Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις είδα το The Three Musketeers και παρόλο που δεν το περίμενα με την καμία παναγία, μου άρεσε. Ήταν αρκετά ευχάριστο μπορώ να πώ, είχε λίγο χιούμορ και μου άρεσε αρκετά το οτι έμοιαζε με παραμύθι και δεν ήταν απλά μία κλασσική χαζοπεριπέτεια. Οι χαρακτήρες μου φάνηκαν αρκετά καλοδουλεμένοι και πάλι όχι κλασσικοί. Rochefort ότι πρέπει για κακός. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η κατάσκοπος, θα προτιμούσα να μην πάλευε καθόλου και θα προτιμούσα και άλλη ηθοποιό αν και δεν μπορώ να πώ, δεν ήταν άσχημη. Επιτέλους είδαμε και τον Orlando Bloom σε έναν ρόλο που να μην είναι απίστευτα φλώρος (με εξαίρεση τον άρχοντα).

Τέσπα για το είδος της, εύκολα της βάζω ένα 7/10.

respect στον Mads.. σχεδον σε οσες ταινιες του εχω δει (απο αγγλικες παραγωγες παντα), ειναι πολυ καλος. το εχει το χαρακτηρα του κακου!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδα το Kill Speed

1/10 και πολυ της βαζω.

Έλα ρε, αυτές οι ταινίες φαίνονται απο χιλιόμετρα ότι κάνουν παιχνίδι με την μονάδα... Μόνο το εξώφυλο και δεν θές τίποτα άλλο. Εγω δεν προλαβαίνω προλαβαίνω να δώ ταινία και εσύ που μπορείς βλέπεις αυτήν (λόγω εξεταστικής);;;;; Μας ερεθίζεις τα νεύρα...

1. Moon

2. 28 Days Later

3. 28 Weeks Later

To πρώτο μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις! Τα άλλα 2 ήταν έτσι και έτσι αν και βλέπονταν ευχάριστα. Τα είδα το ένα μετά το άλλο στα καπάκια.

1. Moon

2. 28 Days Later

3. 28 Weeks Later

To πρώτο μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις! Τα άλλα 2 ήταν έτσι και έτσι αν και βλέπονταν ευχάριστα. Τα είδα το ένα μετά το άλλο στα καπάκια.

τα θεωρω κορυφαια στο ειδος τους..

The Descendants http://www.imdb.com/title/tt1033575/

ειναι πολυ ευχαριστο χωρις να ειναι χαζοταινια ομως..εναλασει στιγμες γελιου με συγκινησης..ωραια τοπια..αναλαφρη σκηνοθεσια..ωραιος ο κλουνεη..μου αρεσε πολυ

ενα παραπονο εχω μονο απο αυτον

μιλαμε ο τυπας τρεχει πολυ "ασχημα",δεν ξερω αν το εκανε επιτυδες για τον ρολο η οχι..αλλα δεν εχω πιο ατσουμπαλο τρεξιμο..

8/10

τα θεωρω κορυφαια στο ειδος τους..

Koρυφαίο θεωρώ το Dawn of the Dead.

Σήμερα είδα και το Descendants. Καλή ταινία αλλά τίποτα παραπάνω. Αστειούτσικη με το δράμα της και φυσικά το τρέξιμο...

Μόλις είδα το Boy Wonder

Άθλια σκηνοθεσία, μοντάζ και πραγματικά κακογραμμένο σενάριο (σαν να απίστευτα κακή μεταφορά βιβλίου μου θύμισε που ο σεναριογράφος προσπαθεί να βάλει τα πάντα άλλα στο τέλος τα κάνει αχταρμά και αφήνει χύμα). Κάποιοι ηθοποιοί απλά ατάλαντοι. Μου έκανε εντύπωση μαύρος αστυνομικός (αξιολύπητος) καθώς και οι περισσότεροι 2ροι ρόλοι (ο πατέρα, ο συνεργάτη της τύπισσας, ποιον να προτοαναφέρω;). Η πρωταγωνίστρια άμα δεν ήταν όμορφη δεν θα άξιζε μία. Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή πειστική αλλα πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. Πολυφορεμένη ιδέα αλλα άμα η εκτέλεση δεν ήταν τόσο άθλια θα άξιζε να περάσεις την ώρα σου.

Ένα 4/10 και νομίζω οτι είμαι πολυ ευγενικός.

Κάποτε στην Ανατολία

το imdb βαθμολογεί 8,2

Εγώ του βάζω ενα -1000000/10

πιο βαρετή, άθλια, χωρίς νόημα, δεν έχω ξαναδεί. Ήταν και 2,5 ώρες. Σε κάποια φάση στην μέση το προχωράγαμε μπροστά (το έβλεπα με φίλους) και παίζει να ήταν μισή ώρα ταινίας χωρίς να μιλήσει κανείς. Άθλιο και ακατανόητο τέλος. Δηλαδή κοπανάγαμε το κεφάλι μας. Το είδαμε και μετά βάλαμε βουλή να δούμε την ψηφοφορία, πιο ωραία ήταν αυτή!

Κάποτε στην Ανατολία

το imdb βαθμολογεί 8,2

πιο βαρετή, άθλια, χωρίς νόημα, δεν έχω ξαναδεί. Ήταν και 2,5 ώρες. Σε κάποια φάση στην μέση το προχωράγαμε μπροστά (το έβλεπα με φίλους) και παίζει να ήταν μισή ώρα ταινίας χωρίς να μιλήσει κανείς. Άθλιο και ακατανόητο τέλος. Δηλαδή κοπανάγαμε το κεφάλι μας. Το είδαμε και μετά βάλαμε βουλή να δούμε την ψηφοφορία, πιο ωραία ήταν αυτή!

Από αυτά που γράφεις, απλά δε βλέπεις τέτοιο κινηματογράφο. Δηλαδή πηγαίνατε στο γρήγορο μια ταινία που λειτουργούσε με εικόνες (χωρίς κείμενο) και περιμένατε να σας αρέσει κιόλας στο τέλος; Αυτό είναι σαν να διαβάζεις ένα ποίημα στα πεταχτά και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν έβγαλε νόημα.

Είδα χτες μετά από πολλά χρόνια και πάλι το Dead Man Walking.

Από τις πιο βαριές ταινίες ever. Το τελευταίο 20λέπτο είναι πάρα πολύ δυνατό από άποψη συναισθημάτων. Φοβερές ερμηνείες από Πεν και Σάραντον επίσης.

8/10

Κάποτε στην Ανατολία

το imdb βαθμολογεί 8,2

φιλαρακι να αγιασει το στομα σου,πολυ αργη βαρετη και ανουσια...με αλλα λογια σκουπιδι!

Απορω τι στο καλο της βρηκανε και εχει φτασει τοσο ψηλα στο imdb

Από αυτά που γράφεις, απλά δε βλέπεις τέτοιο κινηματογράφο. Δηλαδή πηγαίνατε στο γρήγορο μια ταινία που λειτουργούσε με εικόνες (χωρίς κείμενο) και περιμένατε να σας αρέσει κιόλας στο τέλος; Αυτό είναι σαν να διαβάζεις ένα ποίημα στα πεταχτά και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν έβγαλε νόημα.

αμα ήθελα να δω εικόνες θα έμπαινα στο google images, η ταινία δεν είχε νόημα, μέχρι και ο σκηνοθέτης βαριόταν και την τράβαγε κατα 80% απο 1 χιλιόμετρο απόσταση εκεί που θα είχαν στήσει τα τραπέζια που θα έτρωγαν.

Δε την έχω δει τη συγκεκριμένη αλλά θα επαναλάβω κάτι που έχω πει πολλές φορές και υποπτεύομαι ότι έχει εφαρμογή και εδώ: κάποιες ταινίες είναι μόνο για σινεφιλ και όχι για όλους.

φιλαρακι να αγιασει το στομα σου,πολυ αργη βαρετη και ανουσια...με αλλα λογια σκουπιδι!

Απορω τι στο καλο της βρηκανε και εχει φτασει τοσο ψηλα στο imdb

Τα περισσότερα θα τα έχουν κάνει Τούρκοι για να την προωθήσουν. Δεν γίνεται τόσα πολλά άτομα να είναι όλοι τους κουλτουριάρηδες....

αμα ήθελα να δω εικόνες θα έμπαινα στο google images

Ε, ναι. Τι σχέση έχει άλλωστε η τέχνη του κινηματογράφου με τις εικόνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...