DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Dallas Buyers Club Δεν τρελαθηκα, καλη ταινια ηταν. Πολυ καλες ερμηνιες απο τους mcConaughey και jaret leto ο οποιος ηταν τρομακτικα πειστικος και αφιερωμενος στον ρολο του. Στα χερια ενος καλυτερου σκηνοθετη το αποτελεσμα θα ηταν ακομα καλυτερο To είδα κι εγώ. Συμφωνώ εν μέρει, οι ερμηνείες ήταν όντως καταπληκτικές. Εγώ νομίζω ότι και σκηνοθετικά ήταν πολύ καλό απλά είναι από τις ταινίες που η θεματολογία τους είναι τέτοια που είναι δύσκολο να σε ενθουσιάσει και να σε κάνει να ταυτιστείς. Ο σκηνοθέτης έχει κάνει το εκπληκτικό Cafe de Flore by the way. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Searching for Sugar man Το χρονικό αναζήτησης ενός παραγνωρισμένου μουσικού 40 χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το αμερικανικό προσκήνιο. Ο τύπος είχε βγάλει δύο δίσκους που πάτωσαν, παρόλα αυτά έγινε από σπόντα το μουσικό σύμβολο της εξέγερσης εναντίον του Άπαρτχάιντ, χωρίς κανείς να τον γνωρίζει. Οι δύο μουσικοί παραγωγοί αρχίζουν να τον ψάχνουν σε όλον τον κόσμο, παρά τις φήμες που λένε ότι κάποτε αυτοκτόνησε επί σκηνής. Πραγματική απίστευτη ιστορία, ωραία μουσική, δεμένη κινηματογράφηση. Έπος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Thor: the dark world Από τις ελάχιστες ταινίες με super heroes που δεν βαρέθηκα την ζωή μου και γούσταρα καθόλη την διάρκεια (same goes και για το πρώτο). 7,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 The Cabin in the Woods 2012 Άρχισε κάπως μουδιασμένα αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο καλυτέρευε, με αποκορύφωμα το τέλος. Αμέτρητα «τέρατα» κάθε είδους και μια ιστορία υπόβαθρο που θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει άλλες 5 ταινίες. 8/10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ειδα το red cliff 2... http://www.imdb.com/title/tt1326972/?ref_=tt_rec_tti .. η συνεχεια της ιστοριας του πρωτου...αρκετα καλο οπως και το πρωτο..λιγο τα εφε με χαλασαν...αλλα καλη ταινια σε γενικες γραμμες..βαζω 7..και στο πρωτο ειχα βαλει παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt2820466/ Justice League : Flashpoint Paradox Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τώρα τελευταία αλλά βλέπω ταινίες με animated super heroes . Για όλους εσάς που σας αρέσουν κάπως τα παράλλλα σύμπαντα ή πραγματικότητες, οι ήρωες της DC , τα Anime και η βία, προτείνω την παραπάνω ταινία. 8.5/10 για το είδος της και γενικότερα σε mainsteam δυτικά ''κινούμενα σχέδια'' δεν περίμενα να τα δω αυτά τα πράγματα. no pasterino cappuccino please 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 The Counselor 5.6/10 imdb μια ταινια γεματη ρολους κομπαρσων.βασικα μην τη δειτε δεν αξιζει να επεκταθω απλα δεν λεει τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ender's Game 7.5/10 Μου άρεσε αρκετά,ωραία γραφικά πρωτότυπο σενάριο βασισμένο σε βιβλίο.πέρασα ωραία δύο ωρίτσες...δειτε το αξίζει ειδικά αν σας αρέσουν οι sci-fi ταινίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 elite squad 2 ή αλλιως tropa des elites 2.. http://www.imdb.com/title/tt1555149/ .... ειναι πραγματικο must η ταινια...και το ενα αλλα και το δυο φοβερο!! φαβελες...ναρκωτικα...διαφθορα πολιτικοι φυλακες...και καπου εκει η BOPE...δε λεω τιποτα αλλο...πρεπει να το δειτε... 9 απο μενα..και στο ενα και στο 2!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Underground (1995), δεν γνωρίζω πως μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό αλλά την είδα πριν λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να την ξαναδώ, πολύ καλή ταινία αξίζει να την δει ο οποιοσδήποτε, 8.5/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 American Hustle 2013 Νταξ, ειχε μερικες ωραιες σκηνες που προσφεραν γελιο, αλλα δεν ξεπερναει την μετριοτητα. Καλό καστ, καλό σενάριο που τα κατεδεφίζει η απαράδεκτη σκηνοθεσία. 5.6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ender's Game 7.5/10 Μου άρεσε αρκετά,ωραία γραφικά πρωτότυπο σενάριο βασισμένο σε βιβλίο.πέρασα ωραία δύο ωρίτσες...δειτε το αξίζει ειδικά αν σας αρέσουν οι sci-fi ταινίες... Συμφωνώ και εγώ. Η ταινία εκπλήσσει ευχάριστα. Πολύ πρωτότυπο σενάριο, πράγμα με το οποίο θα δελέασαν τον Harrison Ford για να συμμετάσχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Gravity Τελικά το είδα και εγώ. Εκπληκτικά γραφικά αλλά, ρε παιδάκι μου, ταινία με έναν μόνο ηθοποιό; Παρ' όλες τις εξυμνήσεις που είχα διαβάσει θα συμφωνήσω με κάποιος φίλος μου που το είχαν όταν δει είχε πρωτοβγεί και μου είπαν "όλα τέλεια αλλά η ταινία πολύ μάπα". Από την αρχή ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος, από τη μέση και μετά βαριέσαι και είναι και αρκετά μικρή, ούτε μιάμιση ώρα. 6/10 ΥΓ. Άντε, και στο μέλλον να βγει και παραγωγή χωρίς ηθοποιούς, να δείχνει μόνο τοπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto 1970 Εξαιρετικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Gravity Τελικά το είδα και εγώ. Εκπληκτικά γραφικά αλλά, ρε παιδάκι μου, ταινία με έναν μόνο ηθοποιό; Παρ' όλες τις εξυμνήσεις που είχα διαβάσει θα συμφωνήσω με κάποιος φίλος μου που το είχαν όταν δει είχε πρωτοβγεί και μου είπαν "όλα τέλεια αλλά η ταινία πολύ μάπα". Από την αρχή ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος, από τη μέση και μετά βαριέσαι και είναι και αρκετά μικρή, ούτε μιάμιση ώρα. 6/10 ΥΓ. Άντε, και στο μέλλον να βγει και παραγωγή χωρίς ηθοποιούς, να δείχνει μόνο τοπία. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2014 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις