Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το λες αφού το είδα ευχάριστα. Δεν είπα οτι ειναι η ταινία απλώς βλέπετε δεν βαρέθηκα.

Που να δεις και την ζηνα που επαιζε στο star..επος.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είδα χθες το Captain America:The Winter Soldier!!!Ωραία ταινία που πιστεύω ότι αξίζει να τη δει κανείς!!Είχε κάποιες κλασικές αμερικανιές που λέμε,αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή!

Δημοσ.

Εγώ είδα χθες το Captain America:The Winter Soldier!!!Ωραία ταινία που πιστεύω ότι αξίζει να τη δει κανείς!!Είχε κάποιες κλασικές αμερικανιές που λέμε,αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή!

σινεμα?

Δημοσ.

Μολις ειδα το Blood and Bone Link.png Site: Imdb

Αρκετα καλη ταινια και αρκετο ξυλο.
Επεισης πολυ ωραια (αν και παλια λιγο) ειναι το Blue Streak Link.png Site: Imdb

εχει πολυ γελιο

Δημοσ.

Homefront

Κλασσικη Statham περιπετεια.Τιποτα το ιδιαιτερο. Αμα βαριεσαι καλη ειναι.

Δημοσ.

Είχε αμερικανιές το captain america??  :confused: 

• Like 5
Δημοσ.

To captain america η ταινια ειναι για εφηβικο κοινο? δηλ σαν το σπαιντερμαν η μπορει να τη δει και καπιος μεγαλυτερος..οκ ειναι    superhero movie        αλλα και το arrow    ειναι, απλα ειναι σκοτεινο και οχι τοσο παιδικο σε καπια σημεια.στο CA   ειναι ετσι σαν το arrow   η σαν τα  Iron man spiderman  .θελω να το δω απο περιεργεια αλλα στο Avengers  ειχα βαρεθει και αν δεν επαιζε ο ρομπερτ θα κλαιγα τα λεφτα

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1717715/

monkey king

δεν ειναι τιποτα τρομερο, αλλα δεν του αξιζει και η βαθμολογια στο Imdb, heavy cgi για οσους τους αρεσουν αυτα τα πραγματα, ισως πολυ φωτεινο ομως, με αποτελεσμα να μην χτυπαει στο ματι....

εμενα μου αρεσει το journey to the west σκηνικο, οποτε δεν με χαλασε...ουσιαστικα ειναι prequel του 

http://www.imdb.com/title/tt2017561

δεν ειναι τοσσο καλη ταινια, αλλα παλι βλεπεται

Δημοσ.

Link.png Site: TheIceman

Ευκολα ενα 7αρακι απο μενα. Δυνατες ερμηνειες, πολυ πολυ πολυ καλο καστινγκ και αυθεντικη αποδοση των 70ς.

Αυτος ο πουστης ο Michael shannon, τι ογκολιθος ειναι. Σαν μενιρ ειναι να πουμε.

Γουστερεις γκανγκστερς?εδω εισαι?

Κ-18 ftw

Δημοσ.

To captain america η ταινια ειναι για εφηβικο κοινο? δηλ σαν το σπαιντερμαν η μπορει να τη δει και καπιος μεγαλυτερος..οκ ειναι    superhero movie        αλλα και το arrow    ειναι, απλα ειναι σκοτεινο και οχι τοσο παιδικο σε καπια σημεια.στο CA   ειναι ετσι σαν το arrow   η σαν τα  Iron man spiderman  .θελω να το δω απο περιεργεια αλλα στο Avengers  ειχα βαρεθει και αν δεν επαιζε ο ρομπερτ θα κλαιγα τα λεφτα

Δες το... Αν αυτό ήταν που σε ενοχλούσε, δεν έχει το ανάλαφρο/κωμικό στυλ των Avengers, IronMan3, Thor2 (για spiderman ούτε λόγος) κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...