nik69 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Oculus http://www.imdb.com/title/tt2388715/?ref_=nv_sr_1 Ωραια ταινια αρκετα διαφορετικη απο αλλες του ειδους.Το τελος ηταν τραγικο.. 7/10 The shawshank redemption. http://www.imdb.com/title/tt0111161/ Δεν ειναι τυχαια η κορυφαια ταινια στο imdb.Δεν λεω πολλα..οποιος δεν την εχει δει να το κανει..
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Need for speed Το σεναριο ειναι για γελια,σε ολη την ταινια συμβαινουν χαζα πραγματα για χαζους λογους, οι κοντρες δεν προσφερουν συγκινησεις και ειναι κακοτραβηγμενες αν οχι για γελια .Το cast χωρις νευρο ,δεν ταιριαζε για την ταινια. Κριμα πραγματικα θα μπορουσαν να ειχαν δημιουργησει καλυτερη τααινια με βαση την θεματολογια του παιχνιδιου. Τον κουβα που λεγεται Ford τον αφηνω ασχολιαστο . 4/10SabotageΗ υποθεση ηταν καλη για τετοιου ειδους ταινια και το cast ταιριαζε, βεβαια το θεαμα δεν ειναι ικανοποιητικο και αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι η ταινια περιστρεφεται γυρω απο το Arnold που ηταν κακος . Αν ειχε γυριστει πριν 20 χρονια θα ηταν καλυτερη . 5.5/10 2
Superuser Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 I'll Follow You Down Sci-fi μυστηρίου που περιστρέφεται γύρω από το time traveling..Και το γύρω είναι κυριολεκτικό διότι περισσότερο αναλύει τις συμπεριφορές, τις συγκρούσεις και επιπτώσεις γύρω από αυτό. Ο Osment δεν με έπεισε στην αρχή παρά μόνο λίγο στο τέλος.Η Anderson διεκπεραιωτική και ο Sewell κομπάρσος..Δεν τον βοήθησε και ο ρόλος βέβαια Θα μπορούσε πολύ καλύτερα άλλα εστίασε πολύ στο κοινωνικό δράμα με αποτέλεσμα να χάνεται το μυστήριο και το sci-fi στοιχείο Μέτριο
Voodooman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Sabotage Για εμένα η καλύτερη ταινία του Arnie από την εποχή του...ε...χμ...πάω πολύ πίσω...Terminator 2;;; Και όμως, είναι αλήθεια. To σενάριο έχει πολλά και τρελά κουφά, αλλά οι χαρακτήρες-αν και αλλοπρόσαλλοι-έχουν ενδιαφέρον, οι σκηνές δράσης είναι πολύ καλές και καθόλου κουραστικές, άφθονο gore, αρκετά σκοτεινή ατμόσφαιρα. Η ταινία έχει βέβαια για πρωταγωνιστή τον Schwargenegger, αλλά δεν είναι φτιαγμένη κατά παραγγελία για αυτόν με ηθοποιούς-μαριονέτες γύρω του, οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν κάτι να πουν. Όχι κάποιο αστυνομικό αριστούργημα, αλλά σίγουρα ανέλπιστα καλή και πολύ-πολύ μακριά από τα τελευταία σκουπίδια του Arnie.
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 He got game (1998) http://www.imdb.com/title/tt0124718/?ref_=fn_al_tt_1 Ως μπασκετοφιλος μου αρεσε αρκετα. Περα απο το μπασκετ, η ταινια πραγματευεται τη δυσλειτουργικη σχεση πατερα(Denzel Washington) και γιου (Ray Allen, ναι ο γνωστος μπασκετμπολιστας των Miami Heat). Βλεπεται ευχαριστα, αναλυει χαρακτηρες, δειχνει την ιστορια δομημενα, λυνει αποριες με flashback, γενικα φαινεται δουλεια εμπνευσμενου σκηνοθετη( Spike Lee). Δε θα την προτεινα σε ανθρωπους ασχετους με το μπασκετ, αλλα σιγουρα ειναι πολλα περα απο αυτο. 6.5/10 1
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Site: tapped out είμαι μεγάλος fan του MMA αλλά γενικά καθόλου φαν του είδους ταινιών που "χορεύουν ξύλο". Παρόλα αυτά την είδα με open mind. Κλεισεδιάρικη αρπαχτή με υπόθεση και σενάριο auto generated από ηλεκτρονικό υπολογιστή. 2/10 κανονικά αλλά θα δώσω με όλη μου την καρδιά άλλο +1,5 να πάει 3.5 /10 για την εκπληκτική λαμογιά στην αφίσα. Έχουν τον σεβασμό μου ειλικρινά. -------------------- Site: under the skin. To ήξερα ότι θα μου αρέσει και όλοι θα μου ρίχνουν βρισίδια οπότε δεν βάζω κριτική, μόνο βαθμολογία. Μην το δείτε. 7.5/10 ---------------------- Site: kid cannabis. Δείτε το trailer διαβάστε την υπόθεση, παραδίδει ότι υποσχέθηκε 6/10 ---------------------- 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 under the skin. To ήξερα ότι θα μου αρέσει και όλοι θα μου ρίχνουν βρισίδια οπότε δεν βάζω κριτική, μόνο βαθμολογία. Μην το δείτε. 7.5/10 Γιατι ρε καλο ηταν το under the skin και μονο που παιζει η αναφτρα πρεπει να το δουν ! 1
tds2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 the other woman 2/10 εχω δει αρκετες χαζο-αμερικανικες, αλλά καιρό είχα να δω τόσο βαρετή ταινία. Υποτίθεται μιλαέι και για την δύναμη των γυναικών, παπαρια. Όλα τα κλισέ μαζεμένα.
vsl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Site: kid cannabis. Δείτε το trailer διαβάστε την υπόθεση, παραδίδει ότι υποσχέθηκε 6/10 Με ελληνικό υπότιτλο την είδες;
Canvas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Rise of the planet of the apes Περασε ευχαριστα η ωρα 7/10 Είχα βρισει τα αντερα μου με το σιχαμα του 2001 που την συγκεκριμένη ταινία δεν την είχα δει μέχρι χτες. 7/10 άνετα και φουλ για το σίκουελ στις αίθουσες.
kgian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 The raid 2 ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ με κεφάλαια. Καλό ήταν αν και κάποιες στιγμές έκανε λίγο κοιλιά. Ευρηματικοί οι final bosses. Επόμενη ταινία πάω για το rise of the planet of the apes.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 All cheerleaders die 2013 Το πρωτο μισό δεν βλεποτανε, το δευτερο μισό ηταν στην καλύτερη μέτριο, παρόλο τον richeous ass της ψηλής. Shift+del
revolver1990 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 All cheerleaders die 2013 Το πρωτο μισό δεν βλεποτανε, το δευτερο μισό ηταν στην καλύτερη μέτριο, παρόλο τον richeous ass της ψηλής. Shift+del Προκαλείς με τέτοιες ταινίες.Σήμερα θα δω το Starred up κάτι μου λέει ότι δεν θα απογοητεύσει.
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μόλις είδα το Site: Sharknado από υπόθεση και σκηνοθεσία κοντά στο μηδέν αλλά θα συμφωνήσω με τα σχόλια που υπάρχουν στο Site: rottentomatoes
Προτεινόμενες αναρτήσεις