Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 The Thing-μέτριο θα έλεγα..Ενώ άρχισε πολύ ωραία το τέλος (πάντα), μας τα χάλασε ~λίγο~!! Προφανώς είδες το καινούργιο. Το παλιό να δεις.
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Real Steel Θυμισε Τζουμαρου και για αυτο το διασκεδασα αρκετα
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ειδα την ιταλικη The Double Hour Moυ αρεσε αρκετα, αν και στη θεση του Guido εγω θα ημουν πιο εκδικητικη 8/10
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ήθελες να μας πεις...
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ήθελες να μας πεις... To βρισκω γρουσουζια να πω πριν τελειοσω την μεταφραση.. σημερα ομως τελειοσε
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θα είμαι αμείλικτος στην κριτική μου
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Περιμενε να ανεβει πρωτα ναι? μην χαλασεις τζαμπα μελανι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ θα συγχωρούσα τα εννοιολογικά και συντακτικά σφάλματα αν οι υπότιτλοι δεν ήταν ΓΚΡΗΚΛΙΣ!!
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aχ χιλια συγνωμη , υποσχομαι να μη το ξανακανω
QQTilt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τελείωσα μόλις το Forces Speciales Γαλλική προσπάθεια να γυρίσουν αμερικανιά. Οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους πιστεύω ότι μπορεί ν αρέσει είναι τίποτα στρατόκαυλοι. Όποιος θέλει ν αυτοκτονήσει μπορεί να τη βάλει και ίσως πεθάνει απ τη βαρεμάρα του. 1,1/10 από εμένα
PavelX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Χτες είδα το Chronicle. Είχε μερικές φοβερές σκηνές αλλά το overall ήταν μέτριο. Ίσως επειδή δεν είχε υπόθεση και θα περνούσε πιο ευχάριστα η ώρα εάν δεν είχα πληρώσει και εισιτήριο. 5-6/10
therock Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λιγες μερες ειδα το Shaolin Soccer. Περα απο αυτο και Kung-Fu Hustle ξερει κανεις αν εχει βγαλει και καμμια αλλη καλη ο Stephen Chow? Πολυ μ'αρεσει αυτο το τυπακι. Χτες είδα το Chronicle. Είχε μερικές φοβερές σκηνές αλλά το overall ήταν μέτριο. Ίσως επειδή δεν είχε υπόθεση και θα περνούσε πιο ευχάριστα η ώρα εάν δεν είχα πληρώσει και εισιτήριο. 5-6/10 Ειχε αναφερθει και στο Upcoming Movies. Δεν ηταν καλο τελικα? Καλα, ασε να το φερει ο θειος και βλεπουμε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 The Hunter Κυνηγώντας τη τελευταία τίγρη της Τασμανίας. Η φύση σε όλο της το μεγαλείο. Θα αρέσει σε οσους άρεσε και το Into the Wild. 7,2/10
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Στυλάκι ανάμεσα σε Kickass και Scott Pilgrim Vs the World, αλλά πιό δραματικό. Κάτι πήγε να πει, αλλά νομίζω χάθηκε στο δρόμο. Αρκετή σπλατεριά,ίσως πιό πολύ ή σεπιό άσχετες φάσεις από όσο θα μου άρεσε (με το πολύ συνήθως δεν έχω πρόβλημα). Και κάμποσες έξυπνες σκηνές. ένα 6/10 χωρίς να ξέρω αν θα το ξανά'βλεπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις