Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Anonymous: ;;; Την σταματησα στο μισαωρο γιατι δεν καταλαβαινα που το παει, πολυ ποιηση και σαιξπηρ για τα γουστα μου. Ωραια σκηνικα, καλοι ηθοποιοι, αλλα... αξιζει να δωσω και δευτερη ευκαιρια;

δεν την είδα, ακόμη, αλλα από το teaser κατάλαβα πως η ταινία θέλει να αποκάλυψη πως ο σέξπιρ είναι "γιαλαντζί ντολμάς" :P και πως δεν είναι δικό του το συγγραφικό έργο που του αποδίδεται... τότε ποιανού είναι? ίσως μια μεγάλη αποκάλυψη? (λιακόπουλος: πήρε αρχαίους ελληνικούς παπύρους που προόριζε η εκκλησια να τους ρίξει στην πυρά και τα πέρασε για δικά του :P)

όπως και νάχει μου κίνησε το ενδιαφέρον... και τα επιχειρήματα του teaser μοιάζουν να έχουν βάση αν και δεν την έψαξα την υπόθεση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα το The Apartment

Πέρασε πολυ ευχάριστα η ώρα και η Shirley MacLaine μαι κουκλίτσα. Θυμίζει παλιό ελληνικό σινεμά... Α επίσης θυμίζει Πέτρο Φιλιππίδη (Το κλειδί). Επειδή μου δημιούργησε μια γλυκια μελαγχολία και επειδή επριδή ήταν τίμια σαν ταινία για το είδος της ένα 8/10

Δεν έχω δεί καθόλου (πέραν αυτής) Αμερικανικό κινηματογράφο του 60, θα τον δοκιμάσω να δω τι λέει. Η πρώτη εντύπωση καλή.

sita sings the blues

7.5/10, αξίζει σε hq

πρωτότυπη ιδέα, ωραία μουσική, συμπαθητική παρουσίαση και...Nina Paley (questioncopyright.org)

Τι παραγωγη ειναι αυτη και διατιθετε και σαν δωρεαν download?

Love (http://www.imdb.com/title/tt1541874/)

8.2/10

Πολυ καλη.Απλα παραθετω το trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=YiYmAixzpMg

έχει βγει σε glorious HD?

Τι παραγωγη ειναι αυτη και διατιθετε και σαν δωρεαν download?

indie.

την είχα δει στις Νύχτες Πρεμιέρας πριν κάτι χρόνια (ήταν να έρθει και στο φεστιβάλ η Nina Paley), πολύ έξυπνη/funny/ευχάριστη ταινία :mrgreen:

Carnage του Roman Polanski

Carnage_film_poster.jpg

Πολύ καλή απόδοση του γνωστού θεατρικού έργου 'God of Carnage'. Πολλοί καλοί οι Kate Winslet και Christoph Waltz, ωραίες ατάκες, πλήρως προσαρμοσμένο στην Αμερικάνικη δυσλειτουργία!

7/10

Είδα το The Apartment

Πέρασε πολυ ευχάριστα η ώρα και η Shirley MacLaine μαι κουκλίτσα. Θυμίζει παλιό ελληνικό σινεμά... Α επίσης θυμίζει Πέτρο Φιλιππίδη (Το κλειδί). Επειδή μου δημιούργησε μια γλυκια μελαγχολία και επειδή επριδή ήταν τίμια σαν ταινία για το είδος της ένα 8/10

Δεν έχω δεί καθόλου (πέραν αυτής) Αμερικανικό κινηματογράφο του 60, θα τον δοκιμάσω να δω τι λέει. Η πρώτη εντύπωση καλή.

Μερικές προτάσεις :

Cape Fear (1962) Πολύ προχωρημένο για την εποχή του.

Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966) Φοβερό mindfuck

Blackboard Jungle (1955) Πάντα επίκαιρο

The Train (1964) Απίστευτες σεκάνς με αληθινά τρένα να συγκρούονται, περιπέτεια από τις λίγες

έχει βγει σε glorious HD?

indie.

την είχα δει στις Νύχτες Πρεμιέρας πριν κάτι χρόνια (ήταν να έρθει και στο φεστιβάλ η Nina Paley), πολύ έξυπνη/funny/ευχάριστη ταινία :mrgreen:

πολύ ωραίο trailer. το imdb του δίνει χαμηλή βαθμολογία αλλά αυτη τη φορά δεν θα το εμπιστευτώ

δεν την είδα, ακόμη, αλλα από το teaser κατάλαβα πως η ταινία θέλει να αποκάλυψη πως ο σέξπιρ είναι "γιαλαντζί ντολμάς" :P και πως δεν είναι δικό του το συγγραφικό έργο που του αποδίδεται... τότε ποιανού είναι? ίσως μια μεγάλη αποκάλυψη? (λιακόπουλος: πήρε αρχαίους ελληνικούς παπύρους που προόριζε η εκκλησια να τους ρίξει στην πυρά και τα πέρασε για δικά του :P)

όπως και νάχει μου κίνησε το ενδιαφέρον... και τα επιχειρήματα του teaser μοιάζουν να έχουν βάση αν και δεν την έψαξα την υπόθεση...

νταξει δεν ειναι ετσι

αλλα δεν ειναι για ολους

Χτες ειδα το Underworld the Awakening.....http://youtu.be/tUcrbUCWKQc

Πολυ καλο αν και συνεχιζεται παλι το στορυ,ισως λιγες μαχες αν και τελειωσε σχετικα γρηγορα η ταινια.Μου φανηκε λιγη...ηθελα κι'αλλο :cry: :cry: :cry:

Βαζω ενα 7,5/10.

Χτες ειδα το the resident. Εμεινα ικανοποιημενη απο την ταινια, ειχε ανατροπη, ενταση, αγωνια.. Οι ηθοποιοι δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, αλλα δε με χαλαγαν κιολας

Η ταινια εξερευνα ενα σεναριο - νομιζω βασιζεται σε βιβλιο - απο τα πολλα.Πιθανοτατα γελοιο και κινηματογραφικο αλλα για τον Σαιξπηρ - οπως και για τον Ομηρο - οι περισσοτεροι πλεον υποστηριζουν οτι δεν ηταν ενα προσωπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...