RottenLungs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Θα το δώ τώρα (A Dangerous Method) και θα σας πώ κι εγώ. Γενικότερα πάντως εγω έχω μεγάλο θαυμασμό για τον Viggo Mortensen, δεν έχω δεί ταινία του που να μην μου αρέσει. Θα δείξει...
Rabican Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το the good του viggo το εχεις δει; σ αρεσε;
taroutatsou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω να έχει παίξει σε ταινία όπως στο Road...
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Θα πάω σύντομα να το δω, αλλα άκουγα καλά λόγια και εντυπώσεις... δεν μπορω να ξερω τι ακουσες αλλα να ξερεις οτι οι ερμηνειες ειναι καλες αλλα καποια σημεια των διαλογων ειναι για ψυχολογους & το ουσιαστικό κομμάτι είναι [γνωση] είναι μικρο
fearwhatnow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Shame 8.3/10 Αλλη μια εξαισια ταινια που στην Ακαδημια ντραπηκαν να δουν..
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν μόλις είδα το "A Dangerous Method" δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή γιατι η ταινία πολυ απλά δεν σε άφηνε καθόλου να χαλαρώσεις. Σε εξανάγκαζε να μπείς στην διαδικασία να καταλάβεις την ψυχολογία των δύο ανδρών και της μίας γυναίκας (καλύτερη μετάφραση θα βοηθούσε σίγουρα περισσότερο). και αυτό ήταν που μου άρεσε, δεν σου έδινε μασημένη τροφή. Καλα οι ερμηνείες απίστευτες, ταλεντάρες όλοι τους, όχι οτι δεν το ξέραμε. Ακόμα και η Keira Knightley, την οποία δεν πολυ συμπαθώ, παραδέχομαι οτι είναι απίστευτη ηθοποιός (σχεδόν σε όλες τις ταινίες την είναι εξαιρετική). Δεν την θεωρώ βαριά, ούτε κουραστική εκτός αν είσαι πτώμα απο την δουλειά. Εγω της βάζω ένα 7/10 και όχι παραπάνω γιατι ενώ ήταν πολύ καλή, δεν μπορείς να την πεί εξαιρετική. Σαν ταινία δεν θα μπορούσε να κάνουν κάτι παραπάνω οι δημιουργοί, ίσως άμα ήταν μία σειρά 4-5 επεισοδίων να μπορούσε να γίνει πιο πλήρης και απολαυστική.
star12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Eιδα το στενα περιθωρια.αν εξαιρεσεις το γεγονος πως η ταινια ειχε παρομοιο theme με το tower heist,< αν και εκεινο ηταν κωμωδια αλλα πανω κατω ηξερες πως θα κατελειγε το ολο πραγμα> και επισης αν εξαιρεσεις πως καπιες σκηνες θυμιζαν εντονα mission impossible,τοτε εχουμε να κανουμε με ενα καλογυρισμενο θριλερ με δραση αρκετη αγωνια ανατροπες,μια elizabeth banks σεξι οσο ποτε ,ο sam warthington τα σπαγε,και γενικα μια ταινια που περναει ευχαριστα η ωρα σου στο σινεμα.ενα 7 για μενα και πρωτη φορα που σκεφτηκα κριμα που δεν τη κατεβασα .... Παμε τωρα για το woman in black. ελπιζω μην ειναι παπαρια το εργο μιας και του 87 η βερσιον ειναι πιο σκερι και απ την εκτη αισθηση
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το the good του viggo το εχεις δει; σ αρεσε; Όχι γιατι δεν το είχα πάρει πρέφα ενω είχα κοιτάξει παλαιότερα για ταινίες του. Τώρα που μιλάμε μου έρχεται απο το θείο και μόλις το δώ θα σου πώ άποψη. Πάω να την πέσω τώρα γιατι έχω εργαστήριο στις 12...
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Shame 8.3/10 Αλλη μια εξαισια ταινια που στην Ακαδημια ντραπηκαν να δουν.. Για ποια ακαδημια μιλας? Εξωτερικο την ειδες?
DKNI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον εννοει την Ακαδημια Τεχνων της Αμερικης που δινει τα Οσκαρ
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον εννοει την Ακαδημια Τεχνων της Αμερικης που δινει τα Οσκαρ Μηπως αρνηθηκαν να τους πασαρουν Screener για να μην το leak-ιασουν?
Marria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αρχισα ενα παλιο μου χομπυ. Βρηκα υποτιτλους για μια ιταλικη ταινια, αγγλικους, και αρχισα την μεταφραση. Εννοειται μετα θα κανω και την ενσωματωση με την ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις