DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί τόσο aggressive?Και το ερώτημα είναι το εξής:Τι κάνει εμένα ασχετίδη και εσένα σχετικό?Έχεις σπουδές κινηματογράφου?Νομίζω ότι το 90% των παιδιών που γράφουν σε αυτό το τόπικ είναι απλώς φαν του είδους και τίποτα περισσότερο.Επομένως, οι όποιοι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον άδικοι. Μη το κάνεις προσωπικό, δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. 1
ppaio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Godzilla 2014 Απλά έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει!! Αυτη η ταινια ηταν σκετη απογοητευση. 5
orfeas26 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη η ταινια ηταν σκετη απογοητευση. Ετσι πως ηταν ο Godzilla τον κατεβαζα ανετα μ ενα G3!
dekulinkgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) guardians of the galaxy Πολυ ωραια ταινια.Ακρως διασκεδαστικη,με αφθονο γελιο.Και πολυ ωραιους χαρακτηρες αν και αγνωστοι στον περισσοτερο κοσμο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από dekulinkgr
timoboll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 A.Million.Ways.to.Die.in.the.West επικη 2
kostool13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Rover Μέτρια ταινία που απλά κάνει διάφορους tryhards να νομίζουν ότι είναι deep γιατί αποτελείται κατά 90% από ερημικά τοπία και απλανή βλέμματα των πρωταγωνιστών. Ξεχωρίζει η cinematography, το ταιριαστό soundtrack και η ερμηνεία του pattinson, που βέβαια είχε μαζέψει πάνω του ότι νευρικό τικ υπάρχει. 6.5 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από kostool13
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Brick Mansions Καλο parkour-δραση, χειροτερη πλοκη-σεναριο ταινιας κοσμου-συμπαντος 3/10 για το parkour
humoraddict Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Sex Tape - Επιεικώς κάκιστη χαζοκωμωδία. 94 λεπτά συνεχούς διαφήμισης της Apple, βλακώδεις διάλογοι. Θα γελάσεις λίγο αλλά στο τέλος θα νοιώσεις τύψεις σκεπτόμενος οτι δεν είσαι το χαζό αμερικανάκι στο οποίο απευθύνεται..
drumpao Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η Οδύσσεια (The Odyssey) Από το vimeo on demand. Απτις καλύτερες 3D animation ταινίες που έχω δει και βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. http://vimeo.com/ondemand/theodyssey
Κλαύδιος ο Θεός Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Les Triplettes de Belleville(The triplets of belleville)Πάρα πού καλό να το δείτε και αν σας αρέσεσει να δείτε και το L'illusionniste(the illusionist) απο τον ίδιο δημιουργό 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Edge of Tomorrow Απρόσμενα καλό. Οκ, στο ύφος του σύγχρονου blockbuster (δλδ οτιδήποτε ωμό, βίαιο, αιματηρό απουσιάζει) αλλά νομίζω ότι ο γερο-Τομ τα κατάφερε πάλι. 7,5/10
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το ειδα χθες , καλο ηταν , βλεπετε ευχαριστα δε συμφωνω ομως με τιποτα με το 8αρακι που του χουν δωσει ! 7 απο μενα! οντως -απροσμενα - καλος ο τομ , στις τελευταιες του ταινιες νομιζω ηταν πολυ ντεφορμε ...
trayban Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το κάνανε πάρα κάνανε αστείο και έχασε πόντους κατ'εμε. Το ομπλιβιον μου άρεσε πιότερο
Fan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, πολλή συζήτηση γύρω από το Rover. Πρέπει να το δω μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις