Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Link.png Site: La vie d'Adèle

Μεγαλη σε διαρκεια (ισως πολυυυ μεγαλη) αλλα δεν σε κανει να βαριεσαι στιγμη με πολυ δυνατες ερμηνειες αλλα τοσο μα τοσο αχαρο και ανισο τελος... Κριμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.imdb.com/title/tt0095765/ Cinema Paradiso, αν και θοβομουν οτι θα ηταν βαρετη, καθε άλλο!!! εκπληκτική! 

την ειχα δει στο σινεμα οταν βγηκε εκεινη την εποχη,και με ειχαν παρει κατι κλαματα στο τελος :lol: ;;συν οταν επαιζε αυτη η τοσο επιβλητικη μουσικη του τζωρτζιο ενρικονε αν δεν κανω λαθος.πραματικα αριστουργημα

• Like 1

Nymphomaniac 1,2

Ωμή παρουσίαση της ζωής μιας νυμφομανούς που ξεδιπλώνεται με ωραίο τρόπο μέσα από την αφήγηση χωρίς να σε κουράζει η να σε μπερδεύει. Ωραία σκηνοθεσία και φωτογραφία, το cast είναι καλό και οι ερμηνείες το ίδιο.Έχει αρκετές ερωτικές σκηνές τις περισσότερες από αυτές μπορείς να της συναντήσεις και σε ποιο ανάλαφρες ταινίες, 3-4 είναι που ξεφεύγουν 

οι οποίες όμως αν και αποκαλυπτικές δεν βγάζουν  ερωτισμό

.

Γενικά, παρόλο τον ντόρο που έχει αποσπάσει η ταινία, απέχει από το να χαρακτηριστεί αισθησιακή ταινία με την κλασσική έννοια του όρου ,βέβαια παραμένει ακατάλληλη για ανηλίκους.Είναι σκληρή ,ωμή και προβληματίζει. 7/10

καλησπερα

ειδα το 12 χρονια σκλαβος.

το ξεκινησα λιγο επιφυλακτικα μετα τα σχολια που γενικα ειχα δει.

ομως τελικα μου αρεσε παρα πολυ.

ο Brad Pitt παιζει για λιγο το ρολο του .......Θεου.   οσοι το εχουν δει καταλαβαινουν.

8/10 στα σιγουρα

• Like 1

Link.png Site: Inside Llewyn Davis

Kλασικη ταινια των αδελφων Κοεν  στο γνωριμο υφος.Αυτη μου αρεσε λιγοτερο απο προηγουμενες δουλειες τους  εχει ομως καλες ερμηνειες και σκηνοθεσια  σε μια ιστορια για εναν "looser"  μουσικο της φολκ .

7/10

Κι εγώ το Inside Llewyn Davis είδα χτες! Τρελό?

Δε μου πολυάρεσε, βαρέθηκα τη ζωή μου. Γενικά έχω καταλήξει ότι τους βαριέμαι αφόρητα τους Κοέν με εξαίρεση το No Country.

O Oscar Isaac πολύ καλός όμως.

To American Hustle που είδα προχτές μου άρεσε περισσότερο (χωρίς να ενθουσιαστώ όμως).

Επίσης δεν έχω όρεξη να βαθμολογήσω σήμερα...

• Like 1

Space weekend

Enders Game. Συμπαθητικη ταινιουλα λιγο παιδικη αλλα καλη για το ειδος της και καλογυρισμενη σχετικα

6/10

Gravity wtfpwn - ειχα ακουσει απο πολους οτι ειναι τελειως overrated και "τι μουφα ειναι αυτη" κτλ. Οπως παντα οταν ακουω αυτου του ειδους τα σχολεια , μενω με ανοιχτο το στωμα οταν βλεπω την ταινια. Επικο αριστουργημα χωρις αντιπαλο στο συγκεκριμενο ειδος του ας το πουμε realistic

space sci fi.

Η ταινια θελει οθονη και ηχο παντως να την βαθμολογει καποιος που την βλεπει camera rip στο iphone του ειναι λιγο ακυρο.

To 8 /10 που εχει στο imdb το αξιζει απολυτως!

• Like 3

The Wolf of Wall Street

Καταπληκτική (για τα γούστα μου). Άλλο ένα δύωρο το έβλεπα άνετα. Μεγάλος Σκορτσέζε. 

9/10

The Wolf of Wall Street

Αθάνατε Scorsese 100 χρονών να γίνεις θα γυρίζεις ταινιάρες.

Αυτό.

• Like 1

Flowers in the Attic 2014

στην αρχη νομιζεις οτι θα δεις ενα  haunted house movie  .Μετα νομιζεις οτι βλεπεις μια παραλαγη του καρι.Μετα νομιζεις οτι βλεπεις μια αλλη παραλαγη του μιζερι.Μετα νομιζεις οτι βλεπεις ταινια βασισμενη σε βιβλιο του στηβεν κινγκ.Ναι απο βιβλιο ειναι αλλα δεν το γραψε αυτος..
Μετα λες τι βλεπω τωρα....Και στο τελος ξενερωνεις...
Οκ η ταινια δεν ηταν ασχημη., αλλα ουτε και ιδιεταιρα καλη.Για οσους θα θυμουνται,ειναι φυσικα ρημεικ του εργου των 80ς που οταν προβληθηκε ειχε κανει αισθηση και παρεμεινε σαν ενα κλασικο θριλερ ψυχολογικο..
Οι διαφορες αρνητικες κριτικες για κεινο το εργο ηταν πως δυστηχως το στορι δεν τηρουσε τη πορεια που ειχε το βιβλιο, και σκηνες αφαιρεθηκαν
Στο ρημεικ τωρα εγινε ακριβως το αντιθετο.Οπως με το καρι προσπαθησε η ταινια να ερθει  αρκετα κοντα ως προς το βιβλιο,και να αλλιωσει καπια στοιχεια που δεν τα ειχε η κλασσικη ταινια.
Το προβλημα ομως οτι εχασε στην εκτελεση..Αυτο που εκανε το εργο των 80ς να ξεχωρισει ηταν το γκοθικ στοιχειο,καθως η σωματικη και ψυχολογικη βια που υπεστησαν οι χαρακτηρες.Στο ριμεικ δεν το βλεπεις η δε στο βγαζει αυτο το φιλινγκ..
Πιο πολυ θυμιζει σαν ενα εργο επιβιωσης και σαν να βλεπεις αλλο ενα thriller παρα ενα ψυχολογικο δραμα που θα συγκλονισει
Οι ερμηνειες ειναι στυφνες και ξυλινες.Δυστηχως η χεδερ γκρειχαμ δεν ειταν ικανη να φερει εις περαν ενα τετιο ρολο δηλ τη <μεταμορφωση > μιας μητερας και για το τι ειναι ικανη,και οι νεοι ηθοποιοι παιζουν απλα το ρολο τους θυμιζοντας αλλους τινειτζερς σε χορορ ταινιες.
Η μονη που λαμπει καπως ειναι η ελεν μπερστιν ,αλλα παλι οι σκηνες που εχει θα μιασουν με το καρι και οχι τοσο με την πρωτη ταινια.
Δεν διαρκει πολυ και τα σκηνικα η τοποθεσια το μεγαλιεωδες σπιτι ειναι υπεροχα .Προς το τελος θελεις να δεις περισσοτερα και σαν να σου λεει πως ειπαρχει και συνεχεια.Βασικα ηταν σειρα βιβλιων με αυτο το θεμα για αυτο και ετσι το τελικο  outcome  .
Δεν πιστευω πως θα αρεσε αν ερχοταν στις αιθουσες,καπιος ομως που δεν ειδε τη πρωτη ταινια τοτε μπορει και να του αρεσει λιγο σε ενα ασυνιθιστο,διεστραμενο σεναριο που δεν το βλεπεις αρκετα συχνα να ειπαρχει σε τωρινα θριλερς..Και ισως και αυτο ειναι που δινει στο flowers in the attic ενα μπονους            
 5 απο μενα στο εργο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...