Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kairo 2001

Το είδα πριν λίγες μέρες,μπορώ να πω πάντως πως η Αμερικάνικη έκδοση του Pulse ήταν πιο ωραία κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Ηunger games 2 

To ιδιο τζερτζελιαρικο με το πρωτο.Αναμενω το 3 και την επανασταση .Φωτια και τσεκουρι στον snow  :P 

Bhopal: A Prayer for Rain

Bασισμενη σε αληθινα γεγονοτα.Πολυεθνικη,εργοστασιο,διαρροη,χιλιαδες θυματα,Ινδια,αποζημειωση της πλακας.

Καλουτσικη σαν ταινια.

Δημοσ.

Νώε.

6/10.

Ξεκινάω με τα αυτονόητα, οι χριστιανόπληκτοι να την αποφύγετε, δεν θα δείτε την γνωστή θρησκευτική ιστορία που γνωρίζετε με φοβερά εφφέ, θα δείτε μία διασκευή επηρεασμένη από αυτή, που προσπάθησε μάλλον να κάνει πολλά, και τελικά, κατά την γνώμη μου, δεν κατάφερε τίποτα.

Είναι η πρώτη ταινία του Αρονόφσκι που με απογοήτευσε.

Νομίζω πως η αρχική ιδέα ήταν καλή, μία βιβλική καταστροφή στα χέρια ενός σκοτεινού εφφετζή σκηνοθέτη που συνηθίζει να πειραματίζεται με διαφορετικά θέματα, να θέτει υπαρξιακά ερωτήματα και προβληματισμούς, με δυνατό budget και cast.

Η συνταγή απέτυχε γιατί δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω, ελάχιστες σκηνές θυμίζουν αυτό που περιμένεις να δεις από την αρχή, πολλές άλλες εστιάζουν σε κλισέ δράματα και προβλέψιμους διαλόγους, και η χαριστική βολή έρχεται με κάποιες εντυπωσιακές μάχες μεν, που μοιάζουν όμως να τις ξήλωσαν από άλλη ταινία και να τις πέταξαν μέσα για να πιάσουν και λίγο από το κοινό που τις προτιμά.

Κρίμα πραγματικά για το υλικό και το αρχικό potential.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Snowpiercer (2013)

Σε κάποιο σημείο με ψάρωσε, το πήγαινε καλά (για την κατηγορία της), αλλά έκανε κοιλιά από την μέση και μετά και στο τέλος έληξε άνευρα.

• Like 2
Δημοσ.

Escape plan. 

Δεν περίμενα πολλά, δεν είμαι fan των τελευταίων ταινιών που έχουν σταλονε η σβατζενεγκερ μέσα ακόμα και το expendables μου φαίνεται χάλια αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. Αρκετά καλό κρατάει το ενδιαφέρον, καλή ιδέα και σενάριο, σωστό pace, ότι πρέπει για το είδος του

6.5 γενικά, παραπάνω για το συγκεκριμένο είδος. 

Nebraska

Ήταν ότι περίμενα με βάση ότι είχα ακούσει και την βαθμολογία στο ιμδβ. Βλέπεται ευχάριστα θα το έλεγα λίγο overated καθώς το έχουν στο 8ρι εκεί. Άριστες ερμηνείες, απλή ιστορία, απλό σενάριο αλλά αυτό είναι που μετράει, έτσι εμβαθύνεις καλύτερα στα συναισθήματα και στην καθημερινότητα. 

7

Δημοσ.

what s eating Gilbert Grape (7.5/10)

ωραια ταινια με τον Leonardo di Caprio 18 χρονων εκπληκτικο στο ρολο του καθυστερημενου παιδιου. αν τον δει κανεις καταλαβαινει γιατι εφτασε εκει που εφτασε σημερα παναξια κατα τη γνωμη μου.             και βεβαια Johnny Depp νεαρος.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1450321/">filth 

Αυτο μάλιστα! Αυτή είναι ταινία από αυτές που είναι γυρισμένες για εμένα. Irrational, crazy, emotional, realistic, surealistic, depressing με φοβερές ερμηνείες. 

9/10  (γιατί το 10/10 είναι ρεσερβε για το trainspotting)

Δημοσ.

Μεταξυ αλλων ειδα εχθες το annie hall και σημερα το manhattan του woody allen. Οι ταινιες που κανει τα τελευταια χρονια μου αρεσουν αρκετα και απο οτι καταλαβα δεν ενιωσα και δεν μπηκα μεσα στις δυο αρχικες επειδη σιχαθηκα τον ηθοποιο woody allen. Με αηδιαζε. Περιμενα να δω αριστουργηματα για τον ερωτα, τις σχεσεις και ειδα τις επιτηδευμενες προσπαθειες του ανθρωπου woody allen να μας λεει οτι ειναι ομορφος, ιδιοφυια, εγκεφαλικος και αριστος εραστης. Τις φημες σχετικα με τους βιασμους που υπαρχουν χρονια και αναζωπυρωθηκαν τελευταια δεν τις πολυ πιστευα αλλα οπως τον εβλεπα να κινειται στον χωρο, να αγγιζει τις γυναικες και να εχει καποιες εμμονες και στις δυο ταινιες πεισθηκα απο τον ιδιο οτι πραγματι ειναι πιο πιθανο να τους εχει διαπραξει απο το να ειναι αθωος. Οι χαρακτηρες που "υποδυοταν" δεν ηταν φανταστικοι, καθε αλλο, ηταν μια ελαχιστα διαφορετικη ισως εκδοση του woody allen και επαιζε τον εαυτο του. 

Παρολο που ηταν 1.30 ωρα η καθε μια, ηταν τοσο νευρικες που νομιζα οτι ειχε περασει ενα δυσκολο 2ωρο

Δημοσ.

Link.png Site: Ασταδιαλα

Που να με παρει νυχτιατικα. Ειχα να κοιταξω πισω απο τον ωμο μου απο τοτε που ειδα το The Descent.

Τι ψυχωτικη ταινια ηταν αυτη. Δεν εχει να κανει με τρομο αλλα με παρανοια που δημιουργειται απο το αισθημα της απωλειας.

Μην τη δειτε με γυναικα μαζι παρολο που φαινεται γυναικουλιστικη.

Και αυτη η γαμημενη η μουσικη ωρες ωρες θυμιζε την εισαγωγη του Little Music Box απο Septic Flesh.

9/10 μονο και μονο που με εκανε να "νιωσω" και για τα χειλη της Βiel.

Μα ποσο παρανοια πια........

Δημοσ.

300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας (2014)
Αμφιβάλλω αν θα κάτσει άνθρωπος 2η φορά να την δει.
Κακή συνέχεια από ότι παρακολουθήσαμε το 2006 (μου άρεσε).
Απλά κατώτερο των προσδοκιών, τίποτα το αξιόλογο: 5/10

The Grey (2011)
Γελάει ο κόσμος: 2/10

Nymphomaniac: Vol. II (2013)

Χάσιμο χρόνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...