Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ender's Game: Καλη sci-fi ταινια! Ειχε καλες σκηνες και περασε ευκλα η ωρα...Το μονο που με πειραξε ηταν οι μικρες ηλικιες των πρωταγωνιστων που καθιστουν το εργο νεανικη περιπετεια. Τελικα 6,5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Close Encounters Of The Third Kind

Σπουδαια ταινια. Ξεκινησε οσο πιο δυνατα γινοταν, εκανε μια κοιλια και τελειωσε φανταστικα. Για να μην λεμε και βλακειες το σεναριο και οι ερμηνιες σαν να μην υπηρχαν, η σκηνοθεσια ηταν το παν. Ψαχνω να βρω λεπτομεριες για το πως γυρισαν καποιες σκηνες και δεν βρισκω τιποτα, θα αρκεστω στην φαντασια μου απο οτι φαινεται 

• Like 1
Δημοσ.

Only lovers left alive

Α take in immortality κι έτσι. Έπαιξε λίγο με τα what if που μου αρέσουν πολύ σε τέτοιες ταινίες. Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφοι πρωταγωνιστές, διάφορα μηνύματα, trippy ταινιούλα για βραδάκι.

μου θυμισε πολυ το hunger σε ατμοσφαιρα, μου αρεσε γενικα, αλλα ημουν σε καταλληλη διαθεση για μια τετοια ταινια...be warned

Δημοσ.

The elephant man.

Καταπληκτικη ταινια

αν εννοεις του David Lynch συμφωνω και εγω. υπεροχη

Υπέροχη, όντως και μάλλον για ιδιαίτερης ψυχικής αντοχής θεατές. Βαριά κι ασήκωτη!

Κονταροχτυπιέται με αυτή, για το ποια θα σού ανεβάσει περισσότερο τη διάθεση... :cry:

• Like 1
Δημοσ.
gavros10, on 06 Apr 2014 - 01:56 AM, said:

Close Encounters Of The Third Kind

Σπουδαια ταινια. Ξεκινησε οσο πιο δυνατα γινοταν, εκανε μια κοιλια και τελειωσε φανταστικα. Για να μην λεμε και βλακειες το σεναριο και οι ερμηνιες σαν να μην υπηρχαν, η σκηνοθεσια ηταν το παν. Ψαχνω να βρω λεπτομεριες για το πως γυρισαν καποιες σκηνες και δεν βρισκω τιποτα, θα αρκεστω στην φαντασια μου απο οτι φαινεται 

νομίζω στα βίδεο κλάμπ κυκλοφορεί συλλεκτική κόπια με δύο δισκάκια που το ένα έχει έξτρα οπότε μπορεί να σου λύσει κάποιες απορίες

Δημοσ.

the legend of hercules...

δεν ξερω αν εχει υποθει απο κανεναν τιποτα για την συγκεκριμενη ταινια...αλλα για να προλαβω τον οποιονδηποτε απο το να την δει θα δωσω ενα 2/10 γιατι ειναι ενα αισχος....Απο τον καπεταν σωτηρη να ξεκινησω η να σταματησω στο οτι εμπλεξαν και γερμανους στην ταινια...?!?!?!?!?

Πραγματικα μην την δει κανεις...ειναι εμετικη

• Like 1
Δημοσ.

Incendies

Καθαρο βαρυ δραμα. Αριστη σκηνοθεσια απο τον Villeneuve με καδραρισμενα πλανα και ζωντανη φωτογραφια.

Το τελος με τα δυο γραμματα ηταν συγκλονιστικο. Απορω πως δεν αυτοκτονησε. Επειδη ειχε καποιες βαριες αποκαλυψεις ειχα την εντυπωση οτι θα σταματαγαν την αναζητηση αλλα ξεχασα οτι ειναι ταινια. Δεν θυμαμαι να εχω παθει δυο φορες πραγματικο σοκ με αυτα που γινοντουσαν σε αλλη ταινια. Αν το καταλαβαινα απο πιο πριν οτι εκει παει ισως να ημουν πιο συγκρατημενος. Με ενοχλησε παντως η σκηνη που ο επιστατης λεει στην κορη οτι η μανα της βιάστηκε το '72 και αντι να καταλαβει οτι γεννησε δυο παιδια καταλαβαινει οτι ο αδερφος που ψαχνουν γεννηθηκε τοτε. Και στην επομενη σκηνη που περνει τον αδερφο της τηλεφωνο υπαρχει τεραστια ενταση αλλα για λαθος λογο. Ειλικρινα απορω με το σεναριο σε αυτο το σημειο.

Δημοσ.

Κονταροχτυπιέται με αυτή, για το ποια θα σού ανεβάσει περισσότερο τη διάθεση... :cry:

Και να παίζει το One από τους Metallica στο background?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...