Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι η μορετζ αν και γενικα μου αρεσει, μου φανηκε οτι προσπαθουσε υπερβολικα σε αυτην τη ταινια...ειναι λιγο δυσκολο για τα πιτσιρικια να μην καβαλησουν το καλαμι μετα απο τοσσο σουξε...

παντως η ταινια ηταν πολυ γλυκια και η κινηματογραφηση πανεμορφη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδα κι εγώ το Hugo. Ομολογώ ότι το περίμενα λίγο καλύτερο. Σκηνοθετικά ήταν πάρα πολύ καλό, οι ερμηνείες επίσης, η ατμόσφαιρα καταπληκτική (η αναβίωση του Παρισιού των 30ς μαγική), το 3D αν και δεν είμαι φαν από τα καλύτερα. Παρόλα αυτά ένιωσα ότι κάτι έλειπε. Ίσως το story δε με τράβηξε τόσο παρόλο που βασίζεται σε υπαρκτά πρόσωπα και γεγονότα (εν μέρει).

Τα πραγματικά αποσπάσματα από ταινίες του Georges Méliès στο τέλος νομίζω θα αγγίξουν κάθε κινηματογραφόφιλο.

6,7/10

The Rum Diary

Λιγο ανουσια ταινια. Μου αρεσαν αρκετα τα τοπια και η ζωη στο πουερτο ρικο οπως τα περιεγραφε. φανταζομαι ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικα της εποχης και της περιοχης. απο κει και περα, το σεναριο προσπαθουσε να σου περασει ενα νοημα

για το πως οι δημοσιογραφοι μπορει να χρηματιζονται για να κατευθυνουν την κοινη γνωμη και για τον ενα που επελεξε να αντιταχθει με τα συμφεροντα

ομως αυτο το νοημα καπου χαθηκε μεσα στα ... μεθυσια και τα ρουμια. δεν ξερω, δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα. η ερμηνεια του Depp, τυπικη. οχι κατι το εξαιρετικο. ο Ribbisi πολυ καλος. παντως η ταινια μια μετριοτητα για μενα.

ενα 6/10 κατα βαση λογω τοπιων και καραιβικης.. τιποτα παραπανω.

Το καινουριο underworld.. Ενταξει δεν ξερω γιατι έβαλα να το δω, αφου τα 2 προηγουμενα ήταν μαπα! Πέρα από το 1ο που ηταν συμπαθητικό η σειρά ειναι εντελώς αποτυχημένη και δεν ξέρω γιατι συνεχίζουν να βγάζουν ταινιες, 0/10 λοιπον! Ναι 0/10 ούτε η Καιτουλα μπορεσε να το σώσει για να παρει 0.5..

The Rum Diary

Λιγο ανουσια ταινια. Μου αρεσαν αρκετα τα τοπια και η ζωη στο πουερτο ρικο οπως τα περιεγραφε. φανταζομαι ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικα της εποχης και της περιοχης. απο κει και περα, το σεναριο προσπαθουσε να σου περασει ενα νοημα

για το πως οι δημοσιογραφοι μπορει να χρηματιζονται για να κατευθυνουν την κοινη γνωμη και για τον ενα που επελεξε να αντιταχθει με τα συμφεροντα

ομως αυτο το νοημα καπου χαθηκε μεσα στα ... μεθυσια και τα ρουμια. δεν ξερω, δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα. η ερμηνεια του Depp, τυπικη. οχι κατι το εξαιρετικο. ο Ribbisi πολυ καλος. παντως η ταινια μια μετριοτητα για μενα.

ενα 6/10 κατα βαση λογω τοπιων και καραιβικης.. τιποτα παραπανω.

ποσο θα θελα να ειμαι εκει περα, σε αυτα τα καταπληκτικα τοπια πινοντας ρουμι....

χθες είδα το Hugo πολύ καλή ταινία ταξιδιάρικη θα την χαρακτήριζα... θα την έβαζα 8/10 αλλά επειδή στην ουσία οι δυο πρωταγωνιστές ειναι 2 παιδια (το παιδί που παίζει το hugo εχει παίξει και στην φοβερή ταινια "The Boy in the Striped Pyjamas") αλλα και επειδή και όλο το καστ ειναι πολύ καλό θα του βάλω 8.5/10.

Μια παρατηρηση όλη αυτή η φάση με το ρομποτ που θύμησε το Syberia μάλλον ο σκορτσεζε ή καποιος απο την ομάδα του εχει παίξει το Syberia :)

The Thing (1982+2011)

Το πρωτο το βρηκα κατι περισσοτερο απο νορμαλ. Καλο για το ειδος του, απλως δεν με τρελλαινουν τα θριλερ και το ειδα ετσι απλα επειδη ειναι καλτ για να φυγει απο την μεση οποτε δεν μπορω να του δωσω και ιδιαιτερους επαινους.

Και στη συνεχεια ειδα το καινουριο. Καλα το καινουριο, κλασσικα πραγματα. Αμερικανια, μασημενη τροφη, προχειρα σκηνικα και οπως ειχε πει και ο φιλος DKNI ενω προκειται για prequel στην ουσια απλα βλεπεις το ιδιο πραγμα... Προσωπικα για μενα εμοιαζε με τυχαια πλανα που στο τελος συνθετουν μια ταινια. Αστοχες εκφρασεις χαρακτηρων, προχειρες αποδοσεις ρολων, καστ πολυ random επιλεγμενο, κλασσικα μου μουρισε αρπαχτη.

Αν καποιος εχει να διαλεξει ας δει το πρωτο και μονο το πρωτο. Το 2ο το βλεπει κανεις μονο για να συγκρινει...

(Το χα ξεχασει κιολας πως το καινουριο προκειται για prequel και το καταλαβα απο την τελευταια σκηνη ενδιαμεσα των Credits!)

Μόλις είδα το American Pie το πρώτο....

Ρε γάμαγε το πρώτο... Για το είδος του πέρνει άνετα ένα 8/10

Που να δεις και τα επόμενα.Μυθική σειρά τι να λέμε τώρα.

Anonymous

Πάρα πολύ καλό, ειδικά αν έχετε υπόψη κάποια πράγματα για την εποχή. Μοναδικό μείον τα μπρος-πίσω στην αφήγηση τα οποία δεν έχουν στηθεί καλά, και πολλές φορές είναι αύκολο να χάσεις τη μπάλα. Επίσης, η περούκα του Southampton είναι ελεεινή, δεν με ενδιαφέρει αν είχαν έτσι τα μαλλιά τότε :mrgreen:

7,5-8/10 αλλά μόνο αν σας αρέσει το είδος.

ποσο θα θελα να ειμαι εκει περα, σε αυτα τα καταπληκτικα τοπια πινοντας ρουμι....

Ήμουν 2 νησιά παραδίπλα πριν ενάμιση μήνα, και ήταν άψογα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...