Fan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Dawn of the Planet of the ApesΠολύ καλή ταινία με μεγάλο budget. Δυστυχώς το σενάριο προβλέψιμο μέχρι κεραίας 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δικος μου εισαι εσυ Παντως κ με αρκετους γνωστους μου που την εχουν δει μιλανε πολυ για το φιναλε κ η αποψη τους ειναι οτι δεν ηταν δικαιο(...) Μα εκει ειναι το ρεζουμε οτι δεν ειδαμε ενα χιλιοπαιγμενο φιναλε. Ρε φίλε εκεί είναι το θέμα. Ψάχνουμε ένα φινάλε που να ταιριάζει με την ιστορία που είδαμε. Το συγκεκριμένο ήταν "ξένο" με τη ροή των πραγμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Taken 2 Χειρότερο του πρώτου. Ο φίλος μου που το βλέπαμε μαζί και δεν είχε δει το πρώτο εντυπωσιάστηκε. Πέρασε ευχάριστα η ώρα αλλά μου φάνηκε λίγο σε σχέση με το πρώτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φίλε εκεί είναι το θέμα. Ψάχνουμε ένα φινάλε που να ταιριάζει με την ιστορία που είδαμε. Το συγκεκριμένο ήταν "ξένο" με τη ροή των πραγμάτων. Noμιζω ή ειδες αλλη ταινια ή δεν την εμπεδωσες ακομα. Σου προτεινω να την ξαναδεις , με μεγαλυτερη αυτη τη φορα , προσοχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Noμιζω ή ειδες αλλη ταινια ή δεν την εμπεδωσες ακομα. Σου προτεινω να την ξαναδεις , με μεγαλυτερη αυτη τη φορα , προσοχη. Αντιπαρέρχομαι την ειρωνική σου απάντηση και κλείνοντας θα ήθελα να σου επαναλάβω ότι -κατά τη γνώμη μου- πρόκειται για μία υπερεκτιμημένη ταινία που κινείται ανάμεσα στο μέτριο και το καλό. Nueve reinas (9 Βασίλισσες) http://www.imdb.com/title/tt0247586/ Περιπέτεια από την Αργεντινή του 2000. Αρκετά έξυπνη με πρωταγωνιστές δύο απατεώνες που ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο. Από την πρώτη στιγμή, ο θεατής προσπαθεί να καταλάβεις το "κόλπο" πίσω από το "κόλπο", για να συνειδητοποιήσει στο τέλος ότι και αυτός υπήρξε θύμα της "απατεωνιάς" του σεναριογράφου. Από την άλλη σημαντικό μείον της ταινίας είναι ότι "δείχνει" παλιά. https://www.youtube.com/watch?v=KWUs-smqOeQ Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από fever25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 REC 4 σε μιση ωρα το ειχα δει ολο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Nueve reinas (9 Βασίλισσες) http://www.imdb.com/title/tt0247586/ Κωμωδία από την Αργεντινή του 2000. ε εντάξει μας τρολάρεις...που στο καλό την είδες την κωμωδία?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ε εντάξει μας τρολάρεις...που στο καλό την είδες την κωμωδία?? ΛΟΛ! Έχεις δίκιο. Άτιμη κεκτημένη ταχύτητα. Διορθώθηκε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 The Equalizer Σιγουρα καλυτερο απο οτι περιμενα με οσα ειχα διαβασει Badass Denzel σε ρολο που δεν του παει λογω ηλικιας , αλλα δειχνει οτι ειναι ακομα μπαληκαρι . Δεν βαρεθηκα καθολου , casual ταινια με πιστολιδι . Worth Highlight η σκηνη με την βροχη κ το slow motion 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Red state ειναι αρκετα καλο αλλα μου αρεσε περισσότερο η εξήγηση για τις τρομπέτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είδα αυτή τη μαλακία το Ascension. Ρεσιταλ κακής ηθοποιίας, σε κάποια φάση γελούσαμε τόσο που πετούσαμε πατατάκια στην τηλεόραση. Το προτείνω, λίγες φορές έχω περάσει τόσο καλά με τόσο μεγάλη μαλακία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) What If 2013 Ρομαντικη κομεντι με τον daniel radcliffe που σε 1-2 ταινιακια (οχι χαρι ποτερ) που τον εχω δει δειχνει αρκετα καλος κ εδω δεν αποτελει εξαιρεση. Περασε ευχαριστα η ωρα,καλες ερμηνειες,καποες σκηνες με χιουμορ κ γενικα δεν κουραζει.. 7/10 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από lostresam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ^Όντως δεν ήταν κακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ρε βαλτε καi κανα λινκ ημαρτον εμεις θα ψαχνουμε να βρουμε τις ταινιες ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) These final hours Ο κόσμος θα καταστραφεί σε 12 ώρες και ένα ρεμάλι αναλαμβάνει, τυχαία και ακούσια, να συνοδεύσει ένα κοριτσάκι στον πατέρα του για να είναι μαζί αυτές τις τελευταίες ώρες. Πολύ ωραίο και πιασάρικο θέμα, που μπορούσε να δώσει πολύ περισσότερα. Η ταινία είναι, τελικά, πολύ μικρή (1.26΄) για το τεράστιο θέμα που πραγματεύεται, λίγο "άξεστη", "ακατέργαστη" και αδέξια σκηνοθετικά, αλλά και πάλι βλέπεται παραπάνω από ευχάριστα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από Voodooman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις