lefter Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 under suspicion (1991) http://www.imdb.com/title/tt0105691/ καλη περιπετεια με σχετικη αγωνια και ανατροπη (7/10)
LuLa69 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 captain america 2 για εφήβους και φανατικούς οπαδούς ολοι οι υπόλοιποι άπλα δεν υπαρχει λόγος να το δείτε + μερικές έξυπνες ατάκες , cgi γραφικά - πολλα κλισέ, σενάριο που το έχουμε ξαναδεί 100 φόρες , η ερμηνεια του πρωταγωνιστή 6/10 1
kostool13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 για εφήβους και φανατικούς οπαδούς Δε θα απαντούσα κανονικά αλλά έχω βαρεθεί αυτά τα passive-aggressive σχόλια όπου "και καλά" κάποιος λέει απλά τη γνώμη του, αλλά προσβάλλει έμμεσα και προκαταβολικά και όσους δε συμφωνούν. Εγώ ούτε έφηβος είμαι ούτε οπαδός του captain america, αλλά καραγούσταρα όπως και όλοι όσοι ξέρω που το έχουν δει... Κάνοντας μια γύρα στο internet βλέπω ότι και το 80-90% reviewers και κοινού επίσης γούσταρε, οπότε μήπως (λέμε τώρα) πρόκειται απλά για περίπτωση shit taste εκ μέρους σου; 1
bnvdarklord Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δε θα απαντούσα κανονικά αλλά έχω βαρεθεί αυτά τα passive-aggressive σχόλια όπου "και καλά" κάποιος λέει απλά τη γνώμη του, αλλά προσβάλλει έμμεσα και προκαταβολικά και όσους δε συμφωνούν. Εγώ ούτε έφηβος είμαι ούτε οπαδός του captain america, αλλά καραγούσταρα όπως και όλοι όσοι ξέρω που το έχουν δει... Κάνοντας μια γύρα στο internet βλέπω ότι και το 80-90% reviewers και κοινού επίσης γούσταρε, οπότε μήπως (λέμε τώρα) πρόκειται απλά για περίπτωση shit taste εκ μέρους σου; Μήπως κανεις ακριβώς το ίδιο; 2
gavros10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Joe Οτι εχουν πει οι προηγουμενοι. Εγραψα ως επιβεβαιωση και για να δωσω ενα παραπανω κινητρο
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Solaris 1972 Δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι έγινε στο τέλος αλλα το ταινιακι ήταν παραπάνω απο καλο... 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Joe Εξαιρετικη ταινια, πολυ καλος ο Cage αλλα και το υπολοιπο cast ωραια σκηνοθεσια . 8/10
alex_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 300 rise of the empire. Ακόμα και αν παραλείψουμε τις αναμενόμενες ιστορικές ανακρίβειες (που δεν ενοχλούν όποιον γνωρίζει τι πάει να δει όπως εγώ), πρόκειται για μια βαρετή ταινία με λάθος δομή, χωρίς συνοχή που παρόλα αυτά και καταφέρνει να γίνεται προβλέψιμη. Κακές ερμηνίες (εκτός της Eva Green), μέτρια σκηνοθεσία, κακή φωτογραφία (πολύ ομίχλη και γκριζάρισμα) με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην είναι ξεκάθαρο τι βλέπεις στην οθόνη. Σενάριο επίσης κακό (από τα χειρότερα motivational speech πριν την μάχη που έχω δει πχ.) Γενικά καμία σχέση με το πρώτο 300. 5/10, μου φάνηκε πολύ περίεργο που είναι κοντά στο 7 στο imdb, σπάνια διαφωνούμε. 2
bazinga13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Χθες το βραδυ ειδα το πολυδιαφημιζομενο Joe του Nicolas Cage,ξερω οτι μερικοι θα ξενερωσετε αλλα δεν καταφερα να φτασω ουτε μεχρι την μεση της ταινιας και πηρε τον δρομο της κι αυτη προς τον καδο ανακυκλωσης. Ειδατε τελικα ποσο υποκειμενικα εινα τα πραγματα?περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,δεν παει μια ταινια να εχει παρει 30 οσκαρ αμα δεν ειναι του γουστου σου δεν ειναι,τελος,και το λεω αυτο διοτι διαβαζω πολλους που ασκουν αδικη κριτικη επειδη καποιος τους προσβαλε την αγαπημενη τους ταινια η επειδη δεν συμφωνουν μαζι του. Προσωπικα επειδη ειμαι μεγαλος σε ηλικια και εχω δει απειρες ταινιες ποτε δεν ακουω την κριση καποιου για μια ταινια,ΜΑ ΠΟΤΕ αμα δεν την δω πρωτα εγω και ουτε επηρεαζομαι απο την δημοτικοτητα μιας ταινιας,γι αυτο χαλαρωστε και απολαυστε το και μην φρικαρετε τζαμπα 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Site: DomHemingway Eνω ο συγχρονος αγγλικος κινηματογραφος στο στυλ του trainspotting,Guy Ritchie μου αρεσει ,ειπα να το δω και αυτο . DONT just DONT.Eκτος απο την ερμηνεια του Jude Law και μια αναφτρα Ρουμανα δεν υπαρχει αλλος λογος να το δειτε . 4,5/10
kgian Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 The secret life of Walter Mitty Καλό ήταν. Ωραία φωτογραφία, ωραία μουσική. Αν και είχα καταλάβει τι θα γίνει δεν βαρέθηκα. 6/10 άνετα.
devil-ji Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 21 Gramms Πολυ καλες ερμηνειες απο τους 3 πρωταγωνιστες και γενικα πολυ δυνατη ταινια... Η ταινια ειναι σαν ''παζλ'' κρατωντας αμειωτο το ενδιαφερον χωρις να σε μπερδευει .
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt1408253/ Ride Along 7/10 Αρκετα καλη αστυνομικη κωμωδια Καιρο ειχα να γελασω με κωμωδια
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ειδα το Shame http://www.imdb.com/title/tt1723811/?ref_=nv_sr_3 Ο Μιχαλακης ειναι καλο χαρτι σαν ηθοποιος τελικα. Η ταινια ειναι αργη, η καμερα γενικα παραμενει σταθερη στα πλανα της και οι διαλογοι ειναι σχετικα λιγοι και χρησιμοποιουνται για να ενωσουν τις σκηνες μεταξυ τους. Ειναι αρκετα καταθληπτικη σαν concept και εκτελεση και φυσικα η ταινια εχει full frontal γυμνο τοσο απο τον Μιχαλακη οσο και απο ολες τις θυληκες παρουσιες στην ταινια. Δεν ηταν ταινια του γουστου μου να πω την αληθεια αν και την ειδα μεχρι το τελος σχετικα ανετα. Προτεινεται για οσους τους αρεσει το εναλλακτικο σινεμα ή για οσους τους αρεσουν οι καταθληπτικες ταινιες. Απο εμενα παιρνει ενα 6/10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις