kostas_dr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πιπέρι στο στόμα!!! Η κακία θα σου μείνει ρε! Αντί να συνεισφέρεις εποικοδομητικά στην αναζήτησή μου...
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ειδα το fightclub... http://www.imdb.com/title/tt0137523/ ....δε ξερω...δεν ενθουσιαστηκα οπως περιμενα η οπως ακουγα.....6/10 Αν και άργησες λίγο να τη δεις συμφωνώ και εγώ. Η ταινία είναι τρισάθλια. 1
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις βρει πουθενά υπότιτλους; Το αρχείο που κατέβασα, υποτίθεται ότι είχε ενσωματωμένους, αλλά τελικά δεν. Το έχω πει αλλα θα το ξαναπώ άλλη μία. Δεν χρησιμοποιώ subs εκτός εάν ειναι νύχτα και παίζει προβολή για παρέα.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς subz και στο 1,5x ? Είναι σχεδόν χειρότερο από τον από πάνω που μιλάει για το fightclub 1
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς subz και στο 1,5x or subs & στο 2χ? Είναι σχεδόν χειρότερο από τον από πάνω που μιλάει για το fightclub both οπως προειπα, εσβησα το μισο τερα των ταινιων μου. Τα πραγματα απο εδω και περα θα ειναι πιο χαλαρα
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αν και άργησες λίγο να τη δεις συμφωνώ και εγώ. Η ταινία είναι τρισάθλια. Αχχχχχ τι αμαρτιες πληρωνω ... 2
ask Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 the grandmaster ... μετρια αρκετα αν και παρουσιαζει υπαρκτο προσωπο,το δασκαλο του bruce lee.αν και διαβασα πως εκανε χρονια το μονταρισμα για να βγει καλο το αποτελεσμα.δεν ξερω νομιζω εμπλεξε παρ/λα πολλες αναχρονιστικες ιστοριες.τσπ οποιος θελει ας τη δει http://www.imdb.com/title/tt1462900/
star12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 WHITE HOUSE DOWN σε οσους αρεσουν τα ατελειωτα μπανγκ μπανγκ αυτο θα ναι ενα μπονους για να ευχαριστηθει κανεις τη ταινια.Περα απ αυτο ομως και καπια καλα cgi μιλαμε για την απολυτη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που θα μπορουσε να ειπαρξει σε ταινια του χολυγουντ. εχουμε το Μη ρεαλιστικο σεναριο.Τις μη ρεαλιστικες αποφασεις τοσων των καλων αλλα και των κακων,τις Μη ρεαλιστικες ενεργειες. και μετα... Τον γεναιο πρακτορα στυλ τζακ μπαουερ ,το νευροσπαστο κοριτσακι του ,Τα δινω ολα και βαραω στυλ τσακ νορις ,,,και τον προεδρο των ΗΠΑ ως και σε ρολο TERMINATOR . Και μεσα σε ολα αυτο το μπαχαλο ειπαρχει και ο μεγαλος πατριωτισμος που δε θα μπορουσε να λειπει απο μια ταινια τετιου ειδους η οποια θελει να σεβεται τον εαυτο της και να μας υπενθυμιζει This is America dude we are the good guys you are the terrorists Ισως μια μικρη ανατροπη που δεν τη περιμενεις σωζει καπως την ολη κατασταση στις 2 μιση ωρες εργο .Αλλα το θετικο ειναι οτι,, οχι δεν ειναι αργη και οχι δεν κουραζει.Γιατι με τις τοσες πολλες action σκηνες τις βρισκεις αστειες που σου ερχεται ευκολα το γελιο και την απολαμβανεις. Και ασ μη μιλησουμε για τις ερμηνειες. τις τελειως ανυπαρκτες.τουλαχιστον στο Olympus has fallen, ο μπατλερ αν και κει ηταν το εργο σουπερ υπερβολη επαιζε ωραια. ο τσανουμ τανινγκ ειναι αθλιος ηθοπιος,και το αποδυκνυει για ακομα μια φορα.Και ο τζειμι φοξ ας το πουμε πως δινει μια απ τις χειροτερες acting performances EVER καλο θα ταν την επομενη ταινια του ο εμερικ να καταστρεφε το λευκο οικο με τη πτωση ενος Κομητη.θα ταν σιγουρα εξασφαλισμενο πως ολοι θα τα χαν κακαρωσει Η ταινια συνιστατε για σπιτι με πιτσα και μπιρες.οσοι το δαν στο σινεμα σιγουρα κλεγαν τα ευρω τουσ 1
kostool13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ειδα το fightclub... http://www.imdb.com/title/tt0137523/ ....δε ξερω...δεν ενθουσιαστηκα οπως περιμενα η οπως ακουγα.....6/10 Ο λόγος που της έβαλες 6/10 συνοψίζεται στο "όπως άκουγα" που γράφεις... Αυτό σημαίνει ότι οι γνωστοί σου που την είχαν δει πριν από σένα δεν τήρησαν τον πρώτο κανόνα του Fight club.
gavros10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 the grandmaster ... μετρια αρκετα αν και παρουσιαζει υπαρκτο προσωπο,το δασκαλο του bruce lee.αν και διαβασα πως εκανε χρονια το μονταρισμα για να βγει καλο το αποτελεσμα.δεν ξερω νομιζω εμπλεξε παρ/λα πολλες αναχρονιστικες ιστοριες.τσπ οποιος θελει ας τη δει http://www.imdb.com/title/tt1462900/ Σε τι ποιοτητα το ειδες; Εδω και μηνες μου ερχονται διαφορες 720p εκδοσεις αλλα υπαρχει ενα lag στην ταινια. Λες και ειναι σε slow motion. Δεν εχω βρει λυση και δεν μπορω να την δω Nebraska Αμερικανικος κινηματογραφος. Οκ... Η ζωη της αντελ Ανεξηγητα μεγαλο σε διαρκεια. Οπως και οι 3-4 ερωτικες σκηνες. Τετοιες εικονες δεν ειχαν ουτε τα δυο μερη του nymphomaniac. Αν και το σκληρο μερος στο Nymphomaniac ηταν η γλωσσα (στο 2ο μερος πιο πολυ αυτα που βλεπαμε). Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε. Εφτιαξε καπως το background, αλλα δεν ειδαμε την δυνατη μεταξυ τους σχεση. 3 ωρες αφιερωμενες σε λαθος γεγονοτα.
ask Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε τι ποιοτητα το ειδες; Εδω και μηνες μου ερχονται διαφορες 720p εκδοσεις αλλα υπαρχει ενα lag στην ταινια. Λες και ειναι σε slow motion. Δεν εχω βρει λυση και δεν μπορω να την δω The Grandmaster 2013 BRRip XviD-aTLas καλη ποιοτητα ηταν.δεν ξερω τις απαιτησεις σου βεβαια.
gavros10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 All is lost Καθηλωτικη ταινια επιβιωσης (μονο) σε επιπεδο που μου φανηκε λιγη σε διαρκεια (δεν ειναι για τετοιου ειδους ταινιας). Πολυ καλος ο robert redford. Εχει ενα μεγαλο λαθος για μενα το οποιο με πειραξε λιγο. Ο χαρακτηρας επερνε χαζες αποφασεις χωρις να τις σκεφτει αλλα σε τετοιες καταστασεις που να την βρεις την ψυχραιμια.
jokerakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 The Grandmaster 2013 BRRip XviD-aTLas καλά σ αυτό το forum είμαστε πολύ μπροστά....ούτε τα προσχήματα πλέον....
highsky Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Homefront (2013) ομολογω οτι την περιμενα χειροτερη για ταινια παραγωγης Stallone .Η ταινια περναει γρηγορα (1:40:00) ο Statham κλασσικος οπως σε ολες τις ταινιες δρασης του .Το ξυλο που πεφτει ειναι σχετικα ισορροπημενο με τις στιγμες που η ταινια παει χαλαρα .Το τελος δε μου αρεσε λιγο ...θα προτιμουσα να τελειωνε λιγες σκηνες νωριτερα ..Γενικα μια καλη ταινια να περασει η ωρα ευχαριστα
kokos198 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καταρχην οσον αφορα το fight club και δεδομενου οτι ειναι στις 10 καλυτερες ταινιες του Imbd...περιμενα κατι που θα με εκανε να πω οτι ηταν φανταστικη (οπως νοννος κλπ)... εχω δει πολλες ταινιες που φανταζονται ολοι προσωπα διπλα τους (the uninvited, dreamhouse κλπ) και δε μου εκανε καμια εντυπωση η ολη εξελιξη. Δε λεω μπορει να ηταν η πρωτη που το εκανε αυτο ... αλλα εγω την ειδα πολυ αργοτερα και γιαυτο δε συγκινήθηκα. Το grandmaster 2013 ειναι το απολυτο μπερδεμα. ειχα ξεκινησει πριν 2 μηνες να το δω και το αφησα στη μεση...Δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα παλια grandmaster που ηταν must. Χτες ειδα το mission impossible ghost protocol. Για το ειδος της αρκετα καλη,περασαν γρηγορα μπορω να πω 2 ωρες... 7,5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις