Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες είδα το The Help. Δεν έχω να πω πολλά για την ταινία, ΜΑΛΑΚΙΑ! Απλά. Και μου θέλει και όσκαρ; Ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή 7η τέχνη κατρακυλά, όπως όλα. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσω αυτά που υποτίθεται ότι έπρεπε να νιώσω βλέποντάς την αλλά τίποτα. Πάμε παρακάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλη μια ταινία για τον ρατσισμό στον Αμερικανικό Νότο! Τα βραβεία είναι υποχρεωτικά, για να μην τους πουν ρατσιστές και φασίστες! Είναι παλιό και δοκιμασμένο το κόλπο.

Πόσες άλλες ταινίες θα γυρίσουν με το ίδιο θέμα;

Οι σεναριογράφοι έχουν στερέψει;

Eιδα χτες το Τhe Artist. Kαλουτσικο αλλα ποιος το περιμενε οτι μια βουβη ταινια θα εκανε τοση επιτυχια (Νο12 στο imdb). Να τι κανει το σπρωξιμο και η διαφημιση:)

mr nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/

μετριοτατη..δεν βρισκω και πολλα θετικα στοιχεια..κακοφτιαγμενω σεναριο.. στο μυαλο του το ειχε καλυτερα μαλλον..και επισης δεν τρελενομαι για το στυλ της σκηνοθεσιας..αλλα αυτο που αφηνει η ταινια ειναι η αδιαφορια πραγματικα..ενω πιανει ενα θεμα που μπορει να σε ταραξει..και οι χαρακτηρες ειναι αστα να πανε..

4/10

Έλα ρε να γινόμσατε πολλοί. Θυμάμαι όταν την είχα δεί την είχα κράξει στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ. Πήγαινε δές εκεί, πήγανε να με φάνε. Όλοι την χαρακτηρίχανε ταινιαρα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;;;;;;;;;;;;

http://www.insomnia...._nobody__st__30

μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε την υπόθεση της ταινίας? ή αν νομίζετε πως δεν είχε υπόθεση τι ήταν αυτό που κατά την γνώμη σας ήθελε να δείξει?

ευχαριστώ.

μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε την υπόθεση της ταινίας? ή αν νομίζετε πως δεν είχε υπόθεση τι ήταν αυτό που κατά την γνώμη σας ήθελε να δείξει?

ευχαριστώ.

Σε εμένα μιλάς ή στον Ahight;;; Αδελφέ πήγαινε στο link που σου έδωσα στο ποστ που παραθέτεις όπου λέω την άποψη μου. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμάμαι την υπόθεση μίας ταινία που είχα δεί τον Οκτώμβριο του 2010 και μάλιστα που δεν μου άρεσε κι απο πάνω. Σόρρυ

και στους δυο (διάβασα τα post του link):P θα περιμένω καμια μέρα ακόμη μήπως απαντήσει και ο άλλος φίλος... καλού κακού αν δεν έχεις φορτωμένη γραμμή βάλε την ταινία να κατεβαίνει :P

Μολις ειδα και εγω την Μοσχαροκεφαλή (Rundskop), πολυ ωραια ταινια. Μακαρι να βγαιναν περισσοτερα Bullhead μπας και ξεμπερδευαμε απο ολα τα pretentious Βullshit.

Πάω να δω τώρα την ταινία :Midnight in Paris (2011)

Εύχομαι να με αποζημιώσει το 7,9/10 tou imdb

Μόνο αν ψήνεσαι να πάς Παρίσι θα σου αρέσει. Εμένα μου άρεσε κυρίως γιαυτόν τον λόγο, επίσης ήταν και ευχάριστο το όλο σκηνικό εποχής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...