Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Rourouni Kenshin: Kyoto Inferno Αχ μου θύμησε τις μέρες που ήμουν νιος. Την ευχαριστήθηκα την ταινία. Δίνω ένα 9/10 για το είδος της. 2
xavier Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Rourouni Kenshin: Kyoto Inferno Αχ μου θύμησε τις μέρες που ήμουν νιος. Την ευχαριστήθηκα την ταινία. Δίνω ένα 9/10 για το είδος της. ησουν σαμουραι μικρος?
Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ησουν σαμουραι μικρος? Can confirm! :ph34r:
GIOVINCO Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Gone Girl ως φιντσερικος (εχω δει δευτερη φορα ακομα και την ταινια για το facebook) την απολαυσα...οι δυο ανατροπες της (μια στη μεση που μαθαινεις τι παιζει με την τρελεγκω και η αλλη που σφαζει τον "χταποδι και σκραμπλ" (χαχαχα) με τρελαναν...καιρο ειχα να δω τοσο καλη ταινια 8.5 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 The Equalizer Πολύ μέτριο. Δε μπορεί ο Denzel πλέον σε τέτοιους ρόλους, αν το θέλει πολύ πάντως ας φροντίσει να χάσει τη σαπιοκοιλιά. Τα πουκάμισα όσο φαρδιά και να είναι δεν σώζουν τη κατάσταση. Γενικώς γουστάρω τέτοιες ταινίες (ο μοναχικός πρώην σούπερ γαμάτος και επικίνδυνος τύπος που πλέον έχει αποσυρθεί όμως και αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση) αλλά η συγκεκριμένη δε με κέρδισε σε κανένα σημείο. 5,6/10 Stratos: Το Μικρό Ψάρι Μάλλον η πιο ώριμη ταινία του Οικονομίδη (δεν έχω δει το μαχαιροβγάλτη). Σίγουρα η πιο χαμηλών τόνων πάντως. Τρομερό το πορτραίτο του Στράτου, φοβερή ερμηνεία από το Μουρίκη. 7,1/10 3
gavros10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Stratos: Το Μικρό Ψάρι Μάλλον η πιο ώριμη ταινία του Οικονομίδη (δεν έχω δει το μαχαιροβγάλτη). Σίγουρα η πιο χαμηλών τόνων πάντως. Τρομερό το πορτραίτο του Στράτου, φοβερή ερμηνεία από το Μουρίκη. 7,1/10 Επειδη σε συμπαθω στο λεω. Μην το κανεις αυτο στον ευατο σου και δεις τον μαχαιροβγαλτη. Δες τηλεοραση καλυτερα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη σε συμπαθω στο λεω. Μην το κανεις αυτο στον ευατο σου και δεις τον μαχαιροβγαλτη. Δες τηλεοραση καλυτερα Αν το παίζει στη τηλεόραση? Το βλέπω? 2
kgian Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Two days one night http://www.imdb.com/title/tt2737050/ Δεν λέει και πολλά. Ψιλοβαρετό και αδιάφορο. Τι να το κάνω αν η Marillon παιζει καλά αν η ταινία είναι αδιάφορη. Rise of the Guardians 3D http://www.imdb.com/title/tt1446192/ Καταπληκτικό, μαγευτικό, πολύχρωμο. Ωραίο 3D και ωραία αισθητική στην ταινία. Αξίζει να το δείτε με τα παιδιά σας τώρα τις γιορτές. Το είδα με τα ανίψια μου 11 και 7 και με τον γιό μου 3,5. Δεν σηκώθηκε κανείς! Πολύ ωραίο!
daPro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις είδα το Gone Girl... Φοβερό story αλλά σαν ταινια αρκετά "λαθακια" κ το τέλος ήταν γελοίο.. 8' 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Site: The Equalizer Eνω ξεκιναει δυνατα με εμμονικο τυπο στις λεπτομερειες και την μετρηση του χρονου με τον Washighton να υποστηριζει απολυτα κατι τετοιο ,καταληγει να γινει ηλικιωμενος αντρας ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει .Κριμα ... Υ.Γ Οι fans του Seagal θα το λατρεψετε ! 5.2/10 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μαλλον δεν εισαι φαν της οriginal σειρας. Με seagal?
alex_000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ξαναείδα τα Site: First Blood 8.5/10 Site: Rocky 9.5/10 δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες ταινιές, τι να πώ. Κοινωνικά action movies..κατηγορία από μόνα τους όταν βγήκανε. Δέν χρειαζόταν να συνεχίσουν με sequels πάντως. 3
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Με seagal? οχι με Εdward Woodward το βασικο premise ειναι συνταξιοδοτημενος James Bond γινεται προστατης των αδυναμων. δεν εχω δει την ταινια, αλλα απο τα λεγομενα σου μαλλον ακολουθει το ιδιο μοτιβο, παρα την αλλαγη του χαρακτηρα. 1
lostresam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις είδα το Gone Girl... Φοβερό story αλλά σαν ταινια αρκετά "λαθακια" κ το τέλος ήταν γελοίο.. 8' Tα λαθακια και τις "σεναριακες τρυπες" που ακριβως τις ειδατε ολοι?Δεν το λεω με υφακι αλλα πραγματικα ειμαι περιεργος να μαθω.. Και γιατι ηταν γελοιο το τελος? Βαριες κουβεντες ,δινωντας της 8/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις