ScarletK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Only lovers left alive Α take in immortality κι έτσι. Έπαιξε λίγο με τα what if που μου αρέσουν πολύ σε τέτοιες ταινίες. Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφοι πρωταγωνιστές, διάφορα μηνύματα, trippy ταινιούλα για βραδάκι.
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Paranormal activity the marked ones<br><br> Νυστα Παιζει να εχει γυριστει σε ενα σαββατοκυριακο
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Noah 3d Περίμενα εναγωνίως να δώ το νέο πονημα του aronofsky αλλά η θέαση της ταινίας δεν δικαίωσε την προσμονή μου. Όχι ότι πρόκειται για κακή ταινία κάθε άλλο απλά της λείπει αυτό το wow factor. Δεν βοηθάει και η θεματολογία, λείπει και το στοιχείο της αγωνίας αφού ξέρεις εκεί των προτέρων την έκβαση....Καλό το 3d (εκπληκτικό ανά διαστήματα) η μουσική επένδυση απλώς συμπαθητική (ειναι η πρωτη φορα που γυρίζω χωρις να ψάξω το ost...το αφήνω γι αύριο μήπως μου ξέφυγε κάτι...για τον Mansell μιλάμε εξάλλου). Από πλευράς ηθοποιών παρόλο το δυνατό cast δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Οι ρόλοι εξάλλου όλων πλην του Crowe ειναι πραγματικά...δεύτεροι. 7αράκι
lefter Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ειδα το L.A. Confidential (8/10) http://www.imdb.com/title/tt0119488/?ref_=nv_sr_5 εξαιρετικη πλοκη, πανεξυπνο σεναριο και γενικα ταινια που βλεπεται ευχαριστα. το ειχα δει και τοτε αλλα πολλες φορες ενα εργο το βλεπεις με αλλο ματι μετα απο 20 χρονια 2
theobabis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Έκανα ακριβώς το ίδιο πριν κανά δίμηνο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που στο σινεμά δεν ήξερα κανέναν από τους τρεις και μου είχαν μείνει αρκετά καλές εντυπώσεις. Τωρά ενώ ξεκίνησε όπως το θυμόμουν, κυριολεκτικά από ένα σημείο και μετά μου ήταν ανυπόφορο. Έβλεπα τις ίδιες σκηνές, που κάθε άλλο παρά τις είχα ξεχάσει, αλλά κυριολεκτικά εστίαζα σε τελείως διαφορετικά σημεία και δεν άφηνα τίποτα να πέσει. Τόσο ίδιο και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικό, ότι ακριβώς έπαθα και με το λεόν. Μάλλον πρέπει να σταματήσω να τις ξαναβλέπω
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Site: Lone survivor Βασιζεται σε αληθινη ιστορια ,επιλεκτες ειδικες δυναμεις στο Αφγανισταν .Ενω συνηθως τετοιου ειδους ταινιες δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα η συγκεκριμενη ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στο να χαρακτηριστει ρεαλιστικη .Δυνατη ταινια δειτε την . 7,5/10
gavros10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Noah 3d Περίμενα εναγωνίως να δώ το νέο πονημα του aronofsky αλλά η θέαση της ταινίας δεν δικαίωσε την προσμονή μου. Όχι ότι πρόκειται για κακή ταινία κάθε άλλο απλά της λείπει αυτό το wow factor. Δεν βοηθάει και η θεματολογία, λείπει και το στοιχείο της αγωνίας αφού ξέρεις εκεί των προτέρων την έκβαση....Καλό το 3d (εκπληκτικό ανά διαστήματα) η μουσική επένδυση απλώς συμπαθητική (ειναι η πρωτη φορα που γυρίζω χωρις να ψάξω το ost...το αφήνω γι αύριο μήπως μου ξέφυγε κάτι...για τον Mansell μιλάμε εξάλλου). Από πλευράς ηθοποιών παρόλο το δυνατό cast δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Οι ρόλοι εξάλλου όλων πλην του Crowe ειναι πραγματικά...δεύτεροι. 7αράκι Το ost το εχω ακουσει ηδη 2 φορες. Δεν ειναι αυτο που περιμενα απο τον clint mansell. 1
kgian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 The Wolf of Wall Street Η ταινία σαφώς είχε καλά production values. 3 ώρες όμως νομίζω παραήταν μεγάλη. Ξενέρωσα που έδειχνε την ζωή του μεγαλοαπατεώνα και πως τον παρουσίαζε σαν πρότυπο (η ταινία βασίζεται σε βιβλίο που είναι αληθινή ιστορία). Η ηθοποιός που έπαιζε την γυναίκα του πανέμορφη. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Casualties of war Βασιζεται σε αληθινη ιστορια, δεν ειναι πολεμικη ταινια με την κλασσικη εννοια του ορου .Πολυ καλες ερμηνειες και cast . Μου αρεσε αρκετα 7,5/10
Iridium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Snowpiercer Εξαιρετική post-apocalyptic ταινία γεμάτη συμβολισμούς. Σε σημεία περισσότερο κωμική απ' ότι θα ήθελα αλλά ήταν από τις λίγες πρόσφατες ταινίες που με κράτησαν σε αγωνία μέχρι το τέλος. 1
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Wolf of Wall Street Δες την, αλλα μην μου καταστρέψεις την γνώμη που έχω. Σχολίασε την πρώτα σαν ταινία και μετά σαν ρεαλισμό.Εδιτ: Πάντως συμφωνώ με αυτό που λέει ο Φώτης. Όσο καλός και τίμιος να είσαι, δεν γινεται να μην ζηλέψεις έστω και για λίγο την ζωή του τύπου. Την είδα! Αρχικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό: Aλλο ενα επος απο τον Scorsese και αλλη μια πολυ καλη ερμηνεια απο τον DiCaprio,εξαιρετικος και ο McConaughey κλεβει την παρασταση στην αρχη . Από κει και πέρα αυτό που έλειπε από την ταινία, ήταν η απογείωση. Η αποθέωση του πρωταγωνιστή. Αυτή η σκηνή που όταν θες να δώσεις το ζουμί της ταινίας σε ένα φίλο σου, απλά του στέλνεις το απόσπασμα στο youtube. Αυτή η σκηνή που, όπως είπες, σε κάνει να σιχαίνεσαι τον πρωταγωνιστή αλλά από την άλλη σου περνάει τόσο ξεκάθαρα το μήνυμα του "μια νύχτα μου η ζωή σου όλη καημένε" Για παράδειγμα Είναι απογοητευτικό πολύ λιγότερο γνωστές ταινίες να έχουν απίστευτα 5λεπτα και να λείπει κάτι παρόμοιο από το Wolf of Wall Street. Το να πηδάει την άλλη πάνω στα εκατομμύρια, το να κατουράει ο άλλος τα subpoenas, το να βλέπεις 7 ζευγάρια βυζιά ΔΕΝ είναι αποθεωτική σκηνή, για τέτοιες ταινίες. Θα μπορούσε πχ να υπάρχει ατακάρα όταν οι δύο ηθοποιάρες βρίσκονταν στο ίδιο πλάνο. Αυτό που με ξένισε στην ταινία είναι ότι ακόμα και ο μεγάλος Scorsese έπεσε στην κλισεδιά του "αλήτη με την χρυσή καρδιά". Ο πραγματικός Belfort έδωσε στεγνά τους συνεργάτες του για να σώσει το τομάρι του. End of story. Ούτε hint, ούτε loyalty above all, ούτε φιλαράκια που δείχνει η ταινία. Αντιθέτως ο απίστευτος Gordon Gekko ήταν γνήσιος μαλάκας μέχρι τέλους. Έβγαζε μια υπεροψία απέναντι στους άλλους, όλες τις στιγμές, μαχαίρωνε πισώπλατα στο δευτερόλεπτο, κι αυτό σου δημιουργούσε πραγματική απέχθεια. Γι' αυτό και το όνομα του χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της απληστίας σχεδόν 30 μετά, πράγμα που δεν θα ισχύει για τον Belfort/DiCaprio το ...2044 ας πούμε. Καταλαβαίνω απόλυτα πάντως το 8.4 του IMDB. Έχει πολύ καιρό να βγει ταινία τόσο δημοφιλής και τόσο show-off, με απίστευτο πρωταγωνιστή κι απίστευτο σκηνοθέτη. Την απόλαυσα, κότερα, λεφτά, γκόμενες, ναρκωτικά, wall street, FBI, κοστούμια, καταχρήσεις, ελικόπτερα, αμάξια, τα είχε όλα. Το Margin Call ήταν πολύ ήπιο και το Wall Street 2 ούτε κατά διάννοια δεν κατάφερε να το πετύχει αυτό. 1
humoraddict Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 The Grand Budapest Hotel - πολύ καλό όπως περίμενα, το όλο ύφος μου θύμισε Pink Panther και επιθεωρητή Clouseau 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις