Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 The Thing-μέτριο θα έλεγα..Ενώ άρχισε πολύ ωραία το τέλος (πάντα), μας τα χάλασε ~λίγο~!! Προφανώς είδες το καινούργιο. Το παλιό να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Real Steel Θυμισε Τζουμαρου και για αυτο το διασκεδασα αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ειδα την ιταλικη The Double Hour Moυ αρεσε αρκετα, αν και στη θεση του Guido εγω θα ημουν πιο εκδικητικη 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ήθελες να μας πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ήθελες να μας πεις... To βρισκω γρουσουζια να πω πριν τελειοσω την μεταφραση.. σημερα ομως τελειοσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θα είμαι αμείλικτος στην κριτική μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Περιμενε να ανεβει πρωτα ναι? μην χαλασεις τζαμπα μελανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ θα συγχωρούσα τα εννοιολογικά και συντακτικά σφάλματα αν οι υπότιτλοι δεν ήταν ΓΚΡΗΚΛΙΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aχ χιλια συγνωμη , υποσχομαι να μη το ξανακανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τελείωσα μόλις το Forces Speciales Γαλλική προσπάθεια να γυρίσουν αμερικανιά. Οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους πιστεύω ότι μπορεί ν αρέσει είναι τίποτα στρατόκαυλοι. Όποιος θέλει ν αυτοκτονήσει μπορεί να τη βάλει και ίσως πεθάνει απ τη βαρεμάρα του. 1,1/10 από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Χτες είδα το Chronicle. Είχε μερικές φοβερές σκηνές αλλά το overall ήταν μέτριο. Ίσως επειδή δεν είχε υπόθεση και θα περνούσε πιο ευχάριστα η ώρα εάν δεν είχα πληρώσει και εισιτήριο. 5-6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λιγες μερες ειδα το Shaolin Soccer. Περα απο αυτο και Kung-Fu Hustle ξερει κανεις αν εχει βγαλει και καμμια αλλη καλη ο Stephen Chow? Πολυ μ'αρεσει αυτο το τυπακι. Χτες είδα το Chronicle. Είχε μερικές φοβερές σκηνές αλλά το overall ήταν μέτριο. Ίσως επειδή δεν είχε υπόθεση και θα περνούσε πιο ευχάριστα η ώρα εάν δεν είχα πληρώσει και εισιτήριο. 5-6/10 Ειχε αναφερθει και στο Upcoming Movies. Δεν ηταν καλο τελικα? Καλα, ασε να το φερει ο θειος και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θείος και πάλι θείος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 The Hunter Κυνηγώντας τη τελευταία τίγρη της Τασμανίας. Η φύση σε όλο της το μεγαλείο. Θα αρέσει σε οσους άρεσε και το Into the Wild. 7,2/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Στυλάκι ανάμεσα σε Kickass και Scott Pilgrim Vs the World, αλλά πιό δραματικό. Κάτι πήγε να πει, αλλά νομίζω χάθηκε στο δρόμο. Αρκετή σπλατεριά,ίσως πιό πολύ ή σεπιό άσχετες φάσεις από όσο θα μου άρεσε (με το πολύ συνήθως δεν έχω πρόβλημα). Και κάμποσες έξυπνες σκηνές. ένα 6/10 χωρίς να ξέρω αν θα το ξανά'βλεπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις