Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε την έχω δει τη συγκεκριμένη αλλά θα επαναλάβω κάτι που έχω πει πολλές φορές και υποπτεύομαι ότι έχει εφαρμογή και εδώ: κάποιες ταινίες είναι μόνο για σινεφιλ και όχι για όλους.

Γενικα παρακολουθω ευρωπαικο κινηματογραφο και μπορω να πω πως η κατηγορια σινεφιλ ειναι απο τις αγαπημενες μου.

Η συγκεκριμενη ταινια ομως πιστευω οτι με τιποτα δεν αξιζει τη βαθμολογια που εχει στο imdb.

Υπαρχουν πολυ καλυτερες ''σινεφιλ'' ταινιες που με τα βιας παιρνουν ενα 6 εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα με ψήσατε για να το δώ, αν και λόγω εξεταστικής πρέπει να επιλέγω ελαφριές και χαλρωτικές μάλλον θα την τιμήσω....

Όταν λέει ανατολία λέει την περιοχή που περιλαμβάνει και τις ελληνικές περιοχές, έτσι;;; Θα γούσταρα να δώ εικόνες απο εκεί.

Πάντως ρε παιδιά μερικοί είστε γεννημένοι κριτικοί. Αφου δεν έχετε μάθει ακόμα να καταλαβαίνετε τι ταινία πάτε να δείτε από το trailer-κριτικές-βίντεοκριτικές-forums-databases μάλλον έχετε δρόμο ακόμα.Άλλο το να θάβεις μια ταινία για αυτό που είναι και άλλο να θάβεις μια ταινία απλά επειδή τα γούστα σου είναι άλλα.

Αν είμαι αλλεργικός στη σοκολάτα δεν μπορώ να κάνω κριτική ζαχαροπλαστικής.

Πάντως ρε παιδιά μερικοί είστε γεννημένοι κριτικοί. Αφου δεν έχετε μάθει ακόμα να καταλαβαίνετε τι ταινία πάτε να δείτε από το trailer-κριτικές-βίντεοκριτικές-forums-databases μάλλον έχετε δρόμο ακόμα.Άλλο το να θάβεις μια ταινία για αυτό που είναι και άλλο να θάβεις μια ταινία απλά επειδή τα γούστα σου είναι άλλα.

Άμα ήξερα απο πριν οτι είναι και καλά κουλτουριάρικη και το μόνο που θα έχω να λέω απο την ταινία θα είναι οι εικόνες, η οπτικη που έβλεπε ο σκηνοθέτης και το βαθύτερο νόημα που ήθελε να περάσει και άλλες τέτοιες κουλτουριάρικες *ίπες. Πίστεψέ με δεν θα την βλέπαμε, την είχε ενα παιδί στο φλασάκι του ειδαμε βαθμολογία 8.2 και λέμε κομπλέ καλή θα είναι.

Ειναι αυτονοητο οτι οι βαθμολογιες που βαζει ο καθενας ειναι υποκειμενικες. Απο κει και περα σιγουρα η μαθηση και η καλλιεργεια παιζουν ρολο, πχ. εαν γνωριζεις απο ζωγραφικη θα μπορεσειςς να εκτιμησεις ενα πινακα που αλλοι δε καταλαβαινουν και τον θεωρουν αηδια, εαν δε ξερεις απο ποδοσφαιρο τοτε ενας ποδοσφαιρικος αγωνας θα σου φανει ανουσιος κ.ο.κ.

οχι ακριβως ταινια, ειδα το dvd του love never dies, που ειναι η συνεχεια του phantom of the opera...

παιδικος ερωτας ο alw, γενικα το χαρηκα, πολυ καλη κινηματογραφηση για stage play, σχεδον σαν ταινια...

η μουσικη καλη, χωρις να εχεις τις κορυφωσεις του phantom βεβαια...

http://www.youtube.com/watch?v=0U1cwli3i-4

Χθες είδα στα Ster στο Ίλιον το Hugo σε 3d. Πανέμορφο το 3d, αλλά μέχρι εκεί. Ασύνδετη ιστορία, αδιάφοροι χαρακτήρες-καρικατούρες, μια παιδική ταινία που αν δεν είχε προταθεί για όσκαρ θα έκοβε λιγότερα από το Happy Feet 2.

Καλός ο μικρός πρωταγωνιστής, εκνευριστική η μικρή παρτενέρ του. Πολύ καλός ο Kingsley και πραγματική αποκάλυψη ο Cohen!

6/10 περισσότερο για το 3d

P.S. Χρωστάνε κανένα όσκαρ στον Σκορτσέζε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...