gavros10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μετά από παρότρυνση τρίτων(τρίτης) είδα(σχεδόν) το Her. Μεγάλο λάθος. Ωραίο κόνσεπτ που το έσφαξαν πριν ακόμη δείξει την αξία του. Βαρετό,ψιλο-ηλίθιο,κλαψομ@#νικο όσο δεν πάει και με ελάχιστη επαφή με την τεχνολογική πραγματικότητα(OS; σοβαρά τώρα; ).Επίσης η "ηλεχτρονική" τύπισσα έχει πολύ εκνευριστική φωνή. Τεσπα 2/10 για την φωτογραφία-soundtrack και μπόνους 2/10 για μουστάκι του τύπου που με θύμισε τα ηρωικά 70-80s. Έδιτ:8.3 στο imdb και 93%(!;!!) στις ντομάτες;Είναι σοβαροί,τα άρπαξαν από τους παραγωγούς ή απλά τρολάρουν; Το ποστ σου θεωρειται ακυρο γιατι δεν ξερεις ποια ηταν η "τυπισσα". Οταν παμε να δουμε ταινια και ειδικα οταν την πληρωνουμε οφειλουμε να ξερουμε καποια πραγματα.
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το ποστ σου θεωρειται ακυρο γιατι δεν ξερεις ποια ηταν η "τυπισσα". Οταν παμε να δουμε ταινια και ειδικα οταν την πληρωνουμε οφειλουμε να ξερουμε καποια πραγματα. Εγώ που δεν τις πληρώνω, μπορώ να θάβω με την ησυχία μου;
damian1977 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το Snowpiercer το ειδα και εγω!!! Δεν καταλαβα τον ντορο με δαυτο....αλλα παραμενει μια καλη ταινια γεματη συμβολισμους,υποννοουμενα και δηκτικα σχολια πανω σε διαφορους τομιες των ενδοκοινωνιακων (αλλα και διαπροσωπικων) σχεσεων.... Το πεταγμα του παπουτσιου μου εφερε ενα γλυκο χαμογελο....
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το ποστ σου θεωρειται ακυρο γιατι δεν ξερεις ποια ηταν η "τυπισσα". Οταν παμε να δουμε ταινια και ειδικα οταν την πληρωνουμε οφειλουμε να ξερουμε καποια πραγματα. Σιγά μην κάνω διατριβή πριν την δω. Δεν με ενδιαφέρει γενικά να μαθαίνω λεπτομέρειες και φυσικά δεν πλήρωσα για να την δω. Μπορώ να πω τώρα την άποψη μου για την βλακεία που είδα ή θα πρέπει να περάσω τίποτα εξετάσεις;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σιγά μην κάνω διατριβή πριν την δω. Δεν με ενδιαφέρει γενικά να μαθαίνω λεπτομέρειες και φυσικά δεν πλήρωσα για να την δω. Μπορώ να πω τώρα την άποψη μου για την βλακεία που είδα ή θα πρέπει να περάσω τίποτα εξετάσεις; Μπορείς. Εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να γελάμε? 1
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μπορείς. Εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να γελάμε? Ποιος σε εμπόδισε; Από εκεί και πέρα ο καθείς στον τομέα του και η κοπριά στα λάχανα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ποιος σε εμπόδισε; Από εκεί και πέρα ο καθείς στον τομέα του και η κοπριά στα λάχανα. Σωστός. Χαιρετισμούς στα λάχανα δώσε lol! 1
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σωστός. Χαιρετισμούς στα λάχανα δώσε lol! Εντάξει;Το έβγαλες από μέσα σου; Άντε να παίξεις παραπέρα τώρα.
maxdore217 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το βρήκα έτοιμο οπότε ας πω την άποψη μου ,δεν διαφέρει βέβαια και πολύ απ αυτήν που υπάρχει Gravity 4/10 δεν ηταν αυτό που περιμενα και το μονο που μου θυμισε ηταν το Ναυαγος σε πιο...space κατασταση!!! (Δεν το έχω δει/ δεν μπορώ να κρίνω) Captain Philips 9/10 πολύ καλη ταινια...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ( Σωστός, πολύ καλή αξίζει να την δεις ) The secret life of walter mitty 2/10 συμφωνω ότι μονο το τραγουδι του david bowie αξιζε και οι σκηνες από την Γροιλανδια-Ισλανδια!!! ( ακριβός αυτό , χάλια! δεν κατάλαβα τίποτα/δεν περνάει τίποτα το σενάριο μπάζει ) Escape Plan 7/10 Ωραια ταινια μου αρεσει πολύ που βλεπω παλια ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ του κινηματογραφου να συνεργάζονται ενώ παλαιοτερα κατι τετοιο δεν θα γινοταν ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα. ( καλή είναι , άλλωστε εδώ ξέρεις τι περιμένεις να δεις ) Last Vegas 10/10 απλα.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!! ( θα την δω μέσα στην εβδομάδα και θα πω ) RUSH 10/10 ότι και να γραψω είναι λιγο.... ( πολύ καλή και αυτή αξίζει !!!)
kgian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 12 χρόνια σκλάβος Μμμμμμμμμ, έτσι κι έτσι. Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η ταινια κύλαγε και δεν κοίταζα το ρολόι μου πόσο θέλει ακόμα. Επίσης το σενάριο ήταν απλό και σαφές, καταλάβαινες μια χαρά τι γίνεται. Το τέλος μου άρεσε. Γενικώς θα έλεγα πως ήταν μια απλά καλή ταινια που έχει τα αυτονόητα. Θα μπορούσε ίσως με άλλη σκηνοθετική ματιά να είναι πιο συγκινητική. 6.5/10 ΥΓ. Αν αυτή ήταν η καλύτερη ταινια φέτος, ο κινηματογράφος περνάει κρίση. 1
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 47 Ronin Μου άρεσε η ιστορία, τα σκηνικά, οι τοποθεσίες. Περίμενα ποιο εντυπωσιακές μάχες . 6.5/10 Gagarin: First in Space Η ταινία περιγράφει την ζωή του γνωστού κοσμοναύτη Yuri Gagarin . Δεν ήταν κακό , μεταφέρει με επιτυχία το κλίμα και τις συνθήκες της εποχής . 6.5/10 Dirty wars Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζει τις βρομιές των Αμερικανών. 9/10 Ιn fear Βαρετοοοό 5/10
bluesattack Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ειδα την ζωη της Αντελ.Το εβαλα στο γρηγορο (περασε μπροστα μου σαν αστραπη που λενε) και το σταματησα μονο στις ''τσοντο''σκηνες.Το γκομενακι ειναι καλο παντως
firewalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Snowpiercer. B-movie. http://www.imdb.com/title/tt1706620/
Προτεινόμενες αναρτήσεις