kgian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Hobbit 2 : The desolation of Smaug 3D Η ταινία αν και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια δεν με κούρασε. Είχε λιγότερο μπέρδεμα απο την 1η όσον αφορά ονόματα και τοποθεσίες (έχω διαβάσει και αρκετά βιβλία του Τόλκιν). Στον τεχνικό τομέα ήταν άρτια. 6.9/10 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 όχι πρόσφατα πάντως
euxoulhs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Hobbit 2 : The desolation of Smaug 3D χθες το ειδα και εγω,ειναι λιγο χαοτικη ταινια,την περιμενα λιγο με περισσοτερη δραση,μαχη αλλα δεν.. ειδα και το φρακενσταιν..μου αρεσε γρηγορη πλοκη ωραιες μαχες παρολο που διαβαζα οτι ειναι πολυ μετρια ταινια και μουφα.. δεν ειναι κορυφη αλλα ουτε για τα σκουπιδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 προσβάλεις αυτές που είναι για τα σκουπίδια...
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 The secret life of walter mitty. 7/10.Μου άρεσε.Άρτια σκηνοθεσία,καλή έως πολύ καλή φωτογραφία και ένα ολίγον κοινότυπο σενάριο το οποίο όμως έχει πολλά σημεία που σε ανεβάζουν.Μου υπενθύμισε πως κάποιος πρέπει να ζει. Να την δείτε έστω και για χαβαλέ.Είναι ένα αισιόδοξο φίλμ. Στα λοιπά,είδα χθες το desolation of smaug....τα κλασσικά....καλά εφέ,καλό στόρυ,καλή ηθοποιία,καλή σκηνοθεσία...αλλά γενικά όλα ήταν ένα κλικ κάτω σε σχέση με τον άρχοντα.Για μένα 8/10....Ελπίζω το 3ο και τελευταίο μέρος της τριλογίας να μας αποζημιώσει.(δεν έχω διαβάσει το βιβλίο).
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 13 sins 2014 Δεν ήταν κακο αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι ήταν του 2014. Επίσης, είχα χρόνια να δω το λογότυπο της dimension films...
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Site: Snowpiercer Βριθει συμβολισμων ,κοινωνικων σχολιων εχει και καποιο ενδιαφερον σεναριακα.Οι ερμηνειες χωλαινουν ,προσωπικα δεν με επεισε τουλαχιστον για να μπει στις πολυ καλες εχουμε δει κλασεις καλυτερες με παρομοια θεματολογια . 6,5/10 γιατι ειχα μεγαλυτερες απαιτησεις.
hexenlord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt2369135/?ref_=nv_sr_1 Need For Speed 4/10 μονο και μονο για τις κοντρες. Ανυπαρκτη υποθεση, θεορηχοι χαρακτηρες. Το ειδα σινεμα και πονεσε. σημερα το βραδυ θα βαλω snowpiercer. Αν μπορει καποιος να πει να διευκρινισει τι γιενεται με αυτα τα 20 λεπτα εξτρα γιατι δεν εχω χρονο να δω την ταινια 2 φορες. Να ξερουμε οτι ο θειος μας εφερε την σωστη εκδοση. ΥΓ. Γιατι αφου χρησιμοποιω το κουμπι του εξωτερικου συνδεσμου , οταν ποσταρω τελικα εμφανιζεται σαν ολο το url αντι για παραδειγμα με πιο ομορφο τροπο οπως το snowpiercer link αποπανω, του Φοτις 13??Τι ξεχναω να βαλω??
kostool13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οι ερμηνειες χωλαινουν Evans, Swinton και Alison Pill είναι πολύ καλοί. Μπορεί να μην φτάνουν επίπεδα γαυγίζουσας Bullock, αλλά έστω... Αν μπορει καποιος να πει να διευκρινισει τι γιενεται με αυτα τα 20 λεπτα εξτρα γιατι δεν εχω χρονο να δω την ταινια 2 φορες. Να ξερουμε οτι ο θειος μας εφερε την σωστη εκδοση. H έκδοση που κυκλοφορεί είναι η κανονική. USA (που λογικά θα πέσει η περικοπή) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κινηματογράφο. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Homefront Περιπετειούλα σε σενάριο Sylvester Stallone και με τον Jason Statham να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από το καθένα: να δέρνει αλύπητα. Τρελό miscast ο James Franco στο ρόλο του κακού. Πότε δεν με έπεισε ότι είναι απειλή. 6,1/10 Out of the Furnace Γενικώς αυτό το στυλ ταινιών μου αρέσει πολύ. Θα ήθελε να είναι ένας σύγχρονος Ελαφοκυνηγός. Δύσκολο εξ αρχής, δε βοήθησε και το χωρίς ένταση τέλος (ο τρόπος που αποδώθηκε, όχι η ουσία). Θα μπορούσε καλύτερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. 6,7/10 1
kokos198 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 21 γραμμαρια.. http://www.imdb.com/title/tt0315733/ ... δυνατη, 7,5 απο μενα...κοινωνικη ταινια..καλες ερμηνειες και καλη πλοκη αν και πανω κατω αναμενομενη.. δυνατη!
Fan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Είδα και εγώ επιτέλους το 12 Years a Slave. Είχα ακούσει πολύ κράξιμο για την ταινία από φίλους που την είχαν δει αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τη λες μάπα. Καλή ταινία, με τρομερές ερμηνείες. Λίγο βαρετή βέβαια η αλήθεια να λέγεται. Αυτό όμως που μου έμεινε στο τέλος είναι η οργή που πήρε το όσκαρ καλύτερης ταινίας ενώ είχε αντιπάλους τον Λύκο και το Dallas. Δυο κατηγορίες διαφορά
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Her καλούτσικη ιδέα, αλλά ΠΟΛΥ αργή. Όταν τελείωσε είχα την αίσθηση ότι κράτησε παραπάνω από την πραγματική διάρκειά της. Η βιντατζ-ιά που έχει η φωτογραφία είναι ενδιφέρουσα. Ο Χοακίν Φίνιξ καλυτερεύει όσο πάει ο καιρός. Το OS καθόλου πιστευτό, σαν πολύ γρήγορα πήρε τα πάνω του. Είπαμε, adaptable, αλλά όχι κι έτσι. Γενικά, δεν τρελάθηκα 5/10 με το ζόρι. The Secret Life of Walter Mitty. επίσης καλή ιδέα, αλλά έβγαζε μια απειρία στη σκηνοθεσία. Πράγματι πολύ ωραία φωτογραφία και μουσική, ερμηνείς ΟΚ. Δεν το λες και χάσιμο χρόνου, αλλά δεν ξέρω αν βλέπεται δεύτερη. Αλλά χρόνια είχα να δω ταινία με τόσες πολλές και κραυγαλέες τρύπες στο σενάριο. 5.5-6/10
hexenlord Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Site: Snowpiercer 6/10, οποιος θελει περιπετεια μαζι με 3-4 βαθυτερα νοηματα και ολα αυτα σε post apocalyptic σκηνικο, βρηκε την ταινια του. Με μεγαλυτερο budget θα ειχαν κανει παπαδες.
IsolatedParania Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Pulse.Ταινία τρόμου του 2006. Αρκετά καλή,ωραίο story,άψογοι ηθοποιοί,για ταινία θρίλερ-επιστημονικής φαντασίας είναι προσγειωμένη στην λογική και την πραγματικότητα,αρκετά έως ΠΟΛΎ τρομακτική σε μερικές φάσεις,κάποιες ατέλειες στα visual effects εδώ και κει μα σε γενικές γραμμές καλή. Ένα 8/10 το παίρνει από εμένα. Όποιος βλέπει και του αρέσουν τα θρίλερ τότε πρέπει να την δει. http://www.imdb.com/title/tt0454919/
Προτεινόμενες αναρτήσεις