kgian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πιο μουφα απο το "νεα κ ομορφη" δεν παίζει να είναι Τουλάχιστον αυτό δεν είναι 3 ώρες...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ειδα το Avatar σε 60 frames. Περα απο το τεχνικο κομματι που εχει καποια μικροπροβληματα απο την εποχη του που ηταν 24 frames μπορω να πω με σιγουρα οτι δεν βλεπω την ωρα για το ποτε τα 48/60 frames θα γινουν στανταρ σε ολες τις ταινιες (τουλαχιστον σε αυτες που εμπεριεχουν δραση). Για την ταινια δεν εχω να πω κατι διαφορετικο, παραμενει μια ταινια απλη σε ιστορια με μπολικη "ψυχη" και εξαιρετικη εκτελεση. Μπορω να πω οτι ο Sam Worthington δεν μου αρεσει καθολου, μου θυμιζει βλαχαδερο που ακολουθει στα βηματα του Russell Crowe χωρις να εχει το ιδιο χαρισμα ομως. Η ταινια ειναι σιγουρα ενα 8/10 και ειναι διασκεδαστικη και χαρισματικη χωρις να γινεται εκνευριστικη. Για οσους δεν την εχουν δει ακομα (υπαρχει κανεις αραγε εδω μεσα?) σιγουρα αξιζει μια θεαση. Απλα μην περιμενετε να σας βαλει να αναρωτηθειτε για το οτιδηποτε. Δειτε την γι αυτο που ειναι.
kokos198 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ειδα το donnie Brasco χτες....http://www.imdb.com/title/tt0119008/?ref_=fn_al_tt_1 ... Λατρευω αλ πατσινο και μαφιοζικες ταινιες...δεν ειναι και scarface... αλλα φοβερη ταινια και αυτη...8/10 απο μενα!!
Fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Jack the Giant Slayer 2013 Πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Απευθύνεται σε ηλικίες κάτω των 16 σίγουρα και το χαλάει αυτό. 4/10
kgian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Thor 2: the dark world 3d http://www.imdb.com/title/tt1981115/ Σχετικά σκοτεινή (εννοώ υπόφωτισμένη) ταινια με αρκετά στοιχεία φαντασίας που την χαλούσαν. Πάντως ήταν συμπαθητική και σίγουρα καλύτερη από ότι περίμενα. Μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις ταινίες της marvel κατα την γνώμη μου είναι πως ενώ έχουν θεωρητικά αρκετή βία, αυτή είναι παιδική, χωρίς αίματα κλπ. 4/10 Και μια και μιλάγαμε για αίματα, είδα και το Dredd 3d http://www.imdb.com/title/tt1343727/?ref_=nv_sr_1 Εξαιρετική περιπέτεια. Δεν έχω διαβάσει ποτέ dredd, αλλά η ταινια με έκανε να θέλω να διαβάσω. Αρκετά προσεγμένη, έχει έναν ώμο ρεαλισμό. Θυμίζει κάτι από robocop μπορώ να πω. Πολύ ωραία για τους fans των περιπετειών. Και το αίμα άφθονο, όπως παλιά. 6.5/10 Μετά είδα το Predator 3d http://www.imdb.com/title/tt0093773/?ref_=nv_sr_1 Ωραία μεταφορά σε 3d. Η ταινια αν και παλιά στέκεται εξαιρετικά και όχι λόγω της νοσταλγίας της. Πολύ καλύτερη από πολλές σύγχρονες περιπέτειες. Αν και ήξερα όλη την ιστορία ήμουν καρφωμένος στην θέση μου. 7.2/10 Τα παραπάνω τα είδα σε 120 ίντσες με προβολέα και ηχοσύστημα. Κατα σειρά ποιότητας 3d, το predator και το dredd εξαιρετικά. Το Thor πιο δεύτερο.
gavros10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 The Grand Budapest Hotel Προπερσυ που βγηκε το moonrise kingdom του wes andreson, το ειχα θαψει. Περιμενα κατι πιο mainstream λογω του καστ αλλα δεν ηξερα τι εστι wes anderson. Οτι και αν ειχα πει για εκεινη πρεπει να ανακαλεσω φυσικα. Κοιταω τι ειχα γραψει και απλα γελαω με εμενα (και μαζι μου). Ειμαι αθλιος. Για αυτον τον λογο πιστευω οτι δεν γινεται να δει καποιος ξεκαρφωτα μια ταινια χωρις να ξερει τον σκηνοθετη, τις ταινιες που εχει κανει και τους τροπους που αφηγειται την ιστορια. Ηταν εξαιρετικη ταινια. Και αλλο βημα προς τα πανω στην φιλμογραφια του. Εκτος απο τα κλασικα του πλανα και ατακες ειχε καποιες πολυ ενδιαφερουσες σκηνες. Ηταν ενα κραμα stop motion (δεν νομιζω να χρησιμοποιηθηκε) με στοιχεια απο ταινιες του 1900. Ο ralph fiennes ηταν απιστευτος και ξεχωρισε αναμεσα στις υπολοιπες θαυμασιες ερμηνειες. Οσοι ειστε οπαδοι του κινηματογραφου που εκπροσωπει ο wes anderson τρεχατε οσο παιζεται ακομα Ειναι ενας απο τους σκηνοθετες που θαυμαζω απεριοριστα γιατι εχουν καταφερει να δημιουργησουν τον δικο τους τροπο κινηματογραφησης και μπορει καποιος μεσα σε 1 λεπτο προβολης να καταλαβει αμεσως ποιος σκηνοθετης κρυβεται φανερα πισω απο την ταινια. 5
panagos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 300:Rise of an Empire Ιστορικά ανακριβής, σκηνοθετικά not bad η ταινία. Πολύ καλή χορογραφία στις μάχες, cgi στο τέρμα (καλό cgi όμως) και 100 ευχάριστα λεπτάκια. Κατώτερη της προηγούμενης, χωρίς η semi-τσόντα να σώζει την κατάσταση. 6.8/10 Με παραξένεψε το γεγονός πως στην αίθουσα βρίσκονταν πιτσιρίκια ακόμα και κάτω των 10. Όχι ότι πιστεύω πως κάνουν ιδιαίτερο "κακό" οι ταινίες, αλλά μας τρέλαναν στο χαχανητό και στα "ωω" στην επίμαχη σκηνή..
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Που την βρήκες σε 60FPS; Ο θειος εκανε δουλεια καλη, μου την εφερε σε ενα ωραιοτατο MP4 πακετο.
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: The Wolf of Wall Street Aλλο ενα επος απο τον Scorsese και αλλη μια πολυ καλη ερμηνεια απο τον DiCaprio,εξαιρετικος και ο McConaughey κλεβει την παρασταση στην αρχη . Aφορα ενα τυπο που ξεκινησε απο το μηδεν και εβγαλε τοσα λεφτα μεσα σε 10 χρονια που δεν το λες ουτε σε ανεκδοτο. Για την ιστορια το κοτερο του ανηκε στην Σανελ το αγορασε και το μετατρεψε ωστε να χωραει ελικοπτερο .Του αρεσε παντα να πλεει με κακοκαιρια για αυτο και το φουνταρε στην μεσογειο.Ο πρακτορας που τον συνελαβε ειπε πως επρεπε να μεινει μεσα 6 χρονια οσο ξοδεψε εκεινος σε ερευνα αντιθετα εμεινε μονο 3 αφου εδωσε ολους οσους συνεργαστηκε . Στην φυλακη εμαθε να γραφει και εκει εγραψε το βιβλιο πουλωντας αυτη την φορα τον ευατο του. Ο τυπος απεκτησε ολο τα παιχνιδια που ονειρευονται οι αντρες(ακομα και αυτοι που δεν το παραδεχονται για διαφορους λογους ) σε υπερθετικο βαθμο.Βουτηξε με τα μουτρα σε οργια ναρκωτικων-γυναικων -κοκας ,παντρευτηκε μια εξωφρενικα πανεμορφη γυναικα (κολαση η Margot Robbie).Eιναι καθαρα αντρικη ταινια και αν σε καποιο σημειο δεν ζηλεψετε για εστω ΕΝΑ μονο λογο για κατι που εκανε σε εσας κλικ ,εχετε σοβαρο προβλημα η' ειστε γυναικα. Το" διλημμα "ειναι οτι δεν θα μαθουμε ποτε τι θα καναμε εμεις εαν ειμασταν στην θεση του ,διοτι ποτε δεν θα ζησουμε την ζωη του ουτε καν ενα σαββατοκυριακο απο αυτη .Ολα τα αλλα ειναι θεωρητικη ηθικολογια που πνιγεται σχεδον παντα απο το τσουναμι της πραγματικοτητας. 9/10 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από Fotis13 3
kokos198 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ειδα το Insomnia.... http://www.imdb.com/title/tt0278504/?ref_=fn_al_tt_1 ... καλη απλα περιπετεια αστυνομικη με Al pacino...6,5/10 απο μενα...γιατι ο πατσινο εχει και πολυ τρομερα καλυτερες ταινιες...
stamatisj1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Την είδα χθες βράδυ http://www.imdb.com/title/tt1029234/?ref_=ttmd_md_nm ΠΑΡΑ πολύ καλή (για τους φίλους των ταινιών τρόμου)+++ 3
Praetorianos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 @Fotis και για οποιον ενδιαφέρεται για το (real) Wolf of Wall Street. Δεν έχω δει την ταινία ακόμα (ελπίζω μέχρι το Σάββατο) για να δω τι αναφέρει μέσα και κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά. Στην πραγματικότητα ο Jordan Belfort δεν νομίζω ότι είναι το πρότυπο που νομίζεις. Το να θαυμάζεις τη ζωή του mr "It's easier to get rich quick when you don't follow the rules." είναι σαν να θαυμάζεις τον Τσοχατζόπουλο για τη χλιδάτη ζωή που έκανε. Φυσικά ο καθένας έχει τη δική του ηθική, αλλά υπάρχουν άπειροι traders και investment bankers που κάνουν τη ζωή του Jordan, χωρίς να έχουν κάνει defraud τους investors και χωρίς να έχουν κλειστεί φυλακή. Ο ίδιος το έχει παραδεχτεί άλλοτε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Bloomberg. Υπάρχουν ας πούμε bankers/traders προς Κίνα μεριά, το 2013, για τους οποίους οι σκηνές στο Wolf of Wall Street, αποτελούν καθημερινότητα. Για πιο πρόσφατη φυλακόβια ιστορία μπορείς να δεις τους insider traders της SAC Capital, όπως ο αγαπητός κύριος Martoma, ο οποίος ζήλεψε την ξέφρενη ζωή, αλλά κι αυτός θα περάσει λίγο φυλακή, ενώ το Harvard του έκανε revoke το πτυχίο. Τέλος, όταν αναφερόμαστε σε "εβγαλε τοσα λεφτα μεσα σε 10 χρονια που δεν το λες ουτε σε ανεκδοτο", κάποιος θα είδε αυτή τη φράση από το κελί του και θα έχει κλάσει στο γέλιο Μην παρεξηγηθώ, δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση του Belfort, χρειάζεται ένα ασυνήθιστο μίγμα θάρρους/θράσους/μυαλού/ηθικής/ρίσκου για να κάνεις αυτά που έκανε, προφανώς και ένα Σαββατοκύριακο του όλη η ζωή μου, θα τη ζήλευα, αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι τόσο extreme/ασυνήθιστο το lifestyle του όσο φαίνεται στην ταινία. Οποιοσδήποτε trader/inv. banker σε top tier firm "περνάει" τα ίδια. Ειδικά η ζωή και τα perks σε κάτι Κίνες/Χονγκ Κονγκ είναι για να τραβάς τα βυζιά σου. 3
kokos198 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ειδα χτες την πολη του θεου.... http://www.imdb.com/title/tt0317248/?ref_=nv_sr_1 ... φοβερη ταινια... βραζιλια συμμοριες απο πιτσιρικαδες...ωραια ιστορια και αληθινη! 9 απο μενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις