Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φουλ το Σαββατοκύριακο.

Ποιό Σαββατοκύριακο? 50 ταινίες x 2 ώρες πες μέσο όρο = 100 ώρες... 5 ημέρες τουλάχιστον αν σκεφτείς ότι θα σηκωνόταν και για κανένα κατούρημα....

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε σεις.Αυτες ειναι απο 19 Φλεβαρη περιπου.Γενικα εχω μερες που θα δω και 6 ταινιες και αλλες που γυρναω απο τη δουλεια πτωμα και δεν βλεπω τιποτα.Τις βλεπω μεσω νοβα και τις καταγραφω με το εξαιρετικο my movies pro

Δημοσ.

Capote 2005

Δεν ειναι τοσο καλη ταινια. Καταφερε να δημιουργησει ενα βαρυ κλιμα το οποιο σε εκανε να θελεις να εξερευνησεις τους αληθινους χαρακτηρες. Η ερμηνεια του philip seymour hoffman ηταν για πολλα οσκαρ και ολο το ενδιαφερον κρυβεται στην ψυχοσυνθεση του αληθινου truman capote. Οταν εχει γραψει το "προγευμα στο τιφανις" και μετα απο αυτη την εμπειρια το "Εν ψυχρω" καταλαβαινει κανεις οτι ειναι μεγαλος καλλιτεχνης - συγγραφεας. Θα ξεκινησω το βιβλιο συντομα

Δημοσ.

Welcome To The South(http://www.imdb.com/title/tt1529235)

Αυθεντικο γελιο με πολυ καλους ηθοποιους.Αρκετα προτοτυπη.7/10

Δεν νομίζω, μιας και αποτελεί διασκευή της γαλλικής ταινίας "Είναι τρελοί αυτοί οι βόρειοι".

Την μια από αυτές τις 2, θα πρέπει να τις δει κάθε λάτρης της κωμωδίας, γιατί είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Δημοσ.

Απο τους Μonty python.Απλα επειδη εχω δει μονο το holy grail αυτο μου ηρθε εκεινη την ωρα και εγραψα.Ονομα του ηθοποιου δεν παιζει να θυμομουν.

demessakis δεν ηξερα οτι βασιζετε σε αλλη ταινια.Θα σπευσω να τη δω μιας και λογικα θα ειναι ακομα καλυτερη.

Δημοσ.

Απο τους Μonty python.Απλα επειδη εχω δει μονο το holy grail αυτο μου ηρθε εκεινη την ωρα και εγραψα.Ονομα του ηθοποιου δεν παιζει να θυμομουν.

demessakis δεν ηξερα οτι βασιζετε σε αλλη ταινια.Θα σπευσω να τη δω μιας και λογικα θα ειναι ακομα καλυτερη.

Είπα πως είναι διασκευή...

Είναι ένας που δουλεύει σε ταχυδρομείο, κάνει τον ανάπηρο για να πάρει καλή μετάθεση, τον καταλαβαίνουν με τον ίδιο τρόπο και τον στέλνουν σε μέρος που κανείς δεν θέλει να πάει. Του λένε τραβηγμένα πράματα για το μέρος αυτό, όταν φτάνει ανακαλύπτει πως το σπίτι που του είχαν κλείσει δεν έχει έπιπλα, οπότε μένει σε αυτόν, που τον υποδέχτηκε.... και άλλα πολλά.

Αυτά γίνονται στην γαλλική, οπότε δες την με δική σου ευθύνη.

Θα σου πρότεινα να την δεις πολύ αργότερα. Και τις 2, τις έχω βαθμολογήσει με 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα πως είναι διασκευή...

Είναι ένας που δουλεύει σε ταχυδρομείο, κάνει τον ανάπηρο για να πάρει καλή μετάθεση, τον καταλαβαίνουν με τον ίδιο τρόπο και τον στέλνουν σε μέρος που κανείς δεν θέλει να πάει. Του λένε τραβηγμένα πράματα για το μέρος αυτό, όταν φτάνει ανακαλύπτει πως το σπίτι που του είχαν κλείσει δεν έχει έπιπλα, οπότε μένει σε αυτόν, που τον υποδέχτηκε.... και άλλα πολλά.

Αυτά γίνονται στην γαλλική, οπότε δες την με δική σου ευθύνη.

Θα σου πρότεινα να την δεις πολύ αργότερα. Και τις 2, τις έχω βαθμολογήσει με 8.

Τα ιδια ακριβως γινονται και στην ταινια που ειδα.Θα την δω και την αυθεντικη σιγουρα. Επεξ/σία από king2009
Δημοσ.

Είσαι και γκαντεμης King. Στις 40+ ταινίες που είδες, σε μια εγραψες πρωτότυπο σενάριο και εν τέλει αποδεικνύεται ότι είναι διασκευή

Δημοσ.

Το ιδια ακριβως γινονται και στην ταινια που ειδα.Θα την δω και την αυθεντικη σιγουρα.

Επίτηδες ανέφερα κάποια κοινά στοιχεία, για να μην περιμένεις πως θα δεις κάτι τελείως διαφορετικό.

Δημοσ.

Είσαι και γκαντεμης King. Στις 40+ ταινίες που είδες, σε μια εγραψες πρωτότυπο σενάριο και εν τέλει αποδεικνύεται ότι είναι διασκευή

Και αλλες ηταν αρκετα πρωτοτυπες απλα σε αυτη μου αρεσε το διαφορετικο χιουμορ εξου και το σχολιο.Πιστευω αυτη που προτεινε ο demessakis αν και με ιδια στοιχεια θα ειναι ακομα καλυτερη απο το remake.

Δημοσ.

300 rise of an empire

Πολυ καλη για μένα ξεπερνά και το πρωτο μέρος. Φοβέρες σκηνές δράσης για μεγάλη διαρκεια. Ωραία και εξυπνη σύνδεση με το πρωτο μέρος . Οι ερμηνείες πολύ καλες , ειδικα της Γκρην που δίνει ρεσιτάλ. Η ταινια δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα , περνάει το δίωρο χωρίς να το καταλάβεις , εξαιρετική δημιουργία.

Και μουσική που τα σπάει , δένει ολοκληρωτικά όλο το πακέτο.

9/10 απο εμενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...