yiannis72 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Suna no onna(Woman in the dunes) Παλαιότερα που παρακολουθούσα αρκετά ασιατικό/ευρωπαϊκό/ότι να ΄ναι κινηματογράφο,αυτή η ταινία μπορεί και να συγκαταλεγόταν στις αγαπημένες μου. Τώρα είμαι απλά ευχαριστημένος που δεν βαρέθηκα αν και ήταν πάνω από δύο ώρες(δεν την βρήκα βέβαια και ιδιαίτερα αργή),που αποκωδικοποίησα κανά δυό συμβολισμούς και που μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να ξαναδώ τέτοιες ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 real steel συμπαθητικο 6.5 limitless ενδιαφερουσα αρκετα 7.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Brazil(1985) και παλι... 11/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 celda 211,την ειχα καιρο στη λιστα αλλα διαβαζωντας μερικα ποστ παραπανω την ειδα τελικα. πολυ καλη 8/10 super8 ψιλοπαιδικο το βρηκα,6/10 Την εχω πολυ καιρο την ταινια αλλα δεν λεω να τη δω γιατι εχω την αισθηση επειδη ειδα το trailer οτι ξερω πανω κατω τι θα γινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Sen to Sen to Chihiro no kamikakushi (Spirited Away) Δεν την περίμενα τόσο καλή. Μακάρι τα μικρά παιδιά να βλέπανε τέτοιες αντί για Ραπουνζέλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Προχτες ειδα την απολυτη καφροταινια Jackass 3D... ΤΑ τυπακια απλα δεν την παλευουν καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Προχτες ειδα την απολυτη καφροταινια Jackass 3D... ΤΑ τυπακια απλα δεν την παλευουν καθολου.... http://www.youtube.com/watch?v=y7LtDt_1jI8&feature=related Απλά ψόφησα στα γέλια με αυτή τη σκηνή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Απαιχτοι οι τυποι!!!! :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 πολυ ωραια ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 The Hunter. http://www.imdb.com/title/tt1703148/ Καλή ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Home Documentary - Εκπληκτική πραγματικά.. την είδα μέσα από το Youtube σε HD ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ajeossi Ειχα στο νου μου το Man from Earth και τελικα καταλαθος κατεληξα χθες να δω το Κορεατικο Man From Nowhere. :facepalm Βεβαια δεν με χαλασε καθολου, μια χαρα βλεποταν. Κλασσικη Κορεα, με θεμα εκδικησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τα σπάει το The man from nowhere. Μόλις είδα το Man on a ledge. Ένα 7-7.5/10 της δίνω. Ενώ είχε καλά σκηνικά μου φάνηκε πως από την μέση ξεκίνησαν τα μπαλώματα. Σίγουρα όχι για cinema αλλά λέει να τη δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 The Descendants Οπως και το 50/50, καταπιενεται με ενα σοβαρο θεμα (αν και το The Descendants δεν ασχολειται τοσο με το θεμα καθ'αυτο) και συχγρονως προσπαθει να δωσει ενα πιο ευχαριστο τονο με το χιουμορ της. Πραγματικα, μια παρα πολυ καλη ταινια. Ηθελα καποια λεπτα για να συνηθισω τον χαρακτηρα του Clooney αλλα οταν τον συνηθησα, τον λατρεψα. Αριστος στον ρολο του πατερα και αριστες και οι 2 κοπελιτσες. Σε καποιες σκηνες γελας, σε αλλες κλαις και, ουσιαστικα, καταφερνει στο ακεραιο αυτο που προσπαθει να περασει. Το σεναριο και η σκηνοθεσια ηταν μαγευτικα δειχνοντας μας μια αλλη Χαβαη, πιο ρεαλιστικη και αληθινη, οπως την βλεπουν οι χαρακτηρες της ταινιας (βεβαια δεν ξερω κατα ποσο στεκει το "αληθηνη", δεν εχω παει, αλλα μου αρεσε πολυ ετσι οπως την εδειξαν). Το We Need To Talk About Kevin παραμενει για μενα η καλυτερη ταινια της χρονιας αλλα το The Descendants μπαινει σιγουρα στο top 10. 8.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Aφού πιάσαμε τα "Μan from/on ..." θέλω να προτείνω το Man on Wire. Πρόκειται για ντοκυμαντέρ που αφορά την ζωή ενός ισοροπιστή. Ξέρω οτι δεν ακούγεται τόσο ενδιαφέρον αλλά αν του δώσετε μια ευκαιρία θα καταλάβετε οτι ακόμα και ένα ντοκυμαντέρ μπορεί να πει πάρα πολλά και μπορεί να γίνει αριστούργημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις