Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: The Secret Life of Walter Mitty

Και ενω  εχει παιξει τα τελευταια χρονια σε  ενα ατελειωτο σερι  απο αποτυχιες σε ολα τα επιπεδα ο  Ben Stiller ,αποφασισα να την δω μετα και απο την υψηλη βαθμολογια στο imdb που ειναι μια  ενδειξη.

Προκειται για ισως την καλυτερη δουλεια του οχι ερμηνευτικα ουτε ως κωμωδια (που δεν ειναι ).Σκηνοθετει εντυπωσιακα για το επιπεδο του ,η ταινια εχει πολυ καλη φωτογραφια και παραγωγη.Oι εικονες απο τις χωρες εινα εκπληκτικες και σιγουρα δεν θα αφησουν ασυγκινητους  οσους αγαπανε τα ταξιδια .

7,5/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτάξτε,εγώ που το δα το Need For Speed τις προάλλες στο cinema για να πω κι την αλήθεια δεν με τρέλανε.Είχε αρκετά οκ effects,πιο πολύ racing από το Fast And Furious (τουλάχιστον τα 3 τελευταία) ειρωνεία έτσι  ;) και εντάξει ηθοποιούς.θα έλεγα...

Το μόνο stand out αρνητικό για εμένα ήταν το story,πολύ κλισέ...κλασσικό παιχνίδι εκδίκησης μου φάνηκε.

Ένα 6/10 το πολύ.

Δημοσ.

ειδα το Νωε προχτες στο σινεμα....6/10 ... δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο..ηθελε η κοπελα μου να το δουμε αλλιως ηξερα οτι ηταν πατατα που τη βλεπεις και σπιτι απλα για να περασουν 2 ωριτσες...

Δημοσ.

Παιδιά μην δίνετε λεφτά στο cinema χωρίς λόγο αν είναι να πάτε πηγαίνετε για καλή ταινία και vmax  :-D

Δημοσ.

Wolf of Wall Street

Την είδα! Αρχικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό:

Από κει και πέρα αυτό που έλειπε από την ταινία, ήταν η απογείωση. Η αποθέωση του πρωταγωνιστή. Αυτή η σκηνή που όταν θες να δώσεις το ζουμί της ταινίας σε ένα φίλο σου, απλά του στέλνεις το απόσπασμα στο youtube. Αυτή η σκηνή που, όπως είπες, σε κάνει να σιχαίνεσαι τον πρωταγωνιστή αλλά από την άλλη σου περνάει τόσο ξεκάθαρα το μήνυμα του "μια νύχτα μου η ζωή σου όλη καημένε" Για παράδειγμα

Είναι απογοητευτικό πολύ λιγότερο γνωστές ταινίες να έχουν απίστευτα 5λεπτα και να λείπει κάτι παρόμοιο από το Wolf of Wall Street. Το να πηδάει την άλλη πάνω στα εκατομμύρια, το να κατουράει ο άλλος τα subpoenas, το να βλέπεις 7 ζευγάρια βυζιά ΔΕΝ είναι αποθεωτική σκηνή, για τέτοιες ταινίες.

Θα μπορούσε πχ να υπάρχει ατακάρα όταν οι δύο ηθοποιάρες βρίσκονταν στο ίδιο πλάνο.

Αυτό που με ξένισε στην ταινία είναι ότι ακόμα και ο μεγάλος Scorsese έπεσε στην κλισεδιά του "αλήτη με την χρυσή καρδιά". Ο πραγματικός Belfort έδωσε στεγνά τους συνεργάτες του για να σώσει το τομάρι του. End of story. Ούτε hint, ούτε loyalty above all, ούτε φιλαράκια που δείχνει η ταινία.

Αντιθέτως ο απίστευτος Gordon Gekko ήταν γνήσιος μαλάκας μέχρι τέλους. Έβγαζε μια υπεροψία απέναντι στους άλλους, όλες τις στιγμές, μαχαίρωνε πισώπλατα στο δευτερόλεπτο, κι αυτό σου δημιουργούσε πραγματική απέχθεια. Γι' αυτό και το όνομα του χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της απληστίας σχεδόν 30 μετά, πράγμα που δεν θα ισχύει για τον Belfort/DiCaprio το ...2044 ας πούμε.

Καταλαβαίνω απόλυτα πάντως το 8.4 του IMDB. Έχει πολύ καιρό να βγει ταινία τόσο δημοφιλής και τόσο show-off, με απίστευτο πρωταγωνιστή κι απίστευτο σκηνοθέτη. Την απόλαυσα, κότερα, λεφτά, γκόμενες, ναρκωτικά, wall street, FBI, κοστούμια, καταχρήσεις, ελικόπτερα, αμάξια, τα είχε όλα. Το Margin Call ήταν πολύ ήπιο και το Wall Street 2 ούτε κατά διάννοια δεν κατάφερε να το πετύχει αυτό.

To παρατηρώ τώρα που το λες. Σχετικά με την κορύφωση εννοώ. Αλλά απο όσο μπορώ να θυμηθώ, ο Σκορτσέζε δεν το είχε ποτέ στις ταινίες του. Απλα ελεγε την ιστορία που είχε να πει, απο την αρχη μέχρι το τέλος χωρίς να ανεβοκατεβάζει το feeling.

Δημοσ.

καλά για το need for speed πηγες και έδωσες 7/8 € εισητηριο βρε συ?

Ε,εντάξει,το χα περιέργεια να δω πως είναι η ταινία διότι είμαι fan του Need For Speed και ενθουσιάστηκα όταν το έμαθα πως θα βγει στο cinema μα μετά από αυτό που είδα,απογοητεύτηκα κάπως.

Δημοσ.

Είδα τον συνάδελφο Capetan America 2 :P  πολύ καλό,ισοροπημένο, με ωραία πλοκή και με την σωστή δόση κλωτσοπατινάδας.Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον απο την αρχή μέχρι το τέλος.Κάτι που δεν μπόρεσα να κρίνω και ούτε προβλέπω να μπορέσω να κρίνω ποτέ είναι την απόδοση του 3DD αφού αφοσιώνομαι στο θέαμα και δεν σκέπτομαι την απόδοση των τριών διαστάσεων.Έχει δύο σκηνές μετά το τέλος οπότε μην βιαστείτε να φύγετε.Και μου άρεσε περισσότερο απο το πρώτο για να καταλάβετε πόσο καλό ήταν.Οι μάχες με τον κύριο αντίπαλό του φοβερές και τρομερές.Η σκάρλετ δεν βλεπόταν, ο ρόμπερτ τελείως ατάλαντος,ο μονόφθαλμος έχει μία σκηνή μα μία σκηνή που λες κοίτα να δεις ο τσίφτης δεν είναι μαμόθρεφτο και γραφιάς,και ο καλύτερος όλων ήταν ο τσάν λί :lol: όποιος θέλει σπόιλερ ή τμήματα πλοκής μου στέλνει ένα πεντάευρω και τον κατατοπίζω πλήρως :D ούτε να το δεί δεν θα χρειαστεί ^_^

Δημοσ.

Training day http://www.imdb.com/title/tt0139654/?ref_=ttcrv_crv_tt

Ένα από τα 2 οσκαράκια του denzel, ωραία και δυνατή ταινία για μένα, ήθελα καιρό να την δω και όλο έβλεπα κάτι άλλο,

δεν είναι καθόλου κουραστική, σε κρατάει σε εγρήγορση, και συνιστάται αρκετά για τους fan του denzel δίνει ρεσιτάλ.

http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/584622/resized_training-day-meme-generator-you-wanna-go-to-jail-or-you-wanna-go-home-17e3ce.jpg

Φράση κλειδί :D

8/10

Δημοσ.

Ghostbusters: Tην ειδα πριν λιγες μερες... Φοβερο το τραγουδι τηε εισαγωγης καταρχας! Ο Μαρει εκπληκτικος στο ρολο του! Τωρα στα της ταινιας περιμενα να εχει πολυ περισσοτερα φαντασματα και ξενερωσα λιγο....Επισης το τελευταιο μισαωρο δεν μου πολυ αρεσε. 6,5/10

Gravity: Το ειδα στην τηλεοραση, αλλα ακομα και εκει χαζευεις με τα πλανα της γης απο το διαστημα!!! Γενικα τα πλανα της ταινιας σου εκοβαν την ανασα...Σαν ταινια δεν ελεγε και πολλα, αν και ειχα ενα αγχος συνεχεια, αλλα περναει ανετα η ωρα. 7/10

Lone survivor: Πολυ ωραια ταινια, με αρκετη δραση και αρκετα αληθοφανης! Σε καποια σημεια νομιζα οτι εβλεπα το call of duty σε ταινια! Απο τις ωραιες ταινιες δρασης! 7,8/10

Δημοσ.

Veil 2013

Μπορει να ήξερες τι θα γίνει αλλα δεν ήταν κακο

Marionette the puppeteer

Μέτριο στην καλύτερη αλλα ειχε 2 καλά elements

Δημοσ.

Gravity: Το ειδα στην τηλεοραση, αλλα ακομα και εκει χαζευεις με τα πλανα της γης απο το διαστημα!!! Γενικα τα πλανα της ταινιας σου εκοβαν την ανασα...Σαν ταινια δεν ελεγε και πολλα, αν και ειχα ενα αγχος συνεχεια, αλλα περναει ανετα η ωρα. 7/10

Σαν ταινία όντως δεν έλεγε και πολλά,όχι ότι μπορούσαν να γίνουν και πολλά στο διάστημα μα οκ.

Πάντως τα πλάνα μερικές φορές πέρα από την πλάκα σε έκαναν να χεστείς πάνω σου,ήταν πράγματι θεαματικά και σε έκαναν να νιώθεις πως είσαι και συ εκεί πάνω...έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Θα έλεγα ένα 8/10 από εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Narcocultura

Μεξικανικη ναρκοκουλτουρα,μπαντες με αντιστοιχο ρεπερτοριο ,διαφορες μεταξυ 2 πολεων  που εφαπτονται  σε διαφορετικες χωρες και ενα πολυ δυνατο ντοκυμαντερ .

7/10

Δημοσ.

Μάλλον δεν ακούστηκε καθόλου και πολλοί δεν το ξέρουν, αλλά κυκλοφόρησε η ταινία Veronica Mars (σε dvd, online distribution και επιλεγμένα σινεμά του εξωτερικού νομίζω, οπότε στην Ελλάδα δεν πρέπει να'χει ακουστεί καν). Για όσους δεν το ξέρουν, η WB δέχτηκε να αναλάβει το distribution εφόσον ο παραγωγός (Rob Thomas) κατάφερνε να μαζέψει τα έξοδα για τα γυρίσματα κλπ. Έτσι και έγινε, η ταινία μάζεψε 5.7 εκατομμύρια ευρώ στο kickstarter.

Η ταινία φτιάχτηκε χάρη στους φανς, άρα και η πλοκή είναι κάπως "αφιερωμένη" στους φανς. Κλισέ από τη σειρά, οι περισσότεροι χαρακτηρες της σειράς επιστρέφουν έστω και για λίγο στον φακό κλπ. Το μυστήριο δεν με εξέπληξε όσο στη σειρά, και θα έλεγα ότι η ταινία παίρνει δυο διαφορετικές βαθμολογίες, χαλαρά ένα 9/10 για τους φανς της σειράς (όσοι βλέπατε τη σειρά θεωρώ πως πρέπει να δείτε και την ταινία), και ένα 7/10 για τους υπόλοιπους (όσο έχει και στο imdb δηλαδή).

Off-topic: Μόλις ανακάλυψα ότι βγήκε και βιβλίο Veronica Mars από τον Rob Thomas.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...