό! To είχε δώρο; 3
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Crows explode Παρόλο που πεσαν λεφτά στα brawls και στο jrock ost, κάτι λειπει... Either way ήταν καλύτερο από το δυο.
AngelMobile93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια! Πρόσφατα ειδα τον Δικαστη (The Judge). Μου άρεσε απίστευτα η ερμήνεια και των 2 προταγωνιστών, εδικά του Robert Downey, Jr που μας εχει συνηθισει σε τρομερες ατακες απο το iron man! ήταν μια πολύ ρεαλιστικη που περιέγραφε την σύγκρουση πατέρα-γιου και πως όταν συνεργαστούν σε ένα κοινό στόχο πετυχαίνουν τρομερά πράγματα. Συγκινείσαι εύκολα γιατί έχει πολύ δυνατές σκηνές, έχει γέλιο και αγωνία... αυτά, απλά δείτε τη! 2
Fan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Gone Girl Παρόλο που εδώ μέσα είχαν spoilarei για το παράξενο - περίεργο - ανατρεπτικό τέλος αποφάσισα να την δω περιμένοντας να κατέβουν εξωγήινοι ή να γίνει σεισμός. Τελικά τίποτα συναρπαστικό - εξοργιστικό στο φινάλε. Ωραία η ταινία αν και λίγο unrealistic σε ορισμένα σημεία. Μεγάλη, χωρίς να κουράζει αλλά και χωρίς να είναι κάποιο αριστούργημα. 7/10 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια! Πρόσφατα ειδα τον Δικαστη (The Judge). Μου άρεσε απίστευτα η ερμήνεια και των 2 προταγωνιστών, εδικά του Robert Downey, Jr που μας εχει συνηθισει σε τρομερες ατακες απο το iron man! ήταν μια πολύ ρεαλιστικη που περιέγραφε την σύγκρουση πατέρα-γιου και πως όταν συνεργαστούν σε ένα κοινό στόχο πετυχαίνουν τρομερά πράγματα. Συγκινείσαι εύκολα γιατί έχει πολύ δυνατές σκηνές, έχει γέλιο και αγωνία... αυτά, απλά δείτε τη! το γελιο δεν ξερω που ακριβως το ειδες ομως σε ολα τα αλλα συμφωνουμε , προκειται για υπερχοχη ταινια με καταπληκτικες ερμηνειες! ακομη πιο καταπληκτικο ειναι το τελος του και το μηνυμα που περναει -δειτε την αξιζει οντως ..
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: he Hobbit: The Battle of the Five Armies Αντιγραφω απο το ομωνυμο τοπικ: Το ειδα χτες village HFR 3D Σε τετοιο επιπεδο παραγωγης περιμενα πολυ καλο 3D, δεν το ειδα με την εννοια οτι εχεις 3-4 σκηνες εντυπωσιακες και αυτο ηταν ολο . Κοστουμια ,εφε ,σκηνικα Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α,ηθελα περισσοτερα mass fights οχι οτι ειχε λιγα αλλα δεν χορταινονται . Με διαφορα το καλυτερο Ηobbit αναμενομενο αλλωστε . Σε σχεση ομως με τo 3ο LOTR το οποιο ειναι αξεπεραστο υστερει. Οι λατρεις του ειδους θα αποζημιωθουν, ο κοσμος του Τολκιν και η σκηνοθεσια του Jackson τα καθιστα εθιστικα . Φυσικα θα το ξαναδω διοτι οπως ειναι λογικο αρκετα πραγματα μου ξεφυγαν επισης αναμενω και τα directors cut . 8/10 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13 2
kargo130 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Equalizer Πραγματικα δεν περιμενα ο Denzel να παιξει σε τοσο μεγαλη βλακεια. 3/10 Gone Girl Περιμενα να δω πραγματα και θαυματα και τελικα ειδα μια καλη ταινια που εν πολλοις το σωζει η Pike. 6,5/10 I origins Προτοτυπο θεμα που το επιασαν "επιδερμικα" αν και βλεπετε πολυ ευχαριστα. 7/10
johnny.tifosi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 21 Jump Street (2012) Δύο αποτυχημένοι πρωτάρηδες αστυνομικοί αναλαμβάνουν μυστική αποστολή να εξαρθρώσουν κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο ως μαθητές. Πολύ καλή κωμωδία, είχα καιρό να γελάσω έτσι σε ταινία. 7,5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις