viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Special id 2013 Οχι και απο τα καλυτερα του Hide and seek 2013 Διαμαντακι επιπέδου I saw the devil.
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 12 χρονια σκλαβος Πολυ καλη ταινια Ραγισμενα ονειρα Δυνατη ανθρωπινη ιστορια. Ο συνηγορος Τζαμπα οι ηθοποιοι που επαιζαν.Μια βαρεμαρα και μιση Οι λεξεις Νομιζω οτι ηταν μια χαμενη ευκαιρια για μια εξαιρετικη ταινια .Καλουτσικη 1
vfragos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Special id 2013 Οχι και απο τα καλυτερα του Hide and seek 2013 Διαμαντακι επιπέδου I saw the devil. Ένα link για την ταινία Hide and seek γιατί δεν βρήκα κάτι; Αν είναι επίπεδου όπως λες i saw the devil πρέπει να την δω άμεσα!
kfk21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ένα link για την ταινία Hide and seek γιατί δεν βρήκα κάτι; Αν είναι επίπεδου όπως λες i saw the devil πρέπει να την δω άμεσα! http://www.imdb.com/title/tt3155654/ 1
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ένα link για την ταινία Hide and seek γιατί δεν βρήκα κάτι; Αν είναι επίπεδου όπως λες i saw the devil πρέπει να την δω άμεσα! sure http://www.imdb.com/title/tt3155654/ 1
Fan Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 The Lone Ranger Επική μπούρδα και διασυρμός του Johnny Depp. Ούτε μέχρι τη μέση δεν άντεξα μετά με έπιασε το κεφάλι από την αηδία. 3/10 Homefront Προβλέψιμη ταινία (στυλ βιντεοκασέτας) με Statham να δέρνει κλασικά. Τίμια ταινία όμως που αντέχεται για ένα βράδυ. 5.5/10 Oldboy (2003) Παρόλο που στην αρχή ζαλίζεσαι μέχρι να καταλάβεις τί γίνεται σε αφήνει στο τέλος με μια παράξενη γεύση. Αξιζει, δεν την βλέπεις και την ξεχνάς 7,5/10
gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 A Separation Με εξιταρε πιο πολυ απο ολες αυτες που εχω δει τις τελευταιες ημερες και για αυτο γραφω. Το ζευγαρι για ιρανοι νομιζω οτι ηταν εξαιρετικα ομορφοι και καλλωπισμενοι σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους. Και εδω ολη η ταινια βρισκεται στο σεναριο. Βγηκε ενα καλο διωρο αλλα το θεωρω τραβηγμενο. Παραγοντες οπως η θρησκεια, το συστημα δικαιοσυνης του ιραν, το οτι δεν ελεγαν τα ακριβη γεγονοτα οταν τους ρωταγε ο δικαστης συν οτι δεν ελεγαν οτι επρεπε για να ελαφρυνουν την θεση του και τελος ο αντρας της εγκυου ο οποιος λογω χρεων ηταν σε μειονεκτικη θεση και εριχνε κατα πολυ το επιπεδο της διαδικασιας εκαναν την εξελιξη του σεναριου δυσκολη και ανυποφορη. Αργησε να ξεκινησει για τα καλα η ταινια αλλα οταν το εκανε δεν υπηρχε τιποτα να την σταματησει. Η κορη διενεργουσε ως απο μηχανης θεος και προχωραγε η πλοκη. Αυτο που με ενοχλησε ηταν η επιλογη του κονσεπτ. Ο φαραντι (σκηνοθετης και σεναριογραφος της ταινιας) διαλεξε μια οικογενεια σε κριση και απο ενα ασυμαντο γεγονος επεσε πανω σε μια φτωχη οιγενεια με χρεη. Η απολυτη ευκαιρια των δευτερων (της προτασης οχι ταξικα) να κυνηγησουν την υποθεση Το απολυτο σημειο ειναι οτι η γυναικα ξαναγυρναει με το κλειδι του σπιτιου ενω την εχει ηδη διωξει μια φορα με αρκετα νευρα. Πως μια εγκυος γυναικα βρισκει αυτο το θρασος να το κανει απλα για να μην την θεωρει κλεφτρα; Απλα δεν το βρισκει, η σκηνη δεν υφισταται ποτε ΥΓ 15εκ ιρανικα ρειλ αντιστοιχουν σε 429.856 ευρω με την ισοτιμια να ειναι 1 IRR = 0.0000286570 EUR. Επισης 40εκ ιρανικα ρειλ ειναι 1,147.23 ευρω*. Συμφωνα με το xe.com *Η απαντηση μου σε οσους θελουν - ηθελαν να γυρισουμε στο ευρω. Εκτος και αν ηταν 100% οτι θα ειμασταν οικονομικα ανωτεροι απο το ιραν
kgian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ender's game Εξαιρετική μεταφορά ενός βραβευμένους βιβλίου. Πάνε Χανιά που έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν μου φάνηκε πως έλειπε κάτι. Σε κάποιον που δεν το έχει διαβάσει ίσως κάποια σημεία να του φανούν ασύνδετα αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω γιατί ίσως με έχει επηρεάσει το βιβλίο. Καλή μεταφορά πάντως.. 1
linkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 A Separation Με εξιταρε πιο πολυ απο ολες αυτες που εχω δει τις τελευταιες ημερες και για αυτο γραφω. Το ζευγαρι για ιρανοι νομιζω οτι ηταν εξαιρετικα ομορφοι και καλλωπισμενοι σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους. Και εδω ολη η ταινια βρισκεται στο σεναριο. Βγηκε ενα καλο διωρο αλλα το θεωρω τραβηγμενο. Παραγοντες οπως η θρησκεια, το συστημα δικαιοσυνης του ιραν, το οτι δεν ελεγαν τα ακριβη γεγονοτα οταν τους ρωταγε ο δικαστης συν οτι δεν ελεγαν οτι επρεπε για να ελαφρυνουν την θεση του και τελος ο αντρας της εγκυου ο οποιος λογω χρεων ηταν σε μειονεκτικη θεση και εριχνε κατα πολυ το επιπεδο της διαδικασιας εκαναν την εξελιξη του σεναριου δυσκολη και ανυποφορη. Αργησε να ξεκινησει για τα καλα η ταινια αλλα οταν το εκανε δεν υπηρχε τιποτα να την σταματησει. Η κορη διενεργουσε ως απο μηχανης θεος και προχωραγε η πλοκη. Αυτο που με ενοχλησε ηταν η επιλογη του κονσεπτ. Ο φαραντι (σκηνοθετης και σεναριογραφος της ταινιας) διαλεξε μια οικογενεια σε κριση και απο ενα ασυμαντο γεγονος επεσε πανω σε μια φτωχη οιγενεια με χρεη. Η απολυτη ευκαιρια των δευτερων (της προτασης οχι ταξικα) να κυνηγησουν την υποθεση Το απολυτο σημειο ειναι οτι η γυναικα ξαναγυρναει με το κλειδι του σπιτιου ενω την εχει ηδη διωξει μια φορα με αρκετα νευρα. Πως μια εγκυος γυναικα βρισκει αυτο το θρασος να το κανει απλα για να μην την θεωρει κλεφτρα; Απλα δεν το βρισκει, η σκηνη δεν υφισταται ποτε ΥΓ 15εκ ιρανικα ρειλ αντιστοιχουν σε 429.856 ευρω με την ισοτιμια να ειναι 1 IRR = 0.0000286570 EUR. Επισης 40εκ ιρανικα ρειλ ειναι 1,147.23 ευρω*. Συμφωνα με το xe.com *Η απαντηση μου σε οσους θελουν - ηθελαν να γυρισουμε στο ευρω. Εκτος και αν ηταν 100% οτι θα ειμασταν οικονομικα ανωτεροι απο το ιραν Tι εννοεις με το "για Ιρανοι?"
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Tι εννοεις με το "για Ιρανοι?" Για κατώτερη φυλή. Εκεί δε βρίσκεις Άρειο dna που θα αποτελέσει τη μαγιά για να φτιάξουμε τους ανθρώπους που όλοι ονειρευόμαστε. 2
gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Tι εννοεις με το "για Ιρανοι?" Παραλιγο να κανω ενα ποστ χωρις αντιδρασεις... παραλιγο. Για καποιο λογο στο μυαλο μου δεν τους εχω και για μοντελα. Το ζευγος ομως θα μπορουσε καλλιστα να ειναι. Αν τους δεις σε σχεση με το υπολοιπο καστ και τους κομπαρσους ειναι κλασεις ανωτεροι (Επαναλαμβανω, οχι ταξικα) 1
linkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παραλιγο να κανω ενα ποστ χωρις αντιδρασεις... παραλιγο. Για καποιο λογο στο μυαλο μου δεν τους εχω και για μοντελα. Το ζευγος ομως θα μπορουσε καλλιστα να ειναι. Αν τους δεις σε σχεση με το υπολοιπο καστ και τους κομπαρσους ειναι κλασεις ανωτεροι (Επαναλαμβανω, οχι ταξικα) Mην αγχωνεσαι γαυρε, δεν εχω διαθεση να κραχτουμε! Απλα εχοντας γνωρισει ουκ ολιγες Ιρανες, ειναι εξισου αν οχι πιο ωραιες απο τις Ελληνιδες (σε περιπτωση που θεωρεις τους Ελληνες μοντελα!). Διαφορετικα χαρακτηριστικα αλλα πολυ ομορφος λαος. 1
Sed22 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Site: Ασταδιαλα Που να με παρει νυχτιατικα. Ειχα να κοιταξω πισω απο τον ωμο μου απο τοτε που ειδα το The Descent. Τι ψυχωτικη ταινια ηταν αυτη. Δεν εχει να κανει με τρομο αλλα με παρανοια που δημιουργειται απο το αισθημα της απωλειας. Μην τη δειτε με γυναικα μαζι παρολο που φαινεται γυναικουλιστικη. Και αυτη η γαμημενη η μουσικη ωρες ωρες θυμιζε την εισαγωγη του Little Music Box απο Septic Flesh. 9/10 μονο και μονο που με εκανε να "νιωσω" και για τα χειλη της Βiel. Μα ποσο παρανοια πια........ Μας δουλευεεις ρε φιλε ? μηπως εβαλες αλλη ταινια ? ουτε καν να σε τρομαξει
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Νoah. Συμπαθητικη ταινια, αλλα πολυ κουραστικη σε σημεια. Το μονο που αξιζε καπως κατα τη γνωμη μου ηταν τα εφε, που κι αυτα δεν ειχαν το super wow effect που περιμενα. Δεν την ειδα σε 3D παντως, οποτε εκει ισως ειναι καλυτερη. Θα εβαζα οριακα 5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις