Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι θα γίνει, θα ακούσουμε κανά ευχαριστώ για το μικρό dishonest promotion, που εξαιτίας του είδες μια από τις κορυφαίες σου ταινίες; Αχάριστος που είναι ο κόσμος :P

Για κορυφαίες δεν ξέρω. Επίσης, κάποια στιγμή θα την έβλεπα ούτος ή άλλος.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έπρεπε να γίνει αυτό το promotion

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To πού δίνει ο καθένας βάρος είναι τελείως υποκειμενικό.

Κι εγώ προτιμώ να επενδύσω τον χρόνο μου σε κάτι που μπορεί να με προβληματίσει και όχι απλά να με εντυπωσιάσει, αλλά δεν γίνεται να αγνοήσω το δεύτερο.

Δηλαδή όσοι θεωρείτε αρχή και τέλος το σενάριο, το Baraka και το Samsara που αποτελούνται αποκλειστικά από (μαγικές) εικόνες πώς το βαθμολογείτε; 0;

Aσε μην βαλεις δυσκολα  ειναι ικανοι να δουν το Βaraka kai to Samsara σε cam rip σε μονιτορ υπολογιστη και να σου πουν οτι δεν τους εντυπωσιασε -αρεσε.

Όπως είχα πει, το Gravity μου άρεσε αρκετά και είχε και αγωνία, ακόμα περισσότερο δε αν σκεφτείς ότι ήταν one (wo)man show. 

Απο την άλλη, το Dallas δεν μου άρεσε καθόλου. Τι να το κάνω αν οι ηθοποιοί έπαιζαν καλά και έχασαν βάρος; Σαν ταινία δεν μου είπε τίποτα. Οκ, η κακή FDA...

Έχω στο πρόγραμμα να δω το jeune et jolie...

ωχ!!!  εμενα δεν μου αρεσε ....

για το jeune et jolie λεω

Aσε μην βαλεις δυσκολα  ειναι ικανοι να δουν το Βaraka kai to Samsara σε cam rip σε μονιτορ υπολογιστη και να σου πουν οτι δεν τους εντυπωσιασε -αρεσε.

Θεωρείς εύκολο να έχω σκάσει 790 ευρώ για smart 3d tv και να δω κάτι σε cam rip ειδικά όταν υπάρχουν άλλες δύο 40αρες τηλεοράσεις στο σπίτι και αυτήν την έχω μόνο για ταινίες και συνδεδεμένη με hdmi με τον υπολογιστή;Τεσπα δεν διαφωνούμε πουθενά  σε μεγάλο βαθμό πάντως πιστεύω ότι η ταινίες βασίζονται κυρίως στο σενάριο αλλιώς να μιλάμε για fotoalbum.Όχι ότι η ταινία σαν ταινία ήταν τραγική.Φαντάσου να ήταν και σαν σενάριο πιο δυνατό τότε θα μιλούσαμε για έπος.

Θεωρείς εύκολο να έχω σκάσει 790 ευρώ για smart 3d tv και να δω κάτι σε cam rip ειδικά όταν υπάρχουν άλλες δύο 40αρες τηλεοράσεις στο σπίτι και αυτήν την έχω μόνο για ταινίες και συνδεδεμένη με hdmi με τον υπολογιστή;Τεσπα δεν διαφωνούμε πουθενά  σε μεγάλο βαθμό πάντως πιστεύω ότι η ταινίες βασίζονται κυρίως στο σενάριο αλλιώς να μιλάμε για fotoalbum.Όχι ότι η ταινία σαν ταινία ήταν τραγική.Φαντάσου να ήταν και σαν σενάριο πιο δυνατό τότε θα μιλούσαμε για έπος.

Ρε συ δεν απευθυνομαι σε σενα ,καμια σχεση για αλλους το ειπα.

• Like 1

αυτο το πραγμα που μπαινω στο καραελληνικο τοπικ μηπως και βρω καμια ταινια να δω και το μονο που βλεπω ειναι διαλογους απο το καψιμι και το σταδιο ειναι το κατι αλλο.

Μαζευτείτε;

• Like 1

I Frankenstein 2/10

Ωραία εφέ, κατά τα λοιπά τραγικές ερμηνείες. ηλιθια βολική , τυπική και τρύπια υπόθεση.

Ευτυχώς δεν είχα πάει κινηματογραφο να το δω, μιας και θυμόμουν τις εταιρες αθλιότητες, τα αντεργουορλντ.

Ούτε για ποπ κορν δε κάνει.

Link.png Site: Crash

To ειδα μετα απο προτροπη φιλου  ,μου ειχε ξεφυγει οταν ειχε πρωτοβγει (2004).

Ταινια με θεμα το φυλετικο μωσαικο που απαρτιζει τις ΗΠΑ  ,τις διακρισεις την απωλεια αποτελειται απο παραλληλες ιστοριες που τεμνονται καποια στιγμη.

7,5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...