yanc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Pulse.Ταινία τρόμου του 2006. Αρκετά καλή,ωραίο story,άψογοι ηθοποιοί,για ταινία θρίλερ-επιστημονικής φαντασίας είναι προσγειωμένη στην λογική και την πραγματικότητα,αρκετά έως ΠΟΛΎ τρομακτική σε μερικές φάσεις,κάποιες ατέλειες στα visual effects εδώ και κει μα σε γενικές γραμμές καλή. Ένα 8/10 το παίρνει από εμένα. Όποιος βλέπει και του αρέσουν τα θρίλερ τότε πρέπει να την δει. http://www.imdb.com/title/tt0454919/ AN αντεχεις τα Ασιατικα, δες και το οριτζιναλ, πολυ πολυ ανωτερο... 2
IsolatedParania Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 AN αντεχεις τα Ασιατικα, δες και το οριτζιναλ, πολυ πολυ ανωτερο... Έλα ρε φιλαράκι υπάρχει και original;Δεν το ήξερα,θα το ψάξω αν είναι,1000 thanks.
king2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το pulse το αμερικανικο το ειχα δει πριν χρονια και ενταξει μου φανηκε μετριο.Δεν ηξερα οτι υπαρχει ασιατικο.Θα σπευσω να το δω μιας και σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερο απο το remake. 1
IsolatedParania Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το pulse το αμερικανικο το ειχα δει πριν χρονια και ενταξει μου φανηκε μετριο.Δεν ηξερα οτι υπαρχει ασιατικο.Θα σπευσω να το δω μιας και σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερο απο το remake. Ναι,ούτε γω το ήξερα τώρα το έμαθα φίλε. Πρέπει να είναι αρκετά καλό.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ξαναείδα το Ink. Θέλω να πώ ότι αν και πρέπει να έχει budget τηλεταινίας είναι ότι πιο φιλόδοξο έχω δει από την εποχή του Μάτριξ. Στα χέρια ενός πιο έμπειρου σκηνοθέτη και με περισσότερα λεφτά πιθανόν να είχαμε ένα αριστούργημα. Και σε αυτή τη μορφή όμως το θεωρώ πολύ καλύτερο από τη πλειοψηφία των ταινιών που γυρίζονται σήμερα. Δείτε το παραβλέποντας κάποιες οφθαλομφανείς ατέλειες και δε θα το μετανιώσετε. 8/10 2
gavros10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ξαναείδα το Ink. Θέλω να πώ ότι αν και πρέπει να έχει budget τηλεταινίας είναι ότι πιο φιλόδοξο έχω δει από την εποχή του Μάτριξ. Στα χέρια ενός πιο έμπειρου σκηνοθέτη και με περισσότερα λεφτά πιθανόν να είχαμε ένα αριστούργημα. Και σε αυτή τη μορφή όμως το θεωρώ πολύ καλύτερο από τη πλειοψηφία των ταινιών που γυρίζονται σήμερα. Δείτε το παραβλέποντας κάποιες οφθαλομφανείς ατέλειες και δε θα το μετανιώσετε. 8/10 Η ειρωνεια ειναι οτι ειχα κανει πριν καποιο καιρο ενα τοπικ για να βαζουμε short films. Δεν ειχε ανταποκριση αλλα μια απο αυτες που ειχα βαλει ηταν το Spin του ιδιου σκηνοθετη. Οχι η καλυτερη ταινια μικρου μηκους αλλα εχει ενδιαφερον
LongTom Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το δεύτερο Hobbit. Ωραίο ήταν,εφόσον δεν περιμένει κάποιος να έχει μεγάλη σχέση με το βιβλίο ή τον κόσμο του Τόλκιν. Μερικές φορές είχε κοιλιά,αλλά γενικά κρατούσε το ενδιαφέρον. Πολύ ωραία εφέ και τοποθεσίες.
Sed22 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εχει δει κανενας το http://www.imdb.com/title/tt1706620/?ref_=fn_al_tt_1 ?
Pankar95 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το Insidious χτες που το παιξε η τηλεόραση. Καλή ανατριχίλα 7/10, θα ψάξω να δω και το 2ο κάποια στιγμή.
Fan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 The Desolation of Smaug Πολύ κατώτερο του αναμενόμενου το Hobbit 2. Και ως fan του Tolkien αηδίασα διέλυσαν εντελώς το βιβλίο (πιθανώς και γι' αυτό να βγήκε μούφα το αποτέλεσμα). Πολύ κρίμα
kfk21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 La sconosciuta Πολύ καλή ταινία του 2006. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα...
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Snowpiercer 2013 Επικουρα; Μόλις το τελείωσα....Ρε γαμώτο λατρεύω τα post apocalyptic και το συγκεκριμένο ήταν άκρως πρωτότυπο χωρίς plot-holes και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είδους αλλά έχω ένα παράπονο... Γιατί τα περισσότερα φιλμ αυτού του είδους δεν είναι open world αλλά διαδραματίζονται σε ένα κλειστό χώρο?.....χάνει πολύ η ταινία από αυτό.Αν μας έλεγαν παραπάνω πράγματα για την καταστροφή και τι έγινε μετά μέσω κάποιων flashbacks θα ήταν πολύ πιο μεστή.Επίσης, όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τα διαφορετικά βαγόνια με έπιασε ένας ενθουσιασμός και αγωνία για το τι θα δούμε στο τελικό βαγόνι που δυστυχώς δεν συνεχίστηκε μέχρι το τέλος.... Όσο περνάει ο καιρός θέλω όλο και παραπάνω ένα fallout movie....για την ώρα έρχεται το mad max.... Όσο για το Snowpiercer 6,9/10.
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μόλις το τελείωσα....Ρε γαμώτο λατρεύω τα post apocalyptic και το συγκεκριμένο ήταν άκρως πρωτότυπο χωρίς plot-holes και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είδους αλλά έχω ένα παράπονο... Γιατί τα περισσότερα φιλμ αυτού του είδους δεν είναι open world αλλά διαδραματίζονται σε ένα κλειστό χώρο?.....χάνει πολύ η ταινία από αυτό.Αν μας έλεγαν παραπάνω πράγματα για την καταστροφή και τι έγινε μετά μέσω κάποιων flashbacks θα ήταν πολύ πιο μεστή.Επίσης, όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τα διαφορετικά βαγόνια με έπιασε ένας ενθουσιασμός και αγωνία για το τι θα δούμε στο τελικό βαγόνι που δυστυχώς δεν συνεχίστηκε μέχρι το τέλος.... Όσο περνάει ο καιρός θέλω όλο και παραπάνω ένα fallout movie....για την ώρα έρχεται το mad max.... Όσο για το Snowpiercer 6,9/10. Πρεπει να το σκεφτείς σαν point in time. Δηλαδή όλο αυτό ήταν μετά την καταστροφή και πριν την δημιουργία καινούργιου κόσμου, οπου ο καινούργιος κόσμος θα ειναι settlements... Επίσης ολα τα λεφτα πήγαν στους δυτικούς ηθοποιούς. Όπως και να εχει η ταινία θα ήταν καλύτερη χωρίς τον captain America.
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Site: 47 Ronin 3D Ο Reeves για μενα ειναι μεσα στους χειροτερους ηθοποιους ολων των εποχων και απο τους πιο αντιπαθητικους, παιζει παντα λες και εχει υποστει λοβοτομη .Η ταινια δεν εχει καμια σχεση με το πρωτοτυπο του 41 και του 62 και σιγουρα δεν εχει σχεση με το αριστουργημα του Akira Kurosawa. Eντουτοις προκειται για μια καλη παραγωγη με εντυπωσιακα κοστουμια ,πολυ καλα εφε και αξιοπρεπες 3D.Κρινοντας την για αυτα και μονο : 6.5/10
Sed22 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 47 Ronin Τπτ το ιδιαιτερο πραγματικα ...μια 'τυπικη' αγωνια με το αναμενωμενο φιναλε.. 6/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις