Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ το Inside Llewyn Davis είδα χτες! Τρελό?

Δε μου πολυάρεσε, βαρέθηκα τη ζωή μου. Γενικά έχω καταλήξει ότι τους βαριέμαι αφόρητα τους Κοέν με εξαίρεση το No Country.

O Oscar Isaac πολύ καλός όμως.

To American Hustle που είδα προχτές μου άρεσε περισσότερο (χωρίς να ενθουσιαστώ όμως).

Επίσης δεν έχω όρεξη να βαθμολογήσω σήμερα...

Με εχεις τρελανει DOP  ,δεν αντεχω αλλο ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η υψηλοτερα βαθμολογημενη ταινια στο imdb 

Χμμ, μετά από ψάξιμο έχεις όντως δίκιο. Δεν θα το είχα προσέξει ποτέ. Thanks m8!

Santa Sangre (1989)

Ξεκινάει ως σουρεάλ δράμα, και φαίνεται να πηγαίνει σε fantasy αλλά καταλήγει σε ψυχολογικό θρίλερ. Με μερικά στοιχεία horror και κωμικά. Είναι και πολύ creepy και καλτ.

Τόσα φρικιά μαζεμένα δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί. Πρέπει να έχει λίγο θέμα το παλικάρι, δεν εξηγήται.

Well, πολύ καλό. Πολύ ιδιαίτερο, με τον σκηνοθέτη να φαίνεται ότι υπάρχει από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Νόμιζα ότι είχα ήδη πιάσει το στυλ του και τον παλμό του από το 20λεπτο.

Καλή μουσική.

7,9/10 Ιδιαίτερο και μοναδικό

Π.ς. Μόνο εγώ βρήκα πολύ συμπαθητική την creepy κωφάλαλη(που είναι και στην αφίσα του imdb)?

ειδα χτες το the colony .... δε θα το προτεινα σε κανεναν..δε θα χασει και τιποτα...περιπετεια φαντασιας της μιας ωρας και 20 λεπτων .... κακες ερμηνειες...απλα μια ταινια που ειδα επειδη δεν ειχα κατι αλλο να κανω..

Gravity. Ωραία ευχάριστη. εντυπωσιακά εφέ, αλλά όχι και για να σαρώσει τα όσκαρ.

Πάει να πει ότι έχει πέσει πολύ το επίπεδο των ταινιών που βγαίνουν.

Π.ς. Μόνο εγώ βρήκα πολύ συμπαθητική την creepy κωφάλαλη(που είναι και στην αφίσα του imdb)?

όχι :P

Αν  έχεις βάλει στο πρόγραμμα το arrebato, μην περιμένεις κάτι αντίστοιχο :P

Santa Sangre (1989)

Ξεκινάει ως σουρεάλ δράμα, και φαίνεται να πηγαίνει σε fantasy αλλά καταλήγει σε ψυχολογικό θρίλερ. Με μερικά στοιχεία horror και κωμικά. Είναι και πολύ creepy και καλτ.

Τόσα φρικιά μαζεμένα δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί. Πρέπει να έχει λίγο θέμα το παλικάρι, δεν εξηγήται.

Well, πολύ καλό. Πολύ ιδιαίτερο, με τον σκηνοθέτη να φαίνεται ότι υπάρχει από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Νόμιζα ότι είχα ήδη πιάσει το στυλ του και τον παλμό του από το 20λεπτο.

Καλή μουσική.

7,9/10 Ιδιαίτερο και μοναδικό

Δες και το holy mountain του ίδιου.

http://www.imdb.com/title/tt0071615/?ref_=nm_flmg_act_8

Μιλάμε για πολύ (ΠΟΛΥ) προχωρημένη ταινία.

Τρομερη συμπτωση, και εγω ειδα το Inside Llewyn Davis  :-(

Ψυχοπλακωμα χωρις ουσια και νοημα. Δεν καταλαβαινω γιατι οι αδερφοι coen το εκαναν αυτο. Το μονο που μου αρεσε ηταν η ερμηνεια της carey muligan (αρκετα παραξενο) και μερικα φολκ κομματια.

Αν καποιος ειναι στον χωρο και προσπαθει να βρει τα πατηματα του, αφου την δει θα πηδηχτει απο το παραθυρο. 

Gravity. Ωραία ευχάριστη. εντυπωσιακά εφέ, αλλά όχι και για να σαρώσει τα όσκαρ.

εγώ μετά απο τόσα χρόνια είδα το Apollo 13 και ενθουσιάστηκα!!!

​πολλά συναισθήματα και κυρίως το σασπένς του πραγματικού γεγονότος, 8,5/10 από εμένα.

είμαι έτοιμος να δω το gravity (2013) και το Moon (2009) και ψάχνω κι άλλες ταινίες δράσης στο διάστημα.

όποιος ξέρει και μπορεί ας προτείνει μερικές!!!

Δες και ποια όσκαρ πήρε και μετά πες το αυτό. Όχι ότι έχουν επίπεδο αλλά λες τους λάθος λόγους

όχι :P

Αν  έχεις βάλει στο πρόγραμμα το arrebato, μην περιμένεις κάτι αντίστοιχο :P

Το είδα πριν λίγο καιρό και δεν τρελάθηκα. Μου άρεσαν κάπιοες στιγμές προς το τέλος αλλά συνολικά :unsure:

Δες και το holy mountain του ίδιου.

http://www.imdb.com/title/tt0071615/?ref_=nm_flmg_act_8

Μιλάμε για πολύ (ΠΟΛΥ) προχωρημένη ταινία.

Θα την προγραμματίσω

Σε σχεση με ποτε ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...