Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιδα σημερα αυτο. Πολυ καλο. Μου θυμησε λιγο το Taken με τον Liam Νeeson που ειχα δει αλλα δεν υπαρχει σχεση μεταξυ τους στο θεμα.

Ωραια ταινια. Δειτε την.

Ακομα ειδα και αυτο που μου κρατησε πολυ το ενδιαφερον και προσωπικα του βαζω μεγαλυτερη βαθμολογια.

Το προτεινα και σε φιλη και της αρεσε επισης.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο αν ψήνεσαι να πάς Παρίσι θα σου αρέσει. Εμένα μου άρεσε κυρίως γιαυτόν τον λόγο, επίσης ήταν και ευχάριστο το όλο σκηνικό εποχής.

Midnight in Paris(2011)Μόλις την τελείωσα

http://www.imdb.com/title/tt1605783/

Καλά .Εντάξει ...Αριστούργημα η ταινία .Σκηνοθεσία ...οτι και να πω τώρα.Γουντι Άλλεν κορυφή.9,5/10

Δημοσ.

δεν τρελαθηκα πολυ για την ταινια

ολο το στορυ το τραβαγαν με καμερα οπως το

μεταφυσικη δραστηριοτητα.

στο τελος ειχε λιγη δραση

chronicle_ver5.jpg?w=566&h=755

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους καμιά καλή ταινιούλα έχετε να προτείνεται για σινεμά?.Η τελευταία ταινία που είδα παιδιά είναι η γυναίκα με τα μαύρα πάρα πολύ ωραία ταινία με πολύ όμορφα σκηνικά και εφέ.Θα σας πω λίγο από την ιστορία,λοιπόν είναι ένας δικηγόρος ο όποιος πάει να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς.Όταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά.....η συνέχεια επί της οθόνης

Δημοσ.

Moneyball 2011

Πολυ ωραια ταινια, ασχετα αν ακομα δεν μπορω να καταλαβω το baseball

στο τελος οταν ο brand ηταν στις κοκκινες καλτσες προσπαθησε να μας μεταφερει εμμεσα τι παιζει στο baseball...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη δεν το επιασα...ειναι καλο ή οχι?

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

Είχα κάνει παράθεση και συμφωνούσα με τον Viper2005.

Η ταινία Love 2011 είναι χάσιμο χρόνου 100% χωρίς κανένα νόημα,μεγάλη έλλειψη συνοχής σεναρίου...

Λες και πήρε κάποιος ένα όνειρο ξεχασμένο και προσπαθούσε να ένωση τα χαμένα κομμάτια του παζλ που του έλειπαν με ότι νάνε σκέψεις :-(

Επεξ/σία από Pantelthekiller
Δημοσ.

Τους Απογονους ειδα πριν.Δε ξετρελαθηκα αλλα βλεποταν ευχαριστα.Αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν τα τοπια που εδειχνε σε ολη την ταινια.

Δημοσ.

Είδα και γω το Take Shelter χθες. Ίσως από τις καλύτερες ταινίες που είδα τελευταία. Επίσης διάβασα (αλλού, όχι ινσόμνια) οτι σε πολλούς δεν άρεσε το τέλος το οποίο για μένα ήταν ίσως το καλύτερο κομμάτι της ταινίας.

Το αξίζει το 8άρι της!

Δημοσ.

Είδα και γω το Take Shelter χθες. Ίσως από τις καλύτερες ταινίες που είδα τελευταία. Επίσης διάβασα (αλλού, όχι ινσόμνια) οτι σε πολλούς δεν άρεσε το τέλος το οποίο για μένα ήταν ίσως το καλύτερο κομμάτι της ταινίας.

Το αξίζει το 8άρι της!

Απορώ πραγματικά για τη βαθμολογία της ταινίας στο imdb και για το ότι αρέσει σε πολλούς...την είδα μαζί με άλλα 2 άτομα και στο τέλος απλά συμφωνήσαμε όλοι πως χάσαμε τζάμπα χρόνο...βαρετή, αργή, περιμένεις να γίνει κάτι αξιόλογο το οποίο δεν γίνεται ποτέ κλπ...για 'μένα από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ, όχι μόνο τελευταία...δεν είχε τίποτε να δώσει. Τι να πω...

Δημοσ.

Μόλις είδα το The Three Musketeers και παρόλο που δεν το περίμενα με την καμία παναγία, μου άρεσε. Ήταν αρκετά ευχάριστο μπορώ να πώ, είχε λίγο χιούμορ και μου άρεσε αρκετά το οτι έμοιαζε με παραμύθι και δεν ήταν απλά μία κλασσική χαζοπεριπέτεια. Οι χαρακτήρες μου φάνηκαν αρκετά καλοδουλεμένοι και πάλι όχι κλασσικοί. Rochefort ότι πρέπει για κακός. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η κατάσκοπος, θα προτιμούσα να μην πάλευε καθόλου και θα προτιμούσα και άλλη ηθοποιό αν και δεν μπορώ να πώ, δεν ήταν άσχημη. Επιτέλους είδαμε και τον Orlando Bloom σε έναν ρόλο που να μην είναι απίστευτα φλώρος (με εξαίρεση τον άρχοντα).

Τέσπα για το είδος της, εύκολα της βάζω ένα 7/10.

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά για τη βαθμολογία της ταινίας στο imdb και για το ότι αρέσει σε πολλούς...την είδα μαζί με άλλα 2 άτομα και στο τέλος απλά συμφωνήσαμε όλοι πως χάσαμε τζάμπα χρόνο...βαρετή, αργή, περιμένεις να γίνει κάτι αξιόλογο το οποίο δεν γίνεται ποτέ κλπ...για 'μένα από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ, όχι μόνο τελευταία...δεν είχε τίποτε να δώσει. Τι να πω...

Ψυχολογικο δραμα ειναι, τι περιμενες να γινει, να το γυρισει σε Disaster Movie? :shifty:

Δημοσ.

Ψυχολογικο δραμα ειναι, τι περιμενες να γινει, να το γυρισει σε Disaster Movie? :shifty:

Ειδικά η κλιμάκωση της αγωνίας ήταν φοβερή. Ειδικά το τέλος καλύτερα που το άφησε στη φαντασία μας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...